|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
23.5.2013 12:31:46   
perlica55
Crvenkapica & mamino zlateko,
držim fige da bude user posted image &user posted image
Navijam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 651
   [Brisano sporočilo]
23.5.2013 12:52:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu perlica55)
  Neposredna veza do poruke: 652
23.5.2013 12:59:16   
glagla
Dreage moje želim vam od srca da ugledate svoje dvi crtice...ja sam isto imala taj iscjedak u ovoj trudnoći,za ove tri prije se ne mogu sjetit...ali za ovu sad znam sigurno,jer sam dane provodila tražeći po int dali taj iscjedak može bit simptom trudnoće user posted image ...Moj nije bio nikakvog neugodnog mirisa i traja je oko 2-3 dana... zato sretno i jedva čekam da se veselim sa vama. Trudilice kojima je stigla glupa user posted image šaljem puno puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja sam bila na pregledu i sada sam u 20 tj. sad se super osječam iako se još zna desit da povratim user posted image ..ali sve je ok,dobila 2 kg u ciloj trudnoći ,pa nije ni loše to povračanje user posted image . Za spol mi je dr reka sa 13 tj da je curica,sa 16 da je muško,pa sad na zadnjem pregledu bila privatno rekla dr da je muško...ali idem 11.06 na 3d pa ću znat valjda više. Drage moje držite mi se ... mislim na vas i molim se za vaše crtice,stalno ste mi u mislima user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 653
23.5.2013 13:17:15   
tintin
I ja navijam za dvi debele crtice, držim vam debele fige.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 654
23.5.2013 13:24:00   
Jasmina19
Cure,sretno sa testovima,navijam zauser posted image glaglauser posted image za malu bebicu neka i dalje sve bude uredu.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 655
23.5.2013 13:31:42   
PinkyFunkyBirdy
Draga glagla, baš sam si razmišljala o tebi kako se ništa ne javljaš. Drago mi je da je sve ok i da bebica raste! user posted image Samo nastavi i dalje maziti i paziti bušu. user posted image

Tintin, milena, kako si mi? Simptomi? Dal se već osjećaš trudno? user posted image Kada vadiš betu? Šaljem puno vibrica tvojim mrvicama da narastu veeeeejike! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 656
23.5.2013 17:07:10   
tintin
Pinky draga neznam ni sama, nemam bas neke posebne simptome, jutros mi je bilo malo smedje na ulosku ali skroz malo pa neznam mozda je i od utrogestana pojma nemam, skroz sam nestrpljiva ja bi vec sutra volila znati na čemu sam, ovo cekanje je grozno.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 657
23.5.2013 17:21:26   
ringerajka
Cure evo se prijavljuje još jedan iscjedak. hm... Ima nekoliko dana me pecka prva mokraća, a pojavljuje se i iscjedak, a ništa me ne češka?! Je li može biti normalno 26-i dan ciklusa iscjedak?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 658
   [Brisano sporočilo]
23.5.2013 17:23:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tintin)
  Neposredna veza do poruke: 659
23.5.2013 19:13:50   
tea285
Pozdrav cure...nova sam ovdje..prvo cestitke svima na user posted image ja se nadamuser posted image vec par mjeseci no nista user posted image
sad imam bas neki osjecaj da je to to inace vjesticu bi trebala dobiti sutra al se nadam da necuuser posted image ..sad imam vec tjedan dana temperaturu oko 37,pa do 37,4,pa mi je to malo cudno,a ne osjecam se bolesnouser posted image i primjetila sam da bi mogla spavati po cijele dane,jel bilo kome slicno i sta vi mislite??

