|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
3.5.2013 23:03:59   
perlica55
Andel draga, još malo i stiže tvoj dječak!!
Želim ti expresan porod user posted image Sad
još malo uživaj u bušici dok ne krenu
toplotni udari.
MM je u kretnji večeras s ekipom, odmara
jadničak od keksića user posted image user posted image
Mislim da mi u nedjelju bude pozitivna
trakica, al svejedno smo u akciji svako drugi dan.
Ovaj ciklus stvarno moramo imat akciju
i na dan pozitivne trakice, do sada nam to nije
uspilo, uvijek neki klinac.
Sretno curke moje drage!! user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 76
3.5.2013 23:05:06   
tintin
Dobro nam dosle nove cure na odbrojavanju i da nam sto prije postanete trudnice.
Angel@ bome vrime brzo leti još malo i vidit ces svog slatkisa ja ti zelim brz i lagan porod, jos devet tjedana brzo će to proletiti, saljem zagrljaj.
Andjela trudnice naša saljem zagrljaj i javljaj nam se i sve nas obavjestavaj kako si itd.
Pinky ova lista sada izgleda predivno user posted image kiss

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 77
4.5.2013 10:06:51   
PinkyFunkyBirdy
Ajme draga Angel@, pa još malo i imat ćeš svoju štrucu u rukama! user posted image Prekrasno! user posted image user posted image user posted image
Draga Katarina, ma znam da niti njima nije lako, ali što se mora nije teško. user posted image user posted image user posted image
Dacana naša draga, dal si možda piškila testić? user posted image
Malo sam se sad još spojila, ali imam puno obaveza pa se pišemo tek sutra navečer. user posted image

Trudilice:

user posted image Dacana - 03.05.
user posted image cecilija - 05.05.
user posted image bebac24 - 09.05.
user posted image *Katarina* - 11.05.
user posted image RIBICA241 - 13.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 14.05.
user posted image perlica55 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 78
4.5.2013 10:51:58   
angel@
Drage moje hvala vam na lijepim željama za brz i lagan porod nadam se da će takav i biti... user posted image

Danas je prekrasno vrijeme nadam se da uživate u suncu i da hvatate boju.... Perlice,Pinky,Tintin šaljem zagrljaje...... i ostalim curama također... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 79
4.5.2013 12:40:10   
daxy
Sretno svima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky ima li mjesta za mene na ovoj listi? Moj datum bi bia 01.06 al me piši 31.05 jer mi se sviđa ova lista.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 80
4.5.2013 15:24:31   
bebac24
pozdrav cureuser posted image evo bila ja na pregledu ,ginekoloski sve u najboljem redu imam oba dva zdrava lijepa jajnika koji samo cekaju da nesto postignuuser posted image
sad cemo cekat nalaz pape al trebalo bi i to bit u redu. rekla mi da pijem folnu i da se vidimo kad bude pozitivan testuser posted image user posted image i tako ja sva sretna otidem kumi koji isto rade na bebi ali manje nego mi i kaze mi: jucer sam bila i ja kod nje (a bila je tek prije 3-4 tjedna na redovnom) imala sam pozitivan test ali mi je rekla da dodem13.5 jer zadnju m sam imala 24,4 i ja sam joj cestitala ali sam osjetila ljubomoru i jos me to drzi user posted image user posted image user posted image bas sam ufff

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 81
4.5.2013 15:25:54   
bebac24
pozdrav cureuser posted image evo bila ja na pregledu ,ginekoloski sve u najboljem redu imam oba dva zdrava lijepa jajnika koji samo cekaju da nesto postignuuser posted image
sad cemo cekat nalaz pape al trebalo bi i to bit u redu. rekla mi da pijem folnu i da se vidimo kad bude pozitivan testuser posted image user posted image i tako ja sva sretna otidem kumi koji isto rade na bebi ali manje nego mi i kaze mi: jucer sam bila i ja kod nje (a bila je tek prije 3-4 tjedna na redovnom) imala sam pozitivan test ali mi je rekla da dodem13.5 jer zadnju m sam imala 24,4 i ja sam joj cestitala ali sam osjetila ljubomoru i jos me to drzi user posted image user posted image user posted image bas sam ufff

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 82
4.5.2013 16:28:25   
Dacana
Drage moje cure...nista od testa,jutros kad sam mislila napravit test,vidim da sam dobila user posted image :(...
nekako se osjecam razocaranom i tuznom bez obzira sto nisam planirala,jer ja i mm planiramo drugu user posted image napravit iduce god. u 1 mjesecu...

