|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
7.5.2013 8:59:13   
bebac24
perlice draga javlja se treca po redu user posted image
ja imam uobicajene simptome pa samo cekam kad ce user posted image krenutuser posted image
dragi i ja odlucili da cemo u jos koje odbrojavanje bez folne i onda cu pocet pit nju pa da vidimo ako cemo tako uspjetiuser posted image
druge cure kako ste mi vi???user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 126
7.5.2013 9:23:39   
cecilija
perlice, javlja se druga "dama" po redu..cecilija je svoje muke napisala..user posted image

nema +, nema user posted image !!
Ja sam u isčekivanju nečega od toga. user posted image user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 127
7.5.2013 10:02:07   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andydea bravo za super vijesti s pregleda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidjela sam slikice tvog Di (ali nisam još komentirala) i mali je pravi slatkiš! user posted image A ti si mi i dalje ko curetak neki. user posted image user posted image user posted image

Drage Perlica i ikaaa, kliknite na moj linkić u potpisu (My Ovulation Chart) i gore u desnom kutu na Sign Up. Popunite potrebne podatke koje traže i imate svoj graf. Svaki dan kliknite na datum (na kalendariću koji vam se prvi otvori kad se ulogirate) i upišite temperaturu, vrijeme kad je izmjerena, odaberite vrstu iscjetka (Cervikal Fluid), te ako imate mengu ili sppoting i kad je pao keksić. Na ostalim tabovima/mapama tog prozora (koji vam se otvorio kad ste kliknule na datum) možete unositi dodatne podatke kao npr. podatke o cerviksu (ako koristite tu metodu), dal ste radile testiće (LH što je ovaj OPK - Ovulation Predictor Kit, išle na folikulometriju što je OVWatch, ... ili pak testić na trudnoću - Pregnancy test. Mani su fora ovi Specific simptomi gdje možete i dodati neke svoje simptome (ako ih slučajno nema ponuđenih) jer kad vam se pojavi VIP razdoblje (svako toliko ćete dobiti 5 dana VIP razdoblja da vas pokušaju navući da platite za dodatne VIP dane) i onda ćete na grafu vidjeti sve te simptome u retcima ispod grafa. Inače ispod grafa (znači ta 3 reda za koje si me Perlica pitala) su označeni menga/sppoting/iscjedak (CS), oznaka da sam upisala kometar (Notes), lijekovi ako se troši nešto (Meds), te će se vidjeti kada je netko imao odnose (oznaka BD), ako je netko piškio neki od testića i sl. => znači skoro sve osim ovih simptoma. Evo, tražim neki graf koji ima VIP da vidite kako to izgleda kada iskeširate nešto novčića pa da vam se prikažu svi simptomi. Našla sam i k tome je bio dobitni user posted image http://www.fertilityfriend.com/home/433ef3
Pitajte ako još nešto nije jasno. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 128
7.5.2013 10:04:17   
PinkyFunkyBirdy
Moram ponovno priljepiti listu kad je već tako lijepa. user posted image

Trudilice:

user posted image Safobi - 03.05.
user posted image cecilija - 05.05.
user posted image bebac24 - 09.05.
user posted image *Katarina* - 11.05.
user posted image RIBICA241 - 13.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 14.05.
user posted image perlica55 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 129
7.5.2013 10:07:51   
BUMBI
Aaa koja lista...cure držim fige da ovaj mjesec bude što višeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 130
7.5.2013 10:56:43   
PinkyFunkyBirdy
Draga ninich SRETAN TI ROĐENDAN i da ti se ostvare sve želje (user posted image )! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 131
7.5.2013 11:26:39   
perlica55
Evo sam se logirala na FF. Upisala sam što sam znala.
Pinky, kako ću staviti u potpis moj graf user posted image ??
I ne znam gdje upisati kad sam LH trakice koristila?

Ninich draga sretnooooo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 7.5.2013 11:27:31 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 132
7.5.2013 11:27:50   
RIBICA241
Pozdrav drage moje trudilice! Kod mene nikakvih dodatnih simptoma osim što me cicke bole za popizdit i osjećam vrućinu u njima i nekako kao da peckaju povremeno.
Još 6 dana do user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 133
7.5.2013 11:36:24   
perlica55
Bebac, Folna ti je super stvar..
tako da je možeš odmah početi piti,ne može ti nikako naškoditi.
Cecilia, sigurno će bit nešto od tog user posted image  user posted image  user posted image
Ribica, strpi se još malooo user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 7.5.2013 11:37:01 >

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 134
7.5.2013 11:37:52   
PinkyFunkyBirdy
Perlice, za LH trakice kad klikneš na datum odaberi treći tab - zove se Tests i tamo ti je OPK (Ovulation Predictor Kit) => to ti je oznaka za LH trakice.
Za linkić da staviš odradiš sljedeće:
- na stranici kad si ulogirana imaš gore izbornik - odaberi Sharing i Setup
- tu odaberi kvačicama što želiš ili ne želiš da se vidi (npr. ja sam maknula kvačicu sa Publish Intercourse Data tako da ne vidite kad sam u akciji user posted image )
- kad si sve postavila što želiš odaberi Save settings
- nakon što ti se refresha stranica pojavit će ti se na vrhu "Your Charting Home Page Web Address:" i tu ti piše link koji možeš onda nama priljepiti ILI ako hoćeš staviti u potpis ko ja onda klikni (ispod toga ti je odmah) "Get Sharing Code/Buttons" i kopiraj ovaj Simple link koji ti je ponuđen i stavi ga na RR u potpis.
user posted image
Na istom mjestu možeš kasnije promijeniti podatke koje želiš.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 135
7.5.2013 11:41:38   
bebac24
perlice znam da je folna super,to sam objasnjavala i dragom,i rekla mu da cu ionako vjerovatno prvih mj to morat pit,ali on je takav da zeli da jos pokusamo bez pa eto nije mi problem se strpit jos mjesec dva,sad ionako pijem mama od A do Z iz dm-a,pa kad to popim cu uzet folnu:-)