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 660
23.5.2013 19:36:31   
ringerajka
Draga Teice dobrodošla user posted image , u temperature se ne razumijem ali držim palčeve da user posted image ne dođe. Sad je već vrijeme za testić, kupi si ga večeras i sutra ujutro ga pišni! a ja navijam da bude debeli debeliiiii user posted image

< Poruku je uredio ringerajka -- 23.5.2013 19:38:24 >

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 661
23.5.2013 20:02:28   
tea285
Draga ringerajka hvala ti..ma i ja se nadam vise od iceg,samo sto me tu i tamo zaboli malo trbuh kao da cu dobiti,tako da vise ni sama neznam,kupit cu sutra testic ako ne dode jer me izluđuje vec ovo iščekivanje user posted image

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 662
23.5.2013 21:04:51   
andydea
drage moje sad ulazite u sami finish i ja vam starima i novima želim user posted image user posted image ...evo šaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo stigla mojauser posted image -baš na Lanin ročkasuser posted image ...i uništila mi slavlje za subotu...toliko me boli da jedva stojim i hodamuser posted image user posted image user posted image ...ali dobro bar je došla...
Pinky-po meni ciklus traje oko 50 danauser posted image ,što zanći da sam po tome svaki drugi mjesec u odbrojavanjuuser posted image -znači imala sam 19.2 (prva poslije poroda koja je došla), pa 30.3 i sad 23.5...kako da si računam plodne daneuser posted image  ili ju ne očekujemuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 663
23.5.2013 21:04:54   
hkajo
tea dobro došla i odmah ajde piškiti pa nam javi,nadam se da ces ugledati user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 664
23.5.2013 21:06:03   
perlica55
Glagla user posted image user posted image za malu user posted image
javljaj nam obavezno detalje!!
Tintin draga stalno si mi u mislima,
još malo izdrži. Koji datum vadiš betu?
Tea dobro došla user posted image , nadam
se da na testiću budu user posted image
Ak mjeriš bazalnu tempicu, onda je super
visoka i miriši mi na user posted image
Kad misliš piškiti testić?? Sretnooo user posted image
Andy počni mjeriti BT?! Il obrati pažnju
na iscjedak. Joj jako su ti dugiii ciklusi.
Jel tako inače il sad nakon poroda?
Ljubim tvoju curicu za ročkas user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 23.5.2013 21:10:50 >

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 665
23.5.2013 21:43:34   
tintin
Tea dobro nam dosla i drzim fige da sutra ugledas user posted image
Perlice betu cu vadit u srijedu, mislim da test necu radit prije jer nemogu ti opisat kako me strah ako nista ne bude ovo ce mi biti najteze prebroditi ali sta cu nemogu protiv toga.

Neposredna veza do poruke: 666
23.5.2013 22:09:07   
perlica55
Mila moja tintin, vjerujem da te strah i
da nije lako čekati rezultate, al moraš
biti jaka. Ti si naš najveći borac!! Od srca
ti želim visoku betu i malu user posted image u buši.
Povremeno pročitam RR ba, ima dosta
ženica koje radu inseminaciju il umjetnu, pa
se bodre dok čekaju betu, a mi ćemo
bodriti tebe koliko god bude trebalo.
Šaljem najveći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 667
23.5.2013 22:20:15   
andydea
perlice ..ja sam prije imala cikluse 30 dana.Trajale su mi po 7 dana i bile uzasno bolne i obilne..pisem sa moba.pa oprostite na greskama ako ih ima. A sad je ovak
user posted image o jer dojim i to je kao pod normalno..
tintin budi i dalje jaka i vjeruser posted image uj draga doci ce tvoja bebica...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 668
24.5.2013 0:37:04   
tintin
Hvala Perlice i Andydea na rjecima podrške stvarno mi je lakse s vama na rr.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 669
24.5.2013 7:55:12   
daxy
Evo mene napokon. Bila sam jako zauzeta ova 2 dana,pa vam se nisam stigla javit. I dalje ništa od moje O. Idući tjedan ću kod ginekologice,možda me i uputi na pretrage,vidit ćemo. Šta bude bit će.

Pinky zapamtit ću ovo za "izgubljeni" post. Hvala. Kako si ti? Ima li kakvih novosti kod tebe?

Perlice hopsaš li po mužu? Jel se opire? user posted image user posted image

Andydea sad bar znaš na čemu si,lijepo u akciju svaki drugi dan i bit će user posted image dok trepneš. Nije bilo problema prije,vjerujem da će ti i ovaj put uspjet tako brzo! Divim ti se i pomalo ti zavidim,jer bih ja isto voljela punu kuću djece,al bojim se da financijski neću moći nego dvoje. Stvarno mi je drago da ti možeš,šaljem ti hrpu zagrljaja.

tintin draga iz petnih žila navijam za visoku betu i da ti se prime user posted image user posted image iz prve!

tea dobro nam došla i držim fige za pozitivan test!

Bucika draga čestitam! Želim ti uspješan brak i puno puno puno ljubavi i seksa naravno! I da nam brzo postaneš ponosna trudnica!

Ako sam koga zaboravila,nemojte mi zamjerit,puno ste pisali dok me nije bilo. Hvala svima ba riječima podrške,puno mi znači! user posted image user posted image
user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 24.5.2013 7:58:50 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 670
24.5.2013 8:02:28   
crvenkapica123
Drage imam pitanje,malo glupo ali eto.Oko mi je crveno i imam mali pristic i cese me pa mi je dr dala mast za oci.Smeta li to koristiti u trudnoci?Mislim,jos neznam nista ali za svaki slucaj.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 671
24.5.2013 8:32:45   
Jasmina19
Dobro jutro svima!user posted image tea,zelm ti user posted image cim prijeuser posted image andy zao mi je sto ti je m.stigla bas u krivom trenutku i sto te toliko boli.Probaj si kupit u biljnoj apoteci kapi od konopljike super stvar za uneravnotezene cikluse,regulaciju hormona npr.kod povisenog prolaktina.....malo si proguglaj pa procitaj o cemu se radi.Moja sogorica ih pije i jako je zadovoljna ona ima jako bolne m.i ciste na jajniku.tintin,nema sumnje bita ce bit velika u srijedu,samo ti fino odmaraj i uzivaj.user posted image

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 672
24.5.2013 8:38:45   
perlica55
Daxy, ne hopsam jer je dragi na putu,
al stiže večeras user posted image  user posted image  user posted image
Kaj se tiče keksa on se nikad ne opire user posted image  user posted image
Crvenkapica, pročitaj uputu o lijeku pa vidi.
Jel ti to na oku jačmenac? il? Što je rekla dr?
Di su nam piškilice????

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 673
24.5.2013 9:01:31   
PinkyFunkyBirdy
Draga tintin, samo smireno ... vjerujem da će biti sve ok i da će te ugodno iznenaditi velika beta u srijedu! user posted image Mi smo tu uz tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ringerajka ... navijam da je i tvoj iscjedak trudnički! user posted image user posted image user posted image

Tea dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! Dodam te na listu, ali nam obavezno javi kakav je rezultat ... mi već znamo da će biti user posted image , ali za svaki slučaj ti nama javi. user posted image

Draga Andydea, žao mi je zbog menge. user posted image user posted image user posted image Vjerujem da će ti se ciklus lagano skraćivati s vremenom. Dodat ću te na sljedeću listu sa zadnjim danom u mjesecu pa ćemo vidjeti kako bude. user posted image Zar ti vrkuta ne pomaže u smanjenju bolova za vrijeme menge ili ju više ne piješ? user posted image

Daxy milena, ja se nadam da te O zeznula i da je bila jedan od ovih dana i da ste bili u akciji. user posted image

Crvenkapice, nisam sigurna, ali mislim da mast za oko nebi trebalo smetati trudnoći. user posted image

Draga Perlice, znači večeras si nedostupna? user posted image user posted image user posted image

Ja idem danas oko 11h na kontrolni UZV da vidim dal se sad sve očistilo (napokon!!!) i onda sljedeći utorak idem ponoviti briseve. Nakon toga kada stignu rezultati briseva (mislim da im treba nekih 10-tak dana) ću postati i službeno trudilica u akciji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 674
24.5.2013 9:16:06   
malena 35
je li mi zna tko reći zašto bi mi se mogao stvarati pritisak i neka blaga bol doliuser posted image
tek bi 1. trebala (ne)dobit pa mi ništa nije jasno

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!