|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
6.5.2013 9:06:50   
andydea
Cecilija baš mi je žaouser posted image
Evo ja danas idem ginek..na pregled i na papu,briseve...user posted image
Mojeuser posted image  još uvijek nemauser posted image ..tako da ni ne znam koliko su mi razmaci ako ju uskoro ne dobim...jer prošla je kasnila i znači ciklus mi je bio 45 danauser posted image
Cecilija koliko dnevno dojiš???-ja isto dojim puno i danju i noću...ali evo ipak sam ju dobila...i osluškujem napamet svoje ovulacijeuser posted image
Perlice stvarno ne znam ništa o tim trakicama,ali opusti se
Katarina jedva čekam tvoj testić???-kako si???user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 101
6.5.2013 9:07:16   
RIBICA241
Perlice55 pretpostavljam da je 8 dpo. Ako je o bila tamo 28.4. što sam po sluzi zaključila.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 102
6.5.2013 10:49:46   
perlica55
Ribica, moguće da je impalntacija user posted image .
Obično bude 6-12 dpo. Držim fige user posted image  user posted image .
Katarina draga, nastavljam piškiti i javim novosti.
U akciji smo redovno user posted image  user posted image  user posted image ,
Ovih zadnjih 5 ciklusa, trakica bude pozitivna 12. ili 13. dc,
a danas mi je 14. dc.
Andydea draga, nemoguće je biti opušten, pokušavamo ne misliti,
al nam baš ne ide user posted image  pogledam mi ticker user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 103
6.5.2013 11:11:13   
RIBICA241
Hvala draga Perlice55, neću se ničemu nadati, što bude, bit će!
Kako je tebi? Ima li novosti kakvih? Akcije vidim ima!!! držim fige

Neposredna veza do poruke: 104
6.5.2013 11:13:15   
bebac24
curke evo i moj test opet - , makar sam malo zbunjena jer mi se cinilo da je neka tanka tanka svjetla crtica ali mislim da je to samo sjenka di bi trebala bit da je .. tako da sad cekam da dode user posted image

Neposredna veza do poruke: 105
6.5.2013 11:29:00   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image Safobi - 03.05.
user posted image cecilija - 05.05.
user posted image bebac24 - 09.05.
user posted image *Katarina* - 11.05.
user posted image RIBICA241 - 13.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 14.05.
user posted image perlica55 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 106
6.5.2013 11:35:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy pa naravno da ima mjesta za tebe. user posted image user posted image user posted image
Bebac24, draga, sasvim je normalno biti povremeno ljubomoran. Npr. užasno sam ljubomorna na neke cure koje znam i koje po meni uopće nisu radile na bebi, a niti ih baš ne vidim ko neki majčinski tip, ali zato mi je jako drago kad recimo neka od vas zatrudni jer znam koliko to sve želimo i koliko se trudimo da ostvarimo našu najveću žalju. user posted image Još je rano za testić ... izdrži još koji dan. user posted image
Draga Dacana, žao mi je zbog user posted image . user posted image Možda vam se opet zalomi pa nam se javiš i prije prvog mjeseca. user posted image
Tintin milena drži se! Nisu ljekovi jači od tebe. user posted image
Perlice kakava je trakica? Dal se nadzire O? user posted image Da, meni su sve LH trakice bile negativne pa sam se na kraju oslonila samo na BT.
Draga ikaaa, pa zar ne znaš da u trudnoći simptomi budu jaaaako slični PMS-u jedino što krenu dosta ranije? Navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Draga Safobi dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image Ako ti menga još nije stigla postoji nada tako da nemoj biti tužna. user posted image
Mica maca, ovo što opisuješ su najčešći trudnički simptomi. user posted image Puno trudnica je imalo mliječni iscjedak. Samo nije mi jasno kako ti je 6 DPO, a tek 20-tog (ne)bi trebala doći menga? Nešto mi tu ne odgovara. user posted image Pa kolika ti je lutealna faza?
Draga Cecilija, možda još postoji šansa? user posted image
Ribice, navijam za malu user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Ja moram danas opet kod svoje ginićke po doznake za ovo bolovanje i sutra se vraćam na posao. Šrmc! user posted image Baš mi je bilo lijepo doma. user posted image Nadam se da će ubrzo bebica pa da imam opravdanje za ostati doma. user posted image user posted image user posted image Pokušat ću se odmah naručiti za briseve koje moram napraviti nakon menge.
Grlim vas sve redom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 107
6.5.2013 12:34:52   
andydea
Perlice ma znam da je teško...ali draga mi smo uz tebeuser posted image user posted image
Pinky ne radi previšeuser posted image ...ajde bar ovako nečeš stalno razmišljati ,pa će se user posted image  brzo primitiuser posted image
Curke moje šaljem puno vibra za vaše user posted image user posted image
Stavila sam slikice -nove od Di pa pogledajte...cmoka

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 108
6.5.2013 12:35:47   
perlica55
Pinky, opet negativna trakica user posted image , jedva se vidi testna..
A ostalih simptoma O, nema na vidiku. Prije 3 dana
bilo je bockanja oko jajnika i sluzi, al tad testne crte
nije bilo nikako!! Ma nema veze, u akciji smo bili, pa
šta bude. Najgore user posted image  user posted image , idem u novo odbrojavanje!!!
Joj nadam se draga, da će tvoja mengica doći 14. og.
Javljaj nam obavezno sve simptome tvog PMS-a!!!
Andydea, hvala mila... lakše je kad znam da ste tu user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 6.5.2013 12:38:44 >

Neposredna veza do poruke: 109
6.5.2013 13:32:26   
cecilija
Auuuuuu koja lista! Bravo,bravo! user posted image
Daj Bože da je iduća puno manja tj. da bar pola trudilica ne odbrojava vise!

