|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
27.5.2013 16:45:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga Ringerajka, vrkuta ti može skratiti/produžiti ciklus, ali samo ako ju piješ barem jedan cijeli mjesec (ponekad i duže) ... ovo što si pila 3 dana ne može utjecati. No, moguće je da piškiš stalno od nje. Ja pijem drugačiju kombinaciju čajeva i isto stalno piškim. user posted image
Ali pošto ti user posted image nije došla navijam za testić sutra ujutro! I da bude plusić! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 27.5.2013 16:49:04 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 826
27.5.2013 16:56:09   
ringerajka
Joooooj Pinky zlatice baš ti hvala, ako ne dođe do večeras idem kupiti testić pa sutra ujutro piškim (ako ne dođe tokom noći)!
Pa ćemo vidjeti sve user posted image Ako ništa ne bude, družimo se u 6 mjesecu, valjda će biti više sreće jer ću udarit po vrkuti, LH trakicama i ciljati na O! user posted image user posted image Samo pozitivno drage moje, ovaj mjesec su 3 user posted image (možda još koja bude do kraja)! Neka nam sljedeći mjesec bude još plodniji (ili jednako plodan) user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 827
27.5.2013 18:30:40   
tea285
pinky draga odmah me stavi na listu za 6mj...user posted image doslauser posted image user posted image sad cu se sljedeci mjesec malo bolje truditiuser posted image
ringerajka navijam da testic sutra budeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 828
27.5.2013 18:47:13   
ringerajka
a jooooooj Teice, baš mi krivo! ajde ajde, sljedeći mjesec će nam O biti u isto vrijeme pa ćemo se hopa cupa non stop! Samo nemoj da ti usred "posla" padam na pamet user posted image Slj.mjesec će nam svima biti dobitan!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 829
27.5.2013 18:49:59   
bebac24
joj cure evo slobodno se ljutite na mene posto cu ovo pitati tu jer nije mjesto za to ali neznam di da pitam . treba mi pomoc ako slucajno koja nesto zna o tome. radim na zamjeni 14 mj. i dobila sam sad jednu ponudu koju necu odbiti,znaci dati cu otkaz i odmah se zaposliti na odredeno do. cca 10 mjeseca,e sad zanima me posto ja sad dajem otkaz a poslije ce bit otkaz zbog prestanka ugovora na odredeno dali cu onda imat pravo na naknadu sa zavoda ?

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 830
27.5.2013 18:50:19   
glagla
Draga tintin šaljem puno punoooo zagrljaja.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image elle,Jasmina19 i vama isto user posted image ....mamino zlateko čestitam draga od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 831
27.5.2013 19:22:24   
tea285
tako je ringerajka sljedeci mjesec cemo malo vise dizat nogice u zrak...user posted image user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 832
27.5.2013 20:21:01   
perlica55
Bebac mislim da ćeš imati pravo na
naknadu. Ali pogledaj dobro imaš li
u ovom Ugovoru sada stavku otkazni
rok, da te ne zezne.
Tea žao mi je, više sreće na idućoj
listi user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 833
27.5.2013 20:22:30   
Bucika001
Bebac24 ja mislim da ti je bitno da imas 12 ili 17 mjeseci neprekidnog radnog odnosa..probaj proguglat..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 834
27.5.2013 21:22:13   
bebac24
perlice draga,u.ugovoru je 15 dana otkaznog roka kojeg cu vjerovatno odraditi,dali to sta mjenja? probala sam svasta googlati ali to ne nalazimuser posted image
vjerovatno cu sutra nazvat zavod pa mi mozda teta bube od volje reci nesto vise.. hvala vam cure

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 835
   [Brisano sporočilo]
27.5.2013 21:29:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu bebac24)
  Neposredna veza do poruke: 836
27.5.2013 21:55:07   
ringerajka
Cure moje bilježimo još jedan  user posted image  ovaj mjesec! Ringerajka je piškila i u sek joj se pokazao +!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 837
27.5.2013 22:32:28   
tintin
Tea draga jako mi je zao, zelim ti svu srecu u lipnju.
Ringerajka ja ti od srca cestitam, bas si me obradovala, uzivaj i javljaj nam sve novosti.

Pinky draga tek sam sad stigla da vam se javim,
Cure moje ja sam se cula s doktorom i on u biti kaze da moje krvarenje u biti naziva spontanim jer sam bila na oplodnji i vracene su mi mrvice i ja sam vrlo brzo prokrvarila i krv je jako svjeza i da budem ovako direktna ispadaju mi i komadi i obilna je (oprostite na izrazu) pa mozda u ovom ciklusu dobijem opet mengu tako da moj datum u lipnju nije pouzdan ali isto cu ga ja ostavit, sad moramo cekati da vidimo kako će mi se ponašati ciklus pa ako bude sve uredno da mozda već u lipnju idem opet ali po svoja dva smrzlica. Pinky pitala si kako to ide to je puno jednostavnije nego sve ovo sta sam prosla sad, dodjes gore kad prodje ovulacija i pogledaju te na ultrazvuk i onda vide koji dan ciklusa da dodjem i samo naprave transfer, a sta se tice endometrija nisu mi uopce rekli kakav mi je bija nego su samo govorili sve je super, sljedeci put cu pitati, a za progesteron vadila san sve hormone pa nisu nista govorili da nesto ne valja, bas cu ti sutra reci vrijednost progesterona kad pogledam u nalaz sad sam vec legla.
Pusu vam saljem