Bas sam sinoc prije nego sto sam legla bila nekako happy zbog svega toga i rekla samoj sebi i ako jesam trudna da cu sve to uspjet...jer sam jaka,tu je moj muz,obitelj,cijela pomoc koliko god hocu...al eto,nema veze...
nije se uhvatilo ionako nismo planirali...

drage moje cure,ja cu vas i dalje pratit i zelim vam svu srecu ovoga svijeta da se ti mali punoglavci (hahaha) uhvate za vasu maternicu i da bude puno puno trudnica,beba,mama itd itd...
Pinky draga mene ces pisat za iducu godinu...

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 83
4.5.2013 21:58:24   
tintin
Daxy neka tebe kraj mene na listi, bas mi je drago da isti dan odbrojavamouser posted image svu srecu svita ti zelim.
Bebac super da je sve u redu ma bit će i papa dobar, sretno za dalje.
Dacana zao mi je, al zato je sljedeca godina tvoja.

Drage moja ja sam vam cila zbrckana, ovi pusti hormoni su me izneredili, dobro se držim za sad al manta me svaki dan al nema veze sve ću ja izdrzat za svoju bebicu.

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 84
4.5.2013 22:59:19   
perlica55
Bebac super što je sve dobro prošlo
na pregledu. Mala ljubomora je normalna stvar
kod nas trudilica, ma brzo će i tvoj user posted image
Dacana, žao mi je zbog mengice, nek beba
još malo naraste, pa će opet bit user posted image .
Sretno na odbrojavanju u Novoj, nadam
se da tada neću bit trudilica nego trudnica user posted image user posted image
Tintin draga, drži se hrabro, joj samo da se
uhvati user posted image
Kod mene 12. dc, još nema O, valjda stiže nakon
vikenda user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 85
5.5.2013 14:16:19   
ikaaa
evo malkoc i mene..... ja imam toliko gužve na poslu da niš ne stignemuser posted image .... drage nove trudilice dobro nam došle i da nam što manje odbrojavate i što brže postanete vesele trudniceuser posted image user posted image user posted image
dacana žao mi je što je user posted image , mila samo hrabro...
bebac mila bit će bebica....samo treba imati strpljenja,znam kako ti je oko mene su svi trudni, dvije susjede, od bratića žena, dvije kolegice, ali ja još uvijek maštam o tome..... valjda će biti jednoga danauser posted image ...
perlice navijam za O i da uspije prvi dan...IDEMO U AKCIJICUuser posted image user posted image user posted image user posted image
drage moje ja imam osjećaj da moj klomić nije uspio ovaj mjesec, grudi su me počele boljeti(što je jako rano), donji dio trbuha, janici, mislim uvijek me tako boli dan dva prije user posted image ...tako da sam baš u nekom baduuser posted image a user posted image nebi trbala doći 14..... a simptomici kako da ću dobiti već sutrauser posted image user posted image user posted image
pinky, tintin, perlice, andjela, i sve trudilice na listi šaljem jedan veliki user posted image i da nam ovaj lijepi mjesec podari što više user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 86
5.5.2013 14:47:39   
Safobi
Drage cure, nova sam ovdje i ovo je moj prvi post, nadam se da je ovo moja rasprava.
Jedna sam od trudilica koje se trude vec skoro 10 mjeseci. Nakon dugo vremena moj decko je odlucio da mu je vrijeme user posted image
Moja user posted image nije trebala doci 03.05., na svu srecu jos i nije dosla. Predmenstrualnih simptoma jos nema, iako inace dolaze vec 7 dana prije. Vjestica mi je relativno stabilna, svakih 28-30 dana. Mjerim BT vec treci ciklus i ovaj je nekako cudan, ovulacija je uredna, uvijek 17 dc, u zadnja dva ciklusa je 10 do 12 dan nakon O tempica pocela padati , a sad je vec 16 dan nakon O i dalje visoka i dalje raste... Ima li ko slicnih iskustava? Puno bi mi znacilo malo pozitivnih vibrica od drugih trudilica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 87
5.5.2013 15:47:45   
Jasmina19
Meni se cini da nam neke bebice dolaze....:))Ikaaa mislim da je rano jos za mengu,pa tek 14.5 ti je datum,i ja sam tak imala lagano ko menstrualne grceve,imala sam osjecaj da citava gorim iznutra,roskasti iscjedak sedam dana prije iduce m.i tak sve nesto neobicno do testa koji je bio pozitivan.!:)Safobi,ako temperatura raste to je dobar znak,nakon ovulacije se povisi za 0.3-0.5 c,22dc se jos malo povisi u slucaju trudnoce,ako ne dode do trudnoce 25dc pocne padat.Mislim da 18 povisenih temperatura vjerojatno oznacavaju trudnocu.Cure razveselite nas sa plusicima,drzim vam fige da je to,to!:))

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 88
5.5.2013 15:51:51   
Jasmina19
Safobi jesi radila test?Vec bi mogao bit plus.....sta se ceka?:D:D:D

