Kontracepcija (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

Slatka88 -> Kontracepcija (26.4.2013 20:23:13)

Cao drustvo!
Otvorila sam ovu temu a nisam sigurna ima li je negdje,uglavnom sam u problemu pa trazim vasu pomoc.Sigurno je neka od vas imala slican problem kao i ja, pa mi moze pomoci. Imam 24 god. i dijete od 2,5 g. ugradila sam bakarnu spiralu prije 8 mjeseci nisam imala nuspojava osim produzenog menst. krvarenja. Posljednju mens. sam imala 24.marta i sada mi kasni vec 3 dana. Imala sam odnos 6. dan ciklusa uz prekinut snosaj (ne vjerujem spirali )[sm=zmeden.gif] sad sam ocajna da nisam mozda[sm=nosecka.gif] a strah me uzeti test i provjeriti, a i da nisam ne znam sta bi ustvari moglo biti. [sm=smiley13.gif] Help!

pincirotvajler -> RE: Kontracepcija (26.4.2013 20:59:27)

imam istu tu spiralu skoro 3g
menga dolazi 25d,triput je kasnila max 3d i onda je bila čudna,,nisam skužila radi čega bi došlo do kašnjenja[sm=zmeden.gif]

Slatka88 -> RE: Kontracepcija (26.4.2013 21:17:58)

Iskreno se nadam da je cisto onako... neki disbalans hormona a i trenirala sam mnogo posljednji mjesec,vjerovatno je zbog toga... a i zab. sam napomenuti da sam imala menst. cak 2 puta u toku jednog mjeseca ,tacnije u februaru.... ufff samo da nisam [sm=nosecka.gif] kako god pravac lijecniku[sm=smiley13.gif]

mišica 666 -> RE: Kontracepcija (26.4.2013 21:24:28)

nije mi jasno zašto si uopće stavila spiralu ako joj ne vjeruješ i dalje imaš prekinut snošaj [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Slatka88 -> RE: Kontracepcija (27.4.2013 9:08:31)

Pa, eto da bih bila jos sigurnija, i onda mi se ovo desi.... bas sam zbunjena, imam pretjeran strah od trudnoce, pretjerujem, priznajem ali je to jace od mene [sm=smiley22.gif] mens. i dalje ne dobijam......

Stranica: [1]