aries
|
endless dobro došla natrag bebic,vidjela sam slike,predivne su,Elenor je med mali sretna 2 mjeseca želim nama su danas tri .sto se tice teka,probaj joj dati dok se budi,kad je snena.moja ima dane kad je zubici izrazito muce i tad uopce nece jesti,place kad joj pokazem siku,a ja je onda uspavam i budem kraj nje cim krene otvarati oci,odmah prihvati,najede se, pa smo mirni...ili da nece onaj skok u razvoju, jel ima s 8 tjedana,zaboravila sam?znam da ima s 3,6 i mislim 8 tjedana,onda 3,6 mjeseci..uglavnom,nema veze s cijepljenjem.. mmaestral,jel se tvoja nekad zagrcne od količine pljuvacke u ustima?meni se nocas prvi put probudila s vriskom,zaboravili smo staviti ogrlicu nakon kupanja(ne znam je li do tog),nikad prije nije tako vristala,smirila se nakon malo nosanja,tješenja,zaspala,dok sam je spustala,probudi se i opet iznova..pa sam namazala malo gela,jos malo nosila,krug po stanu da vidi da je mrak, spustila je pa je nastavila spavati...njoj su desni grbave na vise mjesta,ne nice samo jedan zubic...