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 89
5.5.2013 18:24:43   
mica.maca007
Cure zelim vam sreću i da sto prije ugledate svoj plusić, ako je moguće i ovaj mjesec!
Moje stanje 6 dana nakon Ovulacije je slijedece; mliječni iscjedak, bez mirisa te sam isla odspavati 3-4 sata da bi nakon toga izmjerila temperaturu i pokaže mi 37 c stupnjeva! Hm ima li tko iskustva?!user posted image

Neposredna veza do poruke: 90
5.5.2013 20:22:30   
hkajo
imam osječaj da će ovaj mj biti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 91
5.5.2013 21:19:35   
Safobi
user posted image opet -, opet razocaranje

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 92
5.5.2013 22:19:29   
tintin
Safobi dobro nam dosla, i zao mi je šta je negativan test al sve dok nema menge ima nade, drži se draga doći će i tvoja bebica.

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 93
5.5.2013 22:39:36   
Jasmina19
Bas mi je zao Safobi!:((

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 94
6.5.2013 0:03:12   
mica.maca007
Kad vidim - ponovo mislim da cu odustat od svega, stvarno mi nije jasno kako se nekom ko puši pije i sto sve ne primi odmah a mi koje to toliko želimo i odricemo se svega ne uspijemo kad želimo....

Neposredna veza do poruke: 95
6.5.2013 8:07:27   
Jasmina19
mica.maca,znam da ti je tesko i stvarno je uzasan osjecaj kad ugledas taj minus.Ja sam prije dva tjedna kod svog ginekologa dozivjela isti scenarij.Pocela sam mu pricat o svemu kaj mi se izdogadalozadnjih godinu dana i naprosto me nesto puklo,onak na rubu suza sam mu rekla znate,probat cu jos jednom i onda odustajem jel ne zelim opet prozivljavat razne šokove,a on se samo okrenuo prema meni i rekao da te vise nikad nisam cuo da si tako nesto rekla.Neces odustat jel znam da ces imat jos jednu bebicu,i onda se poceo malo šalit pa kaze do 40 stignes jos sedmero rodit!:)))Nema odustajanja,zato smo tu da bodrimo i tješimo jedna drugu.:))

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 96
6.5.2013 8:17:50   
cecilija
Cure, i moj test jučer bio negativan....user posted image
Makar nema ni user posted image na vidiku..jos uvijek osjećam tupu bol dolje..valjda se nesto događa..
Makar, ja sam pričala s ginekologom i kaze da su male šanse da ostanem trudna dok dojim, ja sam "ekološka dojilja" i imam laktacijsku amenoreju...tek kad drastično smanjim dojenje ili prestanem mogu mi se vratiti ciklusi.. jednostavno spadam u one zene kojima je dojenje zbilja neka vrsta kontracepcije..
Opet, ne zelim prestati jos dojiti,a mm i ja cemo svejedno biti u akciji pa kad bude..user posted image
Pozdrav i sretno ostalim trudilicama!!!

Neposredna veza do poruke: 97
6.5.2013 8:34:33   
RIBICA241
Dobro jutro drage moje. Evo da podjelim svoje iskustvo od jučer ujutro. U 7 ujutro su me probudili bolovi i to takvo pikanje u maternici ili mjehuru i mučnina, više neznam što je bilo. Kao da me netko sa iglom probadao i to najviše kad sam na leđima ležala. To je trajalo do 11 i onda prestalo. Pretpostavljam da upala mjehura nije jer nemam nikakvih drugih simptoma od pečenja i sl. Bio je 20 dc.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 98
6.5.2013 8:40:46   
perlica55
Ika draga, ne gubi nadu!!! Šaljem veeelikiii user posted image
Cecilia, nadam se da čim smanjiš dojenje, testić bude user posted image .
Safobi, dobro došla. Ak mengica ne dođe, za dan/dva
ponovi testić prvim urinom.. Sretnooo!!
Mica maca, 6dpo moguće da se još nije dogodila implantacija.
Spavala si 3-4 sata, pa si mjerila tempicu, koja je bila 37user posted image
Jel to bazalna tempica, il popodnevna. Ukoliko je BT je dobra stvar
što je visoka, a ukoliko je popodnevna, ne znači ništa!!!!
Ribica, koji ti je DPO?

Meni je danas 14 dc, još nemam pozitivnu trakicu user posted image  user posted image , tako
da sam gotovo sigurna da mi je ovo anovulatorni ciklus user posted image .
Pinky mila, si ti imala negativne trakice u onom
ciklusu kad si ostala trudna??!!

< Poruku je uredio perlica55 -- 6.5.2013 8:43:17 >

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 99
   [Brisano sporočilo]
6.5.2013 9:01:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!