Lupocet junior/ibuprofen (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca >> Djeca i zdravlje

Poruka

Njofra -> Lupocet junior/ibuprofen (16.4.2013 17:10:28)

Može li mi netko reči da li ste davali djeci ibuprofen ako lupocet nije skinuo temperaturu dakle mislim 4 sata nakon lupoceta? Malo me zbunio savjet apotekara da na temp 37,5 dam djetetu lupocet.
Uvijek sam snižavala temp nakon 38,2C. Kada vi snižavate djeci temp.?

pincirotvajler -> RE: Lupocet junior/ibuprofen (16.4.2013 21:22:30)

d rijetko ima temp,lupocet dajem kad bude iznad 38.5

mamacita -> RE: Lupocet junior/ibuprofen (16.4.2013 22:25:24)

Ja uvijek snizavam temperaturu cim se pojavi, posebno ako je predvecer. Ja uvijek svojima prvo dam Lupocet, a onda nakon 3 sata Ibuprofen. Lupocet im rijetko kad skine temperaturu, jer je odlican protiv bolova, a Ibuprofen ih uvijek dobro proznoji i temperatura osjetno padne, pa tako izmjenjujem doze Lupoceta i Ibuprofena sve dok ne prestane. Naravno Lupocet nece djelovati i zbog pomanjkanja vode ili tekucine u djecjem organizmu, djeluje bolje ako dijete dovoljno pije, a nakon Ibuprofena djetetu se mora dati dosta tekucine jer samo znojenje to iziskuje.

Njofra -> RE: Lupocet junior/ibuprofen (17.4.2013 17:26:38)

Lijepo je da se ne morate s temperaturom borit. Mi ne rijetko imamo s tim posla. Nekako mi se čini kao da nas svaki mjesec nešto uhvati.

Njofra -> RE: Lupocet junior/ibuprofen (17.4.2013 17:29:09)

Upravo me to zanimalo jer sam od nekoga čula da se ne smije izmjenjivati ta dva sirupa pa me zbunilo, znači ipak se smiiju oba koristiti. Hvala na pojašnjenju.

Stranica: [1]