Andy, draga pa dojim otprilike svakih 4 sata, kako kad. Nekad je razmak duži,a nekad kraći. Ne dajem maloj ni dudu ni bočicu, samo krutu papicu, al zadnjih mj dana joj je 6 zubića izbilo pa smo imali noćno veselje! Doslovno mi je "spavala" na sisi. A kaze mi dr. da je dovoljno da beba 2-3 puta povuče sisu i eto hipofiza dobila signal i povečava se prolaktin..

A muči me ona "O", otkud ta sluz, probadanje...user posted image user posted image user posted image

I eto od jutros me sve jače boli i probada jedna točka u leđima za
popuser posted image user posted image

Pinky, nada umire zadnja! user posted image
A neznam, prošlo je dovoljno dana da bi test pokazao... morat cu ja u posjet giniću..

Svim trudilicama držim palčeve!!!!user posted image

< Poruku je uredio cecilija -- 6.5.2013 13:36:04 >

Neposredna veza do poruke: 110
6.5.2013 13:40:32   
andydea
Cecilija mislim da buš dobila user posted image ...tako je točno meni bilo i nikako procuriti...isto sluz ,ma sve kak opisuješ i eto nje nakon točno 6mj.došlauser posted image user posted image ...a to me bolilo jedno mj.dana prije neg je došla..tako da sam ju jedva čekalauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 111
6.5.2013 14:22:38   
cecilija
Joj, Andy, riječi ti se pozlatile!
Sad se i glupoj user posted image veselim! Da bar dođe, da znam na čemu sam.. i onda možda mogu dalje na odbrojavanje! user posted image

Ovako se psihički mučim oće-neće.. btw. ja sam ovako kao ti imala veći razmak između user posted image , po 45-50 dana kroz 4 mjeseci.Kad sam taj 4 mjesec otisla ginekologu da vidim zasto mi toliko kasne, bila sam trudna nekih 5 tjedana user posted image
(samo mene je uz to jako bolilo sve dolje!user posted image )
Sretno kod gin. , mislim da je normalno da su ti zbrčkani ciklusi dok dojiš!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 112
6.5.2013 15:14:10   
mica.maca007
evo da odgovorim na pitanje Pinky : 6 dan ovulacije jest kako sam rekla da su se pojavili simptomi: bijeli iscjedak, ali moja ovulacija je stigla 19 dan ciklusa, zbog toga, jer mi inače menga dolazi svako 40-tak dana...

Neposredna veza do poruke: 113
6.5.2013 16:11:41   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, dal mjeriš temperaturu? Daj izmjeri sutra ujutro i ako je viša od 36,5 onda ti je O bila neki dan kad si imala sve ostale simptome. user posted image

Mica maca, vjerujem ja tebi da su ti simptomi krenuli od 6 dana nakon O, jedino smatram da gotovo nemoguće (dobro nije nemoguće, ali mislim da je iznimno rijetko) da žena ima lutealnu (znači od O do M) fazu 20 i više dana. Ako su ti ciklusi 40 dana O bi prema svim pravilima trebala biti između 24 i 30 dana ciklusa, a po tebi je bila 19. dan. Ja mislim da je tvoj datum odbrojavanja barem 5 dana ranije ako ne i više. user posted image Ako stvarno imaš tako dugu lutealnu fazu onda draga moja I'm pleased to meet you! user posted image user posted image user posted image
Ma ja ti se sad tu pravim malo pametna, nemoj zamjeriti. user posted image Malo mi je zanimljiva tvoja situacija jer je lutealna faza za svaku ženu jedinstvena. Npr. moja je 14 dana, a u pravilu može biti od 10 do 16 dana (zato me zbunjuje tvojih 20-tak). I bez obzira koliko dugačak bude pojedini ciklus uvijek je ta druga faza fiksna (kod mene 14 dana), a prva faza (folikularna) se mijenja. Tako ti je imam cikluse svakih 1,5 mj. do 6 mj. (ko lutrija: nikad ne znaš kako će potrefiti user posted image ), ali to znači da mi prva faza traje tako dugo dok se ne desi O i onda za 14 dana dobim mengu. Evo, valjda sam uspjela objasniti i nadam se da nećeš zamjeriti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 114
6.5.2013 16:26:37   
mica.maca007
Pinky naravno da ti neću zamjeriti, voljela bi da je kraća, iskreno, nikad nisam išla za tim, već brojim od početka m do početka druge m, i uvijek ispada 40-tak dana, zadnju m sam dobila 11.04. pa sam zato izračunala da bi trebala dobit nakon 40 -tak dana znaci 20.5. otprilike,mozda prije dan, mozda kasnije.
Ovulacija je nastupila po trakicama 29.4. pa sad ako bi mi mogla pomoći, možda krivo brojim user posted image ,??da li mislis da je to normalno?
da napomenem danas mi je zadnji dan duphastona, pijem ih od dana prije ovulacije 28.4.

