danery
|
imam pitanje za vas,cure.... kako se vaši drageci oblače?jeste li usklađeni,manje ili više,ili ste razlika kao nebo i zemlja? i živcira li vas ponekad izbor odjeće vašeg "najdražeg"? mene moj izbaci iz takta svako toliko,jer se bavi airsoftom i puna nam je kuća vojnih krpica.....ok,nema problema,nije da paradira po kući u uniformi,ali kad trebamo npr.u kino,do grada i sl,ja se obučem,a on ko da u lov na prepelice ide...natakne na sebe kakvu alfu (američki original,priti pliz,to košta 500 kn,jedina u os,blablabla...) u kojoj bi ga ja jedino strijeljat mogla.... neki dan idemo do kina,frajer se obuče i zgrabi novu pridošlicu u ormaru-vojnu ni ne znam koji tip jaknu sa 2 lica,i opet tralala,naj,moja,jedina,skuuuupaaaaaaaa...... i nemoš tukcu objasnit da ne ide u fazaneriju ili na ribnjak ulovit lanč,nego ajme brate,u kiiiiiiinoooooooooo,milijun i jedan čovjek,hebate,dobro da nije našeg fifija poveo skup s nama i sad se gos'n pero ljuti kad mu velim neeeeemoj pliiiiiiiiiiz ići takav sa mnom vaaaaaaaaan da,grakne on,najs sam ti u onoj kineskoj jakni za 100 kn,a ovu skupu bi mi zapalila da možeš....alo,ženo,to je issss skuuuuupoooooooo,takvu nitko neeemaaaaaaa... kakvi su vaši?