Kremice protiv komaraca? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> Kremice protiv komaraca? (25.4.2013 9:51:49)

Kod nas su počeli komarci nakon što zadje sunce.
Dali ste već kupile kakve kremice i koje?
Ja sam za D kad je bio beba kupovala od Chicca što je baš za bebe od rođenja,to je bilo u Dm-u,a sad ove godine nisam vidjela da su dobili.Imaju sve drugo,osim toga

MaTana -> RE: Kremice protiv komaraca? (25.4.2013 11:07:01)

I ja sam koristila chiccove kremice i zujalice... Mozda jos nisu nabavili. Jako dobri su mi bili i oni flasteri, pogotovo jer ih mozes zaljepiti na robu pa nema izravnog kontakta sa kozom.

maminangel -> RE: Kremice protiv komaraca? (25.4.2013 21:26:11)

Vidiš Bumbi već danima razmišljam o tome šta bi kupila za te komarce pa baš super da si stavila ovu temu,mi početkom sedmog mj.idemo u Metković-dolinu Neretve i tamo je komaraca invazija,a za ove proizvode od Chicca prvi put čujem,koliko je to para? i da MaTana kakve su to zujalice i flasteri?dajte me prosvjetlite di to ima za kupiti?

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (25.4.2013 22:11:53)

Ja i danas gledala u Dm-u i nema od Chiccasve drugo ima[sm=zmeden.gif],sumnjam da ce i dobiti kad vec nema.Neznam gdje da dalje pogledam njihove proizvode,mozda u Tintilinicu oni imaju dosta njihovoh proizvoda...meni ti flasteri nisu bas bili nesta.
Maminangel te flastere isto imas u Dm-u,a cijene su tu negdje kao i drugi proizvodi.
Nadam se da cu ipak negdje naci ili da ce netko javiti sta drugo da se moze bas za bebe koristiti

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (27.4.2013 13:32:27)

Pitala sam u Dm-u za te Chicco proizvode kaže da bi trebali dobiti,kao tek je počelo stizati to za komarce i za sunčanje,e sad kada će doći neznam,Nigdje dalje to nisam našla

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (29.4.2013 11:29:17)

da ne otvaram sada novu temu...
da li je ok da kod kuce koristim one nastavke sa utičnice za tabletama protiv komaraca? ako da koje preporucujete? Mi smo prije koristili Spiro i bile su super, ali kao da mi zvoni da mi je netko rekao da su samo neke od Raida ok za djecu[sm=zmeden.gif]
mi se davimo u komarcima, moram nesto poduzeti hitno!

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (29.4.2013 12:32:49)

Našla sam neki str na internetu s Chiccovim proizvodima,pa ako ne dođje uskoro u Dm ću naručiti.
Sunshine nemam ti pojma za to u kuću,kod nas ih u kući još nema,a nadam se da ni neće biti.Vidjela sam da i od Chicca ima taj aparatić za u kući
Evo link
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDIQFjAB&url=http%3A%2F%2Fshop.chicco.hr%2F&ei=f0x-UbyqDeOF4gS-yoGYAg&usg=AFQjCNHKcu3XLhDLpE_Jw-Psv5MVWSdrhQ&bvm=bv.45645796,d.bGE

fran -> RE: Kremice protiv komaraca? (30.4.2013 11:27:08)

bumbi imas chicove kreme za komarce u ljekarni atalic. u donjem gradu su danas trebali dobiti. imas jednu njihovu ljekarnu i u blok centru, pa gdje ti je blize. mozda ima i u jos kojoj, al ovdje je provjereno da ima. oko 40 kn su

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (30.4.2013 14:37:56)

tnx. fran, mi smo u donjem gradu pa cemo svratiti, mozda imaju zujalice - za to smo se odlucili! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (30.4.2013 19:59:59)

fran hvala ti ti na info[sm=smiley1.gif]
navodno i u Dm-u trebaju dobiti slijedeći tjedan,otići ću i ja vidjeti.
Sunshine javi jel ima kakav učinak ta zujalica?

komarac1 -> RE: Kremice protiv komaraca? (4.5.2013 16:51:28)

IZVORNA PORUKA: fran

bumbi imas chicove kreme za komarce u ljekarni atalic. u donjem gradu su danas trebali dobiti. imas jednu njihovu ljekarnu i u blok centru, pa gdje ti je blize. mozda ima i u jos kojoj, al ovdje je provjereno da ima. oko 40 kn su

mi smo svoju isto kupili u ljekarni!

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (5.5.2013 9:19:12)

Ja zaboravila otici u tu ljekarnu,nadam se da ce ih jos imati slijedeci tjedan.U Dm-u prazne police svega toga,pa mozda sad dobiju i tamo.
Sunshine jesi ti kupila ono za kolica?

Renata RR -> RE: Kremice protiv komaraca? (5.5.2013 13:06:00)

Chicco aparatić kod nas nije imao učinka, svi ostali aparati za u struju su otrovni i nije ih dobro stavljati u blizinu bebe. U kući je najpametnije na prozore (ili na dječji krevetić) staviti mrežu protiv komaraca.

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (5.5.2013 18:30:27)

nisam nasla zujalicu...sutra idem u dm, nadam se da oni imaju...

sta to ne funkcionira?
sada sam zbunjena?
jer ima netko da ima tu zujalicu i da je zadovoljan?MaTana jer tebi funkcionirala?

Renata RR -> RE: Kremice protiv komaraca? (5.5.2013 18:53:39)

sta to ne funkcionira?

Komarcima ne smeta...[sm=smiley1.gif]

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (6.5.2013 13:19:12)

mi kupili zujalicu chicco, zapravo kupio nam ju dida pa ce nam donjeti poslijepodne tako da ne znam da li radi ili ne....ali odlucila sam se za nju jer mama s kojom setam po kvratu kaze da koristi samo nju za setnju vec dva tjedna i da joj malog nije gricnuo ni jedan komarac, a tu gdje nas dvije steamo uz Dravu ima ih milijun - sa druge strane obale je park prirode Kopacki rit u kojemu se komarci ne smiju tertirati tak da....ako ona kaze da radi onda radi...barem za nasu vrstu komaraca....

za one koji su iz Osijek - u dm-ovima ih nema, nece ih dobiti do kraja 5. mjeseca, nema za sada ni u ljekranama, samo u jednoj, na Gajevom trgu, u onoj maloj ulici preko puta ribarnica od glavne tržnice u kojoj je Croatia osiguranje na uglu...kosta 80kn

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (7.5.2013 10:06:29)

Sunny javi jel djeluje?Jer ovo šta je kod nas je katastrofa[sm=hudicek1.gif]
Nisam baš skužila gdje je ta ljekarna,ali otići ću pronaći,zbunila si me s Croatiom,ona mi je je dalje od tržnice,ali valjda ću naći...a jel imaju i njihove kremice i te sprejeve protiv komaraca?

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (7.5.2013 17:05:26)

jeb...danas pada kisa, nismo isle nigdje po vani pa jos nisam isprobala, mm je probao na terasi ali i on kaze da zbog vjetra nije ni bilo komaraca....

ali uglavnom, ljekrana je - glavna tržnica na Gajevom trgu, dođeš do ulaza za ribarnice, okrenes leđa ulazu i sa preke strane ulice malo lijevo...
imaju sve od chicca za komarace

cula sam da je dobro kupiti i one narukvice sa insekticidom i stavit ih na rucku od kolica...i to ima u toj ljekrani, ne znam koliko kosta, ali netko mi je rekao 10-15kn....

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (7.5.2013 17:46:55)

E,našla ljekarnu,ali radi saamo do 15 h,a ja bila poslije.
Otići ću sutra.Neznam sada šta da kupim.Sprej ću uzeti sigurno,svejedno mi i za D treba pa mogu i taj,a vidjet ću još za tu zujalicu,a i te narukvice ću pogledati

andydea -> RE: Kremice protiv komaraca? (7.5.2013 18:01:43)

uf ja sam isto još u traženju nečega kaj stvarno vrijedi..jer kod nas je katastrofa već sad su počeli opasno pikati..na prozorima imamo mrežice[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (7.5.2013 20:52:07)

cure suta ujutro cemo Em i ja testirati zujalicu i odmah vam javim kakva je...da ne bacate novac ako ne radi [sm=smiley36.gif]
ali mislim da ce biti ok, pa ako je ovoj mojoj mamici iz kvarta dobra ne vidim zasto meni ne bi bila, a i barem tebi Bumbi, mislim da nas dvije grizu rođaci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (8.5.2013 19:43:05)

nemojte misliti da sam vas zaboravila ali danas nije bilo sto za tjerati!
vani hladnjukavo, vjetar, ni jednog komarca...tak da....

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (8.5.2013 19:44:11)

IZVORNA PORUKA: Sunshine28

nemojte misliti da sam vas zaboravila ali danas nije bilo sto za tjerati!
vani hladnjukavo, vjetar, ni jednog komarca...tak da....

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A ja zaboravila prijepodne otići u ljekarnu

Sunshine28 -> RE: Kremice protiv komaraca? (8.5.2013 19:46:41)

dobro onda da je zahladilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Kremice protiv komaraca? (9.5.2013 11:28:43)

U Dm-u dobili Chicco sprej,roll-on i gel.Ja kupila i sprej i roll-on[sm=smiley1.gif].Cijena oko 40 kn.Piše od 3 mjeseca.Zujalice tamo nema

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>