Neposredna veza do poruke: 838
28.5.2013 0:03:24   
Jasmina19
ringerajka pa cestitam ti na user posted image user posted image i zelim ti mirnu i ugodnu trudnocu sa puuuuuno veselja!user posted image tea zao mi je zbog user posted image tintin,jako me rastuzilo to sto ti se dogada.Znam kako se osjecas,sad moras biti jaka,bit ce sve uredu.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 839
28.5.2013 0:11:44   
Safobi
Ringerajka cestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image imamo jos par dana do lipnja, mozda nam jos netko ode medju trudnice :)).
Tintin draga, nadam se da ces sto prije moci nastavit sa postupcima, da i tebi napokon dodje tvoja mala user posted image

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 840
28.5.2013 8:12:53   
mamino zlateko
juuhu draga ringerajka cestitam na user posted image i zelim ti prekrasnih 9 mjeseci i skolsku trudnocu user posted image user posted image user posted image ima nas vec 4 user posted image ovaj mjesec,nadam se da ce nas biti jos vise user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 841
28.5.2013 8:13:19   
malena 35
tintin draga jako mi je žao zbog svega, iskreno ti od srca želim da se mrvice prime što prije i bez ikakvih popratnih problema.

ringerajka čestitam i želim ti mirnu i laganu trudnoću.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 842
28.5.2013 8:23:13   
glagla
Draga ringerajka čestitam ti draga od srcaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
tea285 žao mi je zbog tvoje glupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 843
28.5.2013 8:50:10   
perlica55
Ringerajka draga  user posted image  user posted image  user posted image  čestitam ti od user posted image
želim ti ugodnih user posted image
Tintin mila, znam da ti nije lako, al moraš biti
jaka, glavu gore!!! Želim ti čimprije user posted image
Curke lista nam je SAVRŠENA!!! Ak ovako nastvimo,
za 3/4 mjeseca nećemo imati trudilica user posted image  user posted image  user posted image
Pinky, glavna savjetnice RR, kod mene tempica još niskauser posted image
Stiže li ta moja O?

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 844
28.5.2013 10:24:38   
andydea
ringerajka čestitam user posted image user posted image user posted image ...želim ti laganu i lijepu trudnoćuuser posted image
baš je lijepa sada lista,ajde curke želim da svi testiči do kraja svibnja budu pozitivniuser posted image user posted image user posted image
Tintin-mislim na tebe i šaljem tiuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 845
28.5.2013 10:30:29   
perlica55
Ninich, crvenkapica, micamaca, daxy,
di ste curke?? Kakvo je stanje kod vas??
Kad ćete piškiti testiće???
Želim Vam svima od srca user posted image  user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 846
28.5.2013 10:33:21   
crvenkapica123
Evo izgleda da nista od user posted image user posted image user posted image user posted image .Juce mi je bio spotting ali ocito predmenstrualni jer je danas kad piskim pa kad se obrisem crvena krv,i svaki put sve vise,boli me i trbuh tako da user posted image user posted image user posted image .Pinky,mos me obrisati s liste pa cemo u 6. poceti novo.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 847
28.5.2013 11:00:12   
hkajo
ringerajka čestitam tiod srčeka user posted image user posted image user posted image user posted image , tittin samo hrabro znam da je teško

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 848
28.5.2013 11:21:27   
PinkyFunkyBirdy
Draga Ringerajka iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da imamo još jednu trudnicu! user posted image user posted image user posted image Želim ti prekrasnih 9 mjeseci user posted image I nemoj nas zaboraviti! user posted image

Tintin, draga, čitam postove i sve si mislim da nisam možda pretjerala i žao mi je ako sam gurala nos gdje mu nije mjesto (malo je veći pa ne znam kud bi s njim user posted image ) i što te ispitujem (ako ne želiš stvarno nije nužno da mi odgovaraš ... mislim ako ti je preteško ili ne želiš iz osobnih razloga), ali sam samo htjela ispitati ono što bi mene zanimalo jer nakon O je najbitnije da je endometrij dovoljnno zadebljan da može primiti mrvicu i razina progesterona da održava trudnoću. Znaš da si mi jako draga i voljela bi ti pomoći kako god mogu pa zato su tu moja pitanja. Šaljem puuuuuno zagrljaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tea i crvenkapice, žao mi je zbog user posted image . user posted image Sljedeći mjesec je dobitni! user posted image

Draga Perlice, meni se čini da je ovo sad uzlet u tempici. Ok, još nije službeno povišena, ali kreće rast. Inače koliko sam čitala obično kad je O i kad bude implatacija dogodi se uočljiv pad u tempici tako da je po meni tvoja O bila jučer. user posted image Moram ti priznati da ja svoju tempicu već 2 dana lažiram. user posted image user posted image user posted image Budim se ranije nego inače i da ne budim mm ne mjerim tempicu pa sam napisala od oka ... ma sigurno je takva. user posted image user posted image user posted image

Išla sam ponavljati briseve danas i za 10-tak dana će biti rezultati. Nadam se da će biti dobri! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 849
28.5.2013 11:35:56   
perlica55
Crvenkapica žao mi je zbog user posted image ,
družimo se i u lipnju.
Pinky, ne znam šta da ti velim za BT user posted image
Trakica mi je jučer ujutro bila pozitivna,
(kontrolna jača od testne), a jučer popodne
su obje crte bile identične

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!