|
tina0310 -> rođendan bez mene (22.5.2013 23:30:49)
|
cure moje,moja svekriva [sm=hudicek1.gif] me ovaj put šokirala,mm zatekla i sad smo u neugodnoj situaciji ja i mm Moj momak je u ned napunio 3 god[sm=bravo.gif] sve sam pripremila...bila je to predivna opuštena mala feštica sa nas 10,no međutim mm nisu htjeli doći jer su svi u lošim odnosima sa njima....mm je reka ok,navratit će oni u uto do njih doma....dida se ponudija da će ispeć janje i poklonit za rođendan-mi jedva dočekali a ono ništa od tog da bi u uto kad su nji dva došla janje se peklo,torta rođendanska,baloni....ma cila fešta,pozvala [sm=hudicek1.gif] još i susjede neke i dicu.... ja sam još uvik u šoku,kako im se sve to samo palo na pamet[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] znam da je sve gotovo,prošlo....ja zadnja saznala a mm pa šta ima veze.... toliko sam ljuta i povrijeđena da uopće ne pričam s mm već 2 dana a u sub imamo svadbu (naš vinčani kum) na koju najvjerovatnije neću ić.....nek mm slavi sa svojima kad im tako dobro ide...znam da je red da idem i ja al jednostavno ne mogu.... i na kraju balade poslali mi ka po kg janjetine i komad torte.....poludila sam-koga oni prave blesavim.....[sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif]
|
|
|
|