|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sedmogodišnjak i strah od bolesti
7.5.2013 8:06:21   
Renata RR
Naš dečko je sada u fazi upoznavanja funkcija svog tijela, jako ga zanima sve što se događa u tijelu, ali pojavio se jedan problem. Ako sazna za neku bolest, odmah primijeti znakove na sebi. Jedan dan ima kvržicu na vratu, drugi dan rupu, treći dan ne može disati... Neki dan me je pitao da li mu može pri kupanju voda ući kroz ranu na ruci.... Ne znam kako smanjiti ovaj strah jer razgovor očito pomaže samo na kratki rok. MM predlaže da ga drugi put kada primijeti neki znak odvezemo do dr, pa da mu ona objasni. Inače je jako hrabar dečko, ali kad vidi samo kap krvi, odmah reagira kao da će odmah umrijeti... Raznorazne bolesti uopće ne smijemo spominjati u njegovom prisustvu. Nadam se da je to samo faza...
Da li su i vaši klinci imali slične ideje?

< Poruku je uredio Renata RR -- 7.5.2013 8:27:11 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sedmogodišnjak i strah od bolesti
7.5.2013 9:44:33   
Anoniman
Samo mirno i strpljivo.... objasnite mu da ima jako puno ozbiljno bolesnih ljudi koji se bore svaki dan, ne umire se samo tako, još on ima jako puno posla tu na zemlji user posted image

(Odgovor članu Renata RR)
  Neposredna veza do poruke: 2
7.5.2013 11:07:44   
andydea
Renata, moja Lana je takva, ma još i gorauser posted image ...isto će sad za 2tj.7goduser posted image
Mi isto mislimo da je smo faza...svaka ogrebotina ona histerično plače koda joj fali pola kožeuser posted image ...sad kad je imala kozice, ajme meni satima sam joj objašnjavala da će proći.
Krv isto ne može vidjeti...ne znam ali u svemu je oprezna, na odjeći ne smije biti ni točkica-to ju odmah smeta...takva je i inače je jako nestrpljiva ...puno,puno razgovora,pa ako treba i dokt...zasad ju ja smirujem uspješnouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
7.5.2013 11:43:28   
LorVer
Imam i ja jednog takvog fanatika. Uskoro puni sedam i ne prestaje se cuditi svojem tijelu.
Nedugo mi je u suzama dosla iz kupaone sa problemom " da se njoj nesto u koljenu pomice " user posted image ( citaj meniskus)
Tjedan dana smo joj objasnjavali da se to mora pomicati i da se to svima pomice.

Uglavnom, stalno istražuje pa cak i usnu šupljinu. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 4
8.5.2013 14:32:38   
Ruža
user posted image user posted image user posted image Nasmija me Vladek do suza, nije li to tipično muško ponašanje?user posted image
Joj draga, znam da ti nisam od pomoći i da tebi nije ni najmanje smiješno, ali nadam se da je samo faza koja će proći.
Ljubac Vladeku.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!