|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
15.4.2013 10:17:29   
Afrodita83
Weeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! ČESTITKE PITURICI I MALOJ EVI!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papalina držim fige da se danas ne vratiš neobavljena posla, rezultate slobodno javiš i meni na fejs, imam ga i na mobu user posted image

Hladna nečeš ostat sama na forumu, bit ću i ja tu s tobom do kraja, meni je termin malo prije tebe, pa ćemo se nas dvije ostat dopisivat međusobno user posted image user posted image Čudno mi je ovo da ti je tako velik razmak između kontrola...ja sam bila prije 2 tjedna i u srijedu idem ponovno.

MaTana želim ti da sve dobro prođe i da što prije dobiješ svoj smotuljak user posted image

Inače, Papalina mi je upravo javila da u bolnici čeka pregled i da joj je jutros otpao onaj sluzni čep user posted image user posted image user posted image

Hladna, stvarno čemo ostat same !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 126
15.4.2013 10:22:55   
MaTana
Moram spavat i odmarat, ovo mi je zadnja prilika... Nadam se da ce i ova mrva biti dobra kao bubica i spavati cijele noci... Uzbudjena sam i stvarno jedva cekam da vise ugledam moju mrvu

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 127
15.4.2013 11:27:20   
angel@
Drage moje redovito vas pratim...čestitam svim mamama i njihovim malim anđelima,joj čitajući vaše poruke i ja bi htjela da mji je termin sutra... user posted image user posted image user posted image

Curama koje su još ostale 2u1 želim da što prije ugledaju svoje mrvice.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 128
15.4.2013 12:10:28   
Mmaestral
Piturica - čestitke na bebici! user posted image user posted image user posted image Baš me zanima kako je bilo s tom epiduralnom? Nadam se brzo i bezbolno! A mala Eva ima manju težinu pola kg nego su rekli, nadam se da će tako i moja, da lagano izađe van user posted image
MaTana - Sretno na carskom! Neka bude mali ožiljak i brzi oporavak! :*
Papalina - Čekam vijesti! user posted image user posted image
--Meni je čudno jer sam do odlaska u dnevnu bolnicu mislila da ću roditi 16. - sutra, a sad se moram naviknut na 20. Uh, još bolje da je malo kasnije, panika me hvata kad samo pomislim na to...

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 129
15.4.2013 12:18:18   
Hladna
Opa znaci i kod papaline ce bit konacno nesto user posted image

Bome Afrodita same cemo ostat
Ja sam u totalnoj banani, sa muzom se svadam a ne znam ni zasto, jadan mora me trpit a bez razloga ga napadam i sad u suzama kod kuce sama a on sav jadan sto se svadam sa njim . Sve mi smeta i svi su mi nesto krivi user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 130
15.4.2013 12:56:30   
ChocoVanilla
Čestitke svim mamama na njihovim bebicama!
Pridružujem vam se u iščekivanju, moj Vito planira doći 28.5. i jako se veselimo.
Bila sam na uzv i ima 2250g i 47cm, a početni termin je bio oko 4.6. pa se nadam da su to "normalne" mjere i kako čujem - znaju griješiti u tim procjenama... user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 131
15.4.2013 13:13:11   
Hladna
ChocoVanilla dobro nam dosla user posted image user posted image

To je skroz normalna tezina, stavit cu popis opet da te upisem u njega , ti i ja imamo isti dan termin user posted image , jel ti to prvo ili ?

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 132
15.4.2013 13:25:09   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kguser posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cn , 4,060 kg user posted image
piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg user posted image

didi@@- 30.03.
papalina -06.04.
zvijezda- 15.04.
Mmaestral -16.04.
MaTana -19.04.
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 133
15.4.2013 13:28:17   
Hladna
cure a što nam je sa ovim trudnicama ?:

didi@@,
zvijezda,
fusa,
zumbolina,
dada ?????
na popisu su nam , a nema od njih ni glasa već jakooooo dugo ???

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 134
15.4.2013 13:28:56   
ChocoVanilla
hvala na dobrodošlici Hladna. da, prvi mi je bebač! imam još obavit bris kod svoje ginekologice (radi streptokoka valjda) pa od 1.5. pravac Petrova.
dosad nisam imala nekih tegoba, oticanja, zatvora, tlak, šećer, sve super. no jaaaako se bojim tog rezanja...user posted image
sad sam u fazi pranja robice, krevetić je spreman, još malo stvari za bolnicu i uživat u ovom lijepom suncu vani na terasi dok odbrojavam dane!
oko kojeg tjedna je normalno da se beba primiri?
da li koja od vas masira međicu? spremam se i to početi user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 135
15.4.2013 14:00:00   
pepeljuga
Eeeeeee čestitke piturici, Eva dobro nam došla, mazite se i pazite user posted image user posted image user posted image

Papalina draga držim fige da se i kod tebe nesto napokon počne desavati u da nam Chiarica dođe sto prijeuser posted image user posted image

Matana sutra je dan D, držim fige da sve prođe super. I bravo za useljenje i veliku sekuuser posted image user