|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
25.5.2013 16:04:29   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja tintin, ne, ne želim da tako razmišljaš! Ti si naša trudilica i odbrojavaš s nama bez obzira na sve. A da odeš do hitne ili nešto? Možda je neki hematom ili nešto slično pa to krvari ... dal si dobila Utrogestane ili Duphastone ili nešto ... možda se još mogu mrvice spasiti. user posted image Daj nazovi svog doktora ili nekoga da pitaš što možeš još napraviti. user posted image
user posted image user posted image user posted image Teško mi je kao da se to meni događa. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 751
25.5.2013 16:28:35   
tintin
Hvala vam Crvenkapice, Tea, Pinky.
Pinky stavljam utrogestane 3 x 2, a nemam koga nazvati jer moj MPO doktor je u Zagrebu a danas je subota pa nije u bolnici, a moja ginekologica nevirujem da mi moze pomoći, pričekat cu do sutra stavljat cu i dalje utrogestane ako bude i dalje pomalo islo onda ima nade, jedino me brine taj ugrusak komad šta je ispao (oprostite na izrazu), jojnema mi druge nego cekati a ja već sve otpisala.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 752
25.5.2013 17:18:47   
crvenkapica123
Tintin nemoj da te taj ugrusak zabrinjava,moze znaciti svasta a i nista.Moja rodica je ostala trudna po treci put i nije tila jer je bija mali razmak,i nastavila je raditi u trgovini i dizati tesko kad nakon par dana procurila s ugruscima i ona je pomislila eto je ispalo,osla nakon par dana kod doktora i kaze joj on da evo beba je tu,srce kuca,to je bija hematom.Nakon treceg diteta je rodila jos dvoje ali joj je mali nekako njena maza bas zbog toga sto se uvik siti sto je u tom trenutku pomislila.Stvarno je predivna majka petero djece a tek ima 30.Raspricala se ja,uglavnom sto sam htjela reci je da se nesekiras bezveze,sve je u Bozjim rukama.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 753
25.5.2013 17:40:15   
Bucika001
tintin draga ne predaj se,do zadnjega ostani jaka ,a mi smo tu uz tebe da se s tobom veselimo,a od srca se nadam da necemo morati plakati!!!draga,glavu gore i strpi se malo!!!user posted image user posted image user posted image

pinky draga jako mi je drago sto ces nam se napokon pridruziti,ovoga puta ce to biti to!!!

drage moje drzim fige za ponedjeljak,hajde dajte nam napokon user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 754
25.5.2013 17:40:58   
malena 35
tintin draga nemoj se predat bez obzira na sve, kao što je pinky rekla ti si naša trudilica i sve te iskreno bodrimo i nadamo se najboljemu, ja sam s mlađim sinom imala redovne mjesečnice sve do 7 mj. trudnoće tako da to može a i ne mora ništa značit. draga šaljem ti user posted image user posted image user posted image i nemoj mislit na najgore sve ćeš znati u pon.

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

Neposredna veza do poruke: 755
25.5.2013 17:43:23   
malena 35
angel@ čak ni ja ne razmišljam toliko o sebi samoj kao ti o meni user posted image user posted image user posted image bit ćeš ti opet ujna samo pomalo user posted image user posted image i čuvaj mi to moje dijete user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 756
25.5.2013 19:09:39   
tintin
Joj drage moje nemogu rjecima opisati koliko ste divne, vi ste stvarno prave prijateljice, sve bi vas sad zagrlila.

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 757
25.5.2013 19:26:46   
elle1
evo ja samo da javim da je moja menstruacija napokon dosla...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 758
25.5.2013 19:33:15   
daxy
tintin draga ja te molim nemoj tako negativno razmišljati. Ti i još par cura ovdje koje godinama pokušavate ste nam svima uzor kako ne trebamo i ne smijemo odustati i ako ti odeš ili neka od njih ode s odbrojavanja onda ovo sve nema smisla!

Evo cure su ti pisale da to ne mora biti tako kako ti razmišljaš,možda je stvarno nekakav hematom ili slično,molim te poslušaj ih i misli pozitivno do zadnjeg trenutka.

Šaljem ti tisuću zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 759
25.5.2013 19:35:18   
daxy
elle draga žao mi je. user posted image user posted image Više sreće u lipnju.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 760
25.5.2013 20:12:32   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image kisica - ponosna user posted image
user posted image cecilija - 05.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image tea285 - 24.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image ringerajka - 28.05.
user posted image crvenkapica123 - 30.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.
user posted image mica.maca007 - 31.05.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 761
25.5.2013 20:32:21   
kisica

IZVORNA PORUKA: tintin

Drage moje ja vam se evo javljam s tužnom vijesti jutros krenila lagana krv danas mi je 25 dan ciklusa i ja nikad nisam mengu dobila tako rano al eto nije mi dalo ni da se ponadam, šta da vam kazem necu ni govoriti koliko sam tuzna nije lako sve ovo prolaziti ali ja se nadam boljem sutra, ja vam se svima zahvaljujem sta ste me podrile i davale mi podršku i bilo mi je lakse uz vas i uvik će biti, sad cekam sutra i ako bude i dalje krvarilo to je to menga i moram se pomiriti s tim i krenit dalje.
Ja vam svima kolektivno zelim da ostanete čim prije trudne i da nemorate ovoliko godina prolazit kroz sve ja sam jedina na ovom forumu s potpomognutom oplodnjom pa mislim da ni jena smisla da vise odbrojavam s vama, bit cu tu i samo vas bodriti.
Saljem vam veliki zagrljaj i vi ste zlatne.