Neposredna veza do poruke: 136
7.5.2013 11:45:18   
RIBICA241
JOOOJ izludit ću!!! Tnx perlice

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 137
7.5.2013 12:03:32   
andydea
Ninich sretan rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ribica još malo draga user posted image ...samo opušteno
Pinky,očekujem komentare user posted image user posted image
Joj drage moje mene boli dole i sva sam nervozna i čudno se osjećam...i ne mogu vjerovati da na ovoj temi molim da mi dođeuser posted image user posted image ....
Sljedeći mjesec sam u odbrojavanjuuser posted image ...a do tada vam želim da sve postaneteuser posted image user posted image user posted image ...i da lista bude što manjauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 138
   [Brisano sporočilo]
7.5.2013 12:52:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 139
7.5.2013 16:14:45   
mica.maca007
8 dan poslije ovulacije uradih test i sto mislite sto sam ugledala?
Samo jednu crticu naravno! Tako da lagano gubim nadu.... Zelim vam svima sreću i da imate vise strpljenja jer nebo strpljive voli,!
Ja nisam strpljiva ni najmanje, dapače najrađe bih se predala nakon ovog -! Iako znam da sam ga rano radila al bi mi pokazao bar svijetlu crticu pa bih se nadala...a ovako.... :(((

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 140
7.5.2013 16:25:32   
ninich
cure, hvala vam na lijepim željama i čestitkama, za sada je želja samo jedna velika, najveća dauser posted image ode na neko duže vrijeme :) hvala cureuser posted image user posted image user posted image

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 141
7.5.2013 17:09:44   
perlica55
Mica maca, naravo da će ti test biti
negativan 8dpo, jer si ga radila PRERANO!!!
Curke sa RR bile su
trudne i radile testić na dan očekivane
menge pa im je test bio negativan.
Malo se skuliraj draga, pa ponovi testić
TEK onda kad ti menga bude kasnila.
Sretnoo!!

Neposredna veza do poruke: 142
7.5.2013 17:21:51   
PinkyFunkyBirdy
Perlice draga BRAVO za grafić! user posted image user posted image user posted image Morala sam se spjiti još jednom danas da te pohvalim. user posted image Već sam se zabrinula da sam to grozno objasnila. user posted image

Draga mica maca još je prerano za drugu crticu ... ja mislim da je tebi O bila prije 6 ili 7 dana, a ne prije 8 tako da imaš još dosta vremena do pozitivnog testića. user posted image Samo mi nemoj brinuti jer to utječe na mrvicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 143
7.5.2013 17:25:21   
ikaaa
ninch sretan ti rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image i da ti se ostvare sve željice.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 144
7.5.2013 17:36:32   
Jasmina19
mica.maca nemoj si to radit samo se bezveze uzrujavas.Kako su curke rekle,jos je rano za test,probaj bit strpljiva i ponovi ga za cca tjedan dana,mogla bi se ugodno iznenadit.Drzim fige za user posted image user posted image ninich.....sretan ti rockas!user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 145
7.5.2013 18:33:17   
mica.maca007
Cure hvala na podršci,

jedino što mogu reći, pročitala sam dosta foruma i zaključila da ljudi koji odustanu od svega da im se odma primi, al stres je svakodnevan za žene koje rade stresan posao, i jedino što vjerujem da nam možda prirodne stvari mogu pomoći, ako ih konzumiramo često, primjer čaj od vrkute, čitala sam dosta o njemu, pozitivno naravno, i nadam se na će bar nekome biti od pomoći.
Pinky u pravu si, ovulacija je 7 dan tek, al nema veze... budem čekala još tjedan dana, samo da vještica ne dođe, za sada nema naznaka da bi mogla doć....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po svoje user posted image user posted image user posted image !!

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 146
7.5.2013 18:36:33   
mica.maca007
iskreno vam želim da što prije vidite user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image jer svaka bi me trudnoća razveselila iako nije moja, toliko se sva zanesem i u iščekivanju sam za sve nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 147
7.5.2013 20:27:44   
tintin
Cure drage ova lista je predivna, stvarno vas puno ima pa da vas ne nabrajam pojedinačno svima skupa zelim da ugledaju user posted image ovaj mjesec.
Saljem velike zagrljaje.
Ninich Sretan rodjendan i sve naj naj ti zelim i da postanes trudnica što prije.

Neposredna veza do poruke: 148
7.5.2013 20:49:32   
glagla
Drage moje trudilice...evo i mene da vam se malo javim ,pratim al čekam dobre vjesti pa da se veselim zajedno sa vama. Sad vam želim puno sriće i da sve ugledate svoje user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 149
7.5.2013 20:55:16   
bubic
Drage moje trudilice zelim vam puno user posted image user posted image .Nadam se da me se neko sjeca user posted image ,mada nisam bila duugo na forumu iz tehnickih razloga al dragi je napokon kupio laptopic i eto mene ponovo s vama .Ja sam jos uvjek u jednom komadu al mi se blizi susret sa mojom mezimicom !!!Vama svima zelim puno uspjehu u pravljenju bebica (kad se samo sjetim user posted image user posted image user posted image )zelim vam puno uspjeha i trudnocu kao moju onako skolsku!!!PUUUUUSAAA

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!