|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sedmogodišnjak i strah od bolesti 7.5.2013 9:44:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo mirno i strpljivo.... objasnite mu da ima jako puno ozbiljno bolesnih ljudi koji se bore svaki dan, ne umire se samo tako, još on ima jako puno posla tu na zemlji
|
|
|
|
|
RE: Sedmogodišnjak i strah od bolesti 7.5.2013 11:07:44
|
|
|
|
andydea
|
Renata, moja Lana je takva, ma još i gora ...isto će sad za 2tj.7god Mi isto mislimo da je smo faza...svaka ogrebotina ona histerično plače koda joj fali pola kože ...sad kad je imala kozice, ajme meni satima sam joj objašnjavala da će proći. Krv isto ne može vidjeti...ne znam ali u svemu je oprezna, na odjeći ne smije biti ni točkica-to ju odmah smeta...takva je i inače je jako nestrpljiva ...puno,puno razgovora,pa ako treba i dokt...zasad ju ja smirujem uspješno
|
|
|
RE: Sedmogodišnjak i strah od bolesti 7.5.2013 11:43:28
|
|
|
|
LorVer
|
Imam i ja jednog takvog fanatika. Uskoro puni sedam i ne prestaje se cuditi svojem tijelu. Nedugo mi je u suzama dosla iz kupaone sa problemom " da se njoj nesto u koljenu pomice " ( citaj meniskus) Tjedan dana smo joj objasnjavali da se to mora pomicati i da se to svima pomice. Uglavnom, stalno istražuje pa cak i usnu šupljinu.
|
|
|
RE: Sedmogodišnjak i strah od bolesti 8.5.2013 14:32:38
|
|
|
|
Ruža
|
Nasmija me Vladek do suza, nije li to tipično muško ponašanje? Joj draga, znam da ti nisam od pomoći i da tebi nije ni najmanje smiješno, ali nadam se da je samo faza koja će proći. Ljubac Vladeku.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!