Ma kako nebi bilo smisla da budeš tu sa nama. Nemoj to govoriti draga ni u snu. Nemoj odmah misliti tako negativno. Mnoge žene i imaju mengu, i krvare na početku t. malo, i svašta bude. Naravno da ćeš biti sa nama, i mi ćemo brojati i čekati i dalje sa tobom.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 762
25.5.2013 21:15:44   
tintin
Drage moje nebi ja otisla ja bi vas tu i dalje bodrila i dopisivala se s vama samo sam mislila da se ne upisujem na listu, ali mislim da cu se upisivat taj tren sam bila jako tuzna pa mi je sve postalo crno ali bit cu ja bolje vec sutra, a idemo dalje nema odustajanja javim vam ujutro stanje. Kiss

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 763
25.5.2013 21:27:25   
perlica55
Tintin mila moja, jakooo mi je žao user posted image
držim fige da krvarenje stane i da bude
sve dobro. Joj pa uz 6 Ustrogena da se
pojavi krv, za pop****** user posted image user posted image
Ako nije obilno, možda ipak ima nade?!
Mila koliko god da ti je teško, isplači
se, al odustajanja NEMA!!!
Ti si naš najveći borac, i moraš između
postupaka bit u akciji i na listi user posted image
Šaljem ti bezbroj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Elle, žao mi je zbog menge, družimo se
zajedno u lipnju!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 764
25.5.2013 21:52:52   
tintin
Perlice draga od srca ti hvala, druzit cemo se u lipnju, big hug.
Elle draga zao mi je zbog menge, puno srece ti zelim u lipnju.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 765
25.5.2013 21:56:47   
tintin
E da ni meni nije jasno uz 6 utrogestana ja dobijem mengu mene ta menga stvarno voli cak se izborila s utricima user posted image malo smjeska, a obicno utrici odgode vjesticu a bizi za ne povjerovati.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 766
25.5.2013 22:41:56   
malena 35
elle 1 jako mi je žao zbog user posted image , nadam se da će idući mjesec biti onaj pravi user posted image

cure imam jedno pitanje, je li moguće da su mi plodni dani sad, naime kad sam se brisala vidila sam prozirnu, rastezljivu sluz. ciklusi su mi svaka 33 dana a user posted image mi traje 7-10 dana a kad sam bila kod ginića on mi je reka da su mi plodni najvjerovatnije oko 5 dana iza menge pa mi sad ništa nije jasno user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 767
25.5.2013 23:01:31   
perlica55
Malena, ak imaš prozirnu rastezljivu sluz,
moguće je da stiže O user posted image user posted image
Koji ti je dc danas? Pikaju li jajnici? Kako imaš dugu mengicu,
vjerojatno ti par dana iza budu plodni dani.
Meni su ciklusi na 25 dana +/-1, menga traje
3/4 dana, a g O mi bude 14 dc, kasno obzirom
da imam kratak ciklus user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 768
   [Brisano sporočilo]
26.5.2013 0:32:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 769
26.5.2013 7:27:52   
crvenkapica123
Tintin draga ima li kakvih promjena?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 770
26.5.2013 8:50:23   
malena 35
perlica 55 ciklusi su mi je 33 dana tačno a menga mi traje 7-10 dana, a trebala bi ne(dobit) 01.06. pa mi zbilja ništa nije jasno user posted image user posted image

tintin draga je li ima ikakvih promijena, je li ti stalo...user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

Neposredna veza do poruke: 771
26.5.2013 8:56:22   
tintin
Mislim da je ipak menga nije stalo i dalje svježa krv isto kao jucer a vjerojatno od utrogestana nece puno onako da curi moram ih prestati uzimati a sve cekam do sutra da nazovem bolnicu, ali menga je sto posto jer već bi stalo da je u pitanju nesto drugo.
Pinky draga mozes me maknit s liste user posted image
Idemo hrabro dalje user posted image

Neposredna veza do poruke: 772
26.5.2013 10:44:23   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja tintin, molim te nemoj još odustajati. Uzimaj i dalje utrogestan. Moguće da je jedna mrvica otišla, a druga da se još drži i zato je bitno da miruješ i koristiš utrogestan i dalje. To bi moglo objasniti i zašto ne krvariš jako. user posted image Joj, da barem to stane.
Mila, dal misliš ići sutra na pregled?
U mislima si mi cijelo vrijeme i tako bi voljela da sve ispadne dobro na kraju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, dal ste pokrili sinoć za svaki slučaj? Možda si ovaj ciklus imala dvije ovulacije. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 773
26.5.2013 11:43:27   
tintin
Pinky draga hvala ti na svemu, i sta jos uvik mislis da ima nade, ali neznam, mislim da mi se na pregledu nece nista viditi jer je rano, pricekat cu do srijede i bez obzira na sve izvadit betu, a sutra zovem Zagreb pa cu vidit sta ce mi oni reci.

Neposredna veza do poruke: 774
26.5.2013 11:53:17   
mamino zlateko
ja jutros napravila test i imam user posted image user posted image juuuuuuuhuuuuuuuuuuu user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!