|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (6.5.2013 16:11:41)
|
Draga Perlice, dal mjeriš temperaturu? Daj izmjeri sutra ujutro i ako je viša od 36,5 onda ti je O bila neki dan kad si imala sve ostale simptome. [sm=zmeden.gif] Mica maca, vjerujem ja tebi da su ti simptomi krenuli od 6 dana nakon O, jedino smatram da gotovo nemoguće (dobro nije nemoguće, ali mislim da je iznimno rijetko) da žena ima lutealnu (znači od O do M) fazu 20 i više dana. Ako su ti ciklusi 40 dana O bi prema svim pravilima trebala biti između 24 i 30 dana ciklusa, a po tebi je bila 19. dan. Ja mislim da je tvoj datum odbrojavanja barem 5 dana ranije ako ne i više. [sm=zmeden.gif] Ako stvarno imaš tako dugu lutealnu fazu onda draga moja I'm pleased to meet you! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma ja ti se sad tu pravim malo pametna, nemoj zamjeriti. [sm=smiley36.gif] Malo mi je zanimljiva tvoja situacija jer je lutealna faza za svaku ženu jedinstvena. Npr. moja je 14 dana, a u pravilu može biti od 10 do 16 dana (zato me zbunjuje tvojih 20-tak). I bez obzira koliko dugačak bude pojedini ciklus uvijek je ta druga faza fiksna (kod mene 14 dana), a prva faza (folikularna) se mijenja. Tako ti je imam cikluse svakih 1,5 mj. do 6 mj. (ko lutrija: nikad ne znaš kako će potrefiti [sm=smiley36.gif]), ali to znači da mi prva faza traje tako dugo dok se ne desi O i onda za 14 dana dobim mengu. Evo, valjda sam uspjela objasniti i nadam se da nećeš zamjeriti. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|