helllppppp Pinky user posted image

Neposredna veza do poruke: 115
6.5.2013 16:42:16   
mamino zlateko
uff kolko nas ima,da bar sve postanemo user posted image ,lnadam se da bude ovaj mjesec sto vise user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja i mm krecemo u akciju,i noge u zrak,nadam se da ce biti uspjesno...cure svima drzim fige i sto vise keksanja user posted image user posted image

pinky ti si rekla da volis da te se mazi i pazi,ima za to vremena kad nam budes lijepa i okrugla user posted image a dotad nema mazenja,nego samo hopa cupa i da mm nedas mira user posted image user posted image ,ima da nakon user posted image pravac soba ili koja druga prostorija i da nam samo javis lijepe vijesti user posted image user posted image

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 6.5.2013 16:43:15 >

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 116
6.5.2013 17:41:16   
PinkyFunkyBirdy
Mamino zlateko ... user posted image user posted image user posted image luda si! user posted image user posted image user posted image Bez brige, prvom prilikom će biti user posted image . user posted image

Draga mica maca, sve je to normalno. Ako su ti LH trakice bili pozitivne 29.04. ovulacija je nastupila 12 do 36h nakon toga. Iskreno ti preporučam da uvedeš mjerenje bazalne temperature (znači ujutro uvijek u isto vrijeme prije nego se digneš iz kreveta). Na taj način ćeš s LH trakicama potvditi da O dolazi, a s BT točan dan kad je O bila - jer ti temp. poraste dan nakon O (vidi u mom potpisu grafić). Možeš koristiti isti program (Fertility Friend) kojeg i ja koristim - on ti sam nakon 3 dana povišene temperature ocrta kad je bila O. Kad radiš na bebi najvažnija stvar je utvrditi kad i dal je bila O, a za to ti treba par ciklusa da upoznaš svoje tijelo. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 117
6.5.2013 17:59:54   
Jasmina19
Meni isto puno pomogne mjerenje BT i fino se pokaze ovulacija,ciklusi su mi redoviti pa mi to jos puno pomogne 26-27dana,vec sam doktorirala mjerenje BT.non stop mi je toplomjer u ustima,vec se sama sebi smijem!:D:Duser posted image

Neposredna veza do poruke: 118
   [Brisano sporočilo]
6.5.2013 19:20:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Jasmina19)
  Neposredna veza do poruke: 119
6.5.2013 19:52:12   
andydea
hy curke...
Evo mene od ginek...sve je super vaginalnouser posted image ...uzela mi je papu i briseveuser posted image
Gledala me utz menga bude stigla ali ne jošuser posted image ...rekla je da se ne opterećujem jer dojim i da je to normalno.
Dobila sam zeleno svijetlo za 4.bebicuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 120
6.5.2013 21:06:04   
Jasmina19
Super vijesti andy...user posted image user posted image user posted image za 4.bebicu!user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 121
6.5.2013 22:10:35   
perlica55
Andydea super što je sve dobro kod ginića.
Kad krećete u akciju?? Sretnooo user posted image
Pinky stvarno sam mogla krenut sa mjerenjem
BT. Sada je MM na laptopu, aj ujutro te budem
ispilala šta sve osim trmpice upisujem. Vidim
u tvom potpisu da u grafu imaju i nekakva slova,
zvjezdice.... ja sam totalni kreten za to user posted image user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 122
6.5.2013 22:30:17   
ikaaa
jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pinkyca draga pa ti si nam u odbrojavnju...bravo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e da i ja pratim svoju Btempicu ali i ja bih pinky ko ti na kompiću to, kamo to idem? ja se baš ne kužim u to?user posted image user posted image user posted image
drage moje kod mene simtomići još gori nego neki dan, kao da će doći svaki ćasuser posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 123
7.5.2013 7:57:36   
mamino zlateko
pinky a takva sam ti ja,malo perverzna,pa prema tome,frendicama to sve normalno,vec su se navikle na takvu mene user posted image user posted image
andy bas mi drago da je sve u redu user posted image
ostale cure drzite se i da bude sto vise user posted image user posted image .. i da budete sve lijepe okrugle i debeljuskaste user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 124
7.5.2013 7:57:54   
perlica55
Pinky draga, kod mene BT jutros 36.6. Ajmo reći da je
O prošla, sad čekam da mengica kasni user posted image  user posted image  user posted image

Imaju li prve četiri dame s liste nekakvih simptomića??
Držim vam fige curke moje i navijammmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 7.5.2013 8:07:09 >

Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!