muški i oblačenje (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Ljepota i moda

Poruka

danery -> muški i oblačenje (9.4.2013 9:01:54)

imam pitanje za vas,cure....

kako se vaši drageci oblače?jeste li usklađeni,manje ili više,ili ste razlika kao nebo i zemlja?
i živcira li vas ponekad izbor odjeće vašeg "najdražeg"?

mene moj izbaci iz takta svako toliko,jer se bavi airsoftom i puna nam je kuća vojnih krpica.....ok,nema problema,nije da paradira po kući u uniformi,ali kad trebamo npr.u kino,do grada i sl,ja se obučem,a on ko da u lov na prepelice ide...natakne na sebe kakvu alfu (američki original,priti pliz,to košta 500 kn,jedina u os,blablabla...) u kojoj bi ga ja jedino strijeljat mogla....
neki dan idemo do kina,frajer se obuče i zgrabi novu pridošlicu u ormaru-vojnu ni ne znam koji tip jaknu sa 2 lica,i opet tralala,naj,moja,jedina,skuuuupaaaaaaaa......

i nemoš tukcu objasnit da ne ide u fazaneriju ili na ribnjak ulovit lanč,nego ajme brate,u kiiiiiiinoooooooooo,milijun i jedan čovjek,hebate,dobro da nije našeg fifija poveo skup s nama [sm=smiley29.gif][sm=jezicek.gif]

i sad se gos'n pero ljuti kad mu velim neeeeemoj pliiiiiiiiiiz ići takav sa mnom vaaaaaaaaan [sm=sad.gif][sm=kuza.gif]

da,grakne on,najs sam ti u onoj kineskoj jakni za 100 kn,a ovu skupu bi mi zapalila da možeš....alo,ženo,to je issss skuuuuupoooooooo,takvu nitko neeemaaaaaaa...

[sm=hudicek1.gif]

kakvi su vaši?

osobno -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 9:13:50)

Moj je ka gospe od cukra.
picajzla samo takva.
Replay, playlife, Armani...
Ja si kupim rebe za 150 kn, njegove nikad ispod 700,00.
Dobro, on je profesor, pa mora pazit na takve stvari, al brate težak je za popizdit.
Ne volin ić u dućan s njim jer bira više nego mlada vjenčanicu.[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 9:19:02)

ajajaaaa.....moj nije profa,al kad uđe u civilni shop,isto ne gleda cijene......to se baca,praćaka i hopsa po kabini da se isproba sve i svašta....i nedj te bog da nisam vani da cikćem DIVNO,KRASNO dok se car vrti pred špiglom.....odmah nos do neba i tutanj van.....ma gori od žene....
al kad treba,onda to sve normalno neće obći,a za kojekakve druge prigode (bubam:klanj,prvi maj),eeeeeeeee,onda se lovac janko spici [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

pincirotvajler -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 9:25:32)

isti smo po tom pitanju,samo trenirke i tenesice

osobno -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 9:36:55)

Kod nas je taj casual djir riejtko, samo kad smo doma.
Zbog posla si ga ne mogu priuštit, a ni on, a kad idemo negdi, inzistiram da se upristoji,i uskladi sa mnom.
[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 14:07:01)

Sad sam se baš lijepo nasmijala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
MM jako pazi šta će obući i gdje,baš drži do toga,kad s epočne spremati gori je od mlade[sm=smiley36.gif].Bez parfema nemože otići ni do pekare pokraj kuće[sm=jezicek.gif]
A kad ide u šoping da ne spominjem..ali ima jako puno robe i obuće šta kupi i onda to ne nosi,a bitno da je kupio i dao neznam koliko novaca[sm=smiley29.gif] i što je najogre onda to prodaje okolo po naravno u pola cijene nego je on platio a nije ni jednom obukao,aaaa poludim na to.i ima jednog prijatelja koji mu je stalna mušterija što se toga tiče[sm=jezicek.gif],baš ga briga on super prođe.
Sad već znam kad idem s njim hoće to nositi li ne što bi kupio pa mu sad nedam da kupi eto sam da bi kupio.i kod njega je sve marka,nebi kupio nešta bezveze ili kupi pa ne nosi.Evo nedavno šogi kupila šogoru u Bosni košulju kao Tomy Hilfigeer i greškom bila manja veličina i kao on će kupiti od nje za 100 kn,a rekla sam mu da ne uzima jer ju sigurno neće nositi i naravno da sam pogodila.jednom ju obukao i kaže da ga smeta,da mu je plastična i da ga sve svrbi...aaaa mogla bi do sutra o njemu pisati [sm=smiley36.gif]
Ali ja imam još jednog takvoga,možda čak i goreg od 5.5 godina[sm=jezicek.gif]

mamacita -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 20:32:22)

O, ja sam i te kako zadovoljna stylingom svog muza.

inesica -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 21:09:05)

Uglavnom casual ili sportski kod kuce, inace ja biram sve sto se kupuje i onda se on uglavnom slozi "moze"...meni stima, njemu stima, sve super.

LorVer -> RE: muški i oblačenje (9.4.2013 21:14:28)

[sm=smiley36.gif] I mene nasmijo ovaj lovac [sm=smiley36.gif]
Iskreno ni moj bas sa stylingom nije bio na zelenoj grani kad sam ga upoznala [sm=smiley29.gif] Ali ubrzo sam kontrolu preuzela u svoje ruke tak da mu sve ja kupujem, a njegovo je samo da to obuce. Ono staro sam bacila u karitas da mu slucajno nebi palo na pamet da kombinira s necim. [sm=smiley1.gif]

Wukovarka -> RE: muški i oblačenje (11.4.2013 15:50:05)

Pa s obzirom da je bauštelac što god da obuče izgleda sjajno naspram radnog odijela [sm=smiley36.gif]

Ali voli se dotjerati kad negdje idemo osim zadnjih par mjeseci kako je dobio podosta kila pa ništa ne stane na njega [sm=smiley1.gif]

Što se tiče kupovina tu je nezahtjevan, uzima ono prvo što mu se sviđa a oboje dosta pazimo na cijene i nije nam bitna marka. Za cure kupujem uvijek kvalitetno a meni je dobro i kinesko

Stranica: [1]