|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (12.5.2013 22:07:21)
|
Draga Safobi jako mi je žao. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Nekada jednostavno nešto ne bude dobro u razvoju bebice i organizam to sam odbaci. [sm=smiley13.gif] Drži se draga. Često znaju pisati da su već sljedeći ciklus žene puno plodnije. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Draga Katarina, vjerojatno je još rano. Ponovi testić za koji dan ili kao što cure kažu, izvadi betu. Znaš što ti ja od srca želim: [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Perlice milena, rast temperature je poželjan! [sm=smiley1.gif] Ali vidim da si mjerila u drugo vrijeme (kružić nije taman), daj mi reci koliko kasnije od običnog vremena si mjerila? [sm=zmeden.gif] To ti isto utječe na tempicu. Ja sam danas procurila što je super (iako je malo ranije od očekivanog, ali ovaj ciklus je ionako nepredvidiv). [sm=smiley1.gif] Jedino se osjećam jako loše ... bolesno ... kao da me grlo počinje boliti, zima mi je užasno, kralježnica me boli, pritisak u glavi, trbuh me boli, maloprije sam mjerila tempicu i 37,3 stupnja. [sm=smiley13.gif] Inače nemam problematične menge, pa mi je ovo malo previše. Valjda mi se organizam buni jer mi je ovo prva menga od 16.10. (ne računajući kiretaže). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Javim vam se sutra s posla kad se dobro naspavam. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|