candida (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

elle1 -> candida (21.4.2013 14:00:05)

pozdrav svima,odavno nismo bile u kontaktu i odmah imam pitanje za vas,naravno ako je koja imala iskustva nek pise -da li znate sta o ovoj bakteriji i moze li utjecati na plodnost,trudnocu itd....ponajvise me zanima njen utjecaj na plod,hvala svima [sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: candida (21.4.2013 18:06:55)

Candida albicans nije bakterijska infekcija nego gljivična koja se uspješno liječi vaginaletama u trudnoći i koliko znam nemože naštetiti plodu,ona je vrlo česta i pogoduju joj nepravilna ishrana, čak i pretjerana higijena genitalnog organa, pilule za kontracepciju pa i antibiotici koji utjecu na disbalans vaginalne flore i pojavu te beštije..Jedino ako se nisi zabunila i mislila na Klamidiju jer ona je druga priča.

Renata RR -> RE: candida (23.4.2013 8:19:57)

Već su ti sve napisale... Važno je još da pripaziš na prehranu ako ti se ponavlja. Ne smiješ jesti slatko i trebaš piti puno acidophilusa.

elle1 -> RE: candida (23.4.2013 10:24:53)

znaci nema opasnosti za trudnocu,onda se bacam na posao [sm=smiley1.gif]
hvala vam svima

kisica -> RE: candida (18.5.2013 11:37:03)

Imala je u obe trudnoće, u prvoj sam je vukla do kraja, ništa nije pomagalo. U drugoj sam je isto imala prvih par tjedana, ali se riješila uspješno.

komarac1 -> RE: candida (20.5.2013 14:54:28)

Ja sam je se rješila s Citro Fit kapima! Nakon tri dana već su nestali svi simpomi! Kapi nemaju nikakve nuspojave i jačaju imunitet!
Ja ju uvijek dobijem nakon antibiotika! [sm=smiley13.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: candida (20.5.2013 16:04:09)

Dal si samo pila Citrofit ili si ga kapala na tampon i stavljala ga preko noći? Ili oboje? [sm=zmeden.gif]

komarac1 -> RE: candida (20.5.2013 20:29:11)

Samo pila! 30 kapi 3x dnevno! Posto su jako gorke u bio bio sam kupila i prazne kapsule i u njih stavljala kapi! Tako tjedan dana, a nakon tog po 10 kapi tokom dana u mlak caj! To se dalo popit!

ivana1112 -> RE: candida (21.5.2013 18:02:12)

IZVORNA PORUKA: komarac1

Ja sam je se rješila s Citro Fit kapima! Nakon tri dana već su nestali svi simpomi! Kapi nemaju nikakve nuspojave i jačaju imunitet!
Ja ju uvijek dobijem nakon antibiotika! [sm=smiley13.gif]

Citrofit! Čitala na netu o tome.. To si naručila preko neta, ili ima za kupit negdje?

komarac1 -> RE: candida (22.5.2013 7:04:44)

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Dal si samo pila Citrofit ili si ga kapala na tampon i stavljala ga preko noći? Ili oboje? [sm=zmeden.gif]

Malo sam gledala uputu:
Pod upozorenje piše da samo razrijeđen može na sluznicu, a kod intimne njege piše da se nerazrijeđen ne smije koristit već u vodu za pranje od 3-5 kapi, tako da mislim da ga ne bi bilo pametno nakapat na tampon [sm=zmeden.gif]

Ivana citrofit sam kupila u biobio!

elle1 -> RE: candida (22.5.2013 8:22:28)

jel se kupuje bez recepta?
hvala ti na ovoj preporuci..

komarac1 -> RE: candida (22.5.2013 8:32:13)

Da, bez recepta! U bio&bio!

PinkyFunkyBirdy -> RE: candida (22.5.2013 8:34:31)

Citrofit ide bez recepta i mislim da ga ima u skoro svakoj ljekarni (u biljnim ga ima definitivno). [sm=smiley1.gif]
Pitala sam za tampon jer si rekla da si uspjela simptome riješiti za 3 dana što je jaaako brzo. Ja sam pila Citrofit, ali po max 10 kapi jer je užasno gorko i nije mi pomoglo koliko sam očekivala (dobro, možda sam stvarno trebala koristiti punu dozu). A za tampon sam pitala jer puno žena koristi razne pripravke koje stavljaju na tampon u borbi s candidom: LGG jogurt, češnjak, kantarionovo ulje, ... i na taj način puno brže nestaju simptomi.

Stranica: [1]