|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (16.5.2013 16:37:48)
|
Draga daxy, ajde ... može i sokić, ali ima onda da sve do jedne pijemo sokić jer su male mrve u bušama. [sm=smiley2.gif] Ringerajka, i ja sam ti isto takva. [sm=smiley36.gif] To je da se ne baca uzalud. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Šalu na stranu, najbolje bi bilo svaka 2, 3 dana cijelo vrijeme nakon M do sljdeće M jer ne valja ako je svaki dan (zbog premalo spermića), a ne valja niti prerijetko (jer je onda većina spermića u sjemenoj tekućini mrtva ili abnormalna). Ma, samo se vi keksajte prema želji i opušteni i sigurna sam da ćeš već ovaj mjesec dobiti [sm=modricrtici.gif]! [sm=smiley1.gif] Ma, draga Jasmina, ja sam isto dvoumila kud bi se prijavila kad sam krenula raditi na bebici jer jednostavno htjela sam i pomoć i podporu i utjehu i razumijevanje. Naravno da toga nema toliko u mojoj okolini jer jednostavno ne razumiju. I kad sam našla RR jako mi se dopalo jer su svi baš ko neka sretna obitelj. [sm=smiley1.gif] Evo, sad skoro 2 godine nakon ja sređujem listu s našim dragim ženama koje bi tako voljele imati svoje bebice. [sm=smiley1.gif] I to me baš jako usrećuje i naravno krati moje vrijeme dok čekam (a čekam stalno na nešto ... prvo O, pa M, pa [sm=modricrtici.gif]). [sm=smiley36.gif] A kad sam već tu i već sam i dosta toga prošla oko zatrudnjivanja, bila bi stvarno bezobrazna da ne odgovorim na neko pitanje (na koje znam odgovor) i pomognem tako dragim curama kao što ste vi drage moje trudilice. [sm=smiley1.gif] Pusam vas i grlim sve od reda! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Elle, dobro ti je je Jasmina napisala: BT se mjeri ujutro uvijek u isto vrijeme i prije nego se ustaneš iz kreveta i to ili oralno ili vaginalno i sa čim više sati sna (zna varirati ako se ustaješ tijekom noći). Inače BT ti je od početka menge do ovulacije niža u prosjeku (moja je npr. od 36,1 do 36,4) i nakon ovulacije ti ona naglo poraste i ostane visoka sve do sljedeće menge ili ako je trudnoća u pitanju tada ostaje i duže povišena (kad sam ti već dala svoj primjer, evo u drugom dijelu mi bude između 36,5 do 36,8). Imaš i program na netu FertilityFriend (imaš link na moj graf u potpisu) pa možeš i tamo upisivati temperaturu, iscjedak, simptome, .... pa ti program sam označi ovulaciju nakon 3 dana od povišenja temperature (ok, to znači da je O prošla, ali je dobra stvar jer si žene potvrde da je O stvarno bila). [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|