|
mamacita -> RE: pripreme (20.4.2013 18:31:50)
|
IZVORNA PORUKA: jabijošjedno evo gledam u praznu rubriku za odgovor i nemam riječi, plačem, neznam kaj da napišem... "mamacita" nije u životu svima sve med i mlijeko da im se sve posloži kak su si zamislili i kada... [sm=smiley19.gif] i da ak rodim sa 41 sa 60 ću imat tinejđera[sm=zmeden.gif] No hard feelings! To sto sam ti napisala je moje misljenje, no ti sama znas sta mozes i sta ti se da. Ja vrlo dobro znam sta mogu, sta zelim i sta ne zelim, stoga, moj komentar nije bio da te obeshrabri u tvojim nastojanjima, stovise. Dobro je tu i tamo cuti i suprotno misljenje od naseg, jer nam to osnazi nasa uvjerenja ili ih malo preoblikuje. Sto se tice godina i djece, zena sam i dosta mi je pelena i tih prvih stadija, i svega sto je uopce ukljuceno za trudnocu, no sto se muskaraca tice, njima je ok. Eto moj muz ima 59 godina (razlika je izmedju mene i njega 22 godine) i nase najmladje dijete mu je kao melem. Tresnja na vrhu kolaca (razumijes me), to nase dijete sada ima 5 godina. Tako, svima je data slobodna volja, i odlucivanje.
|
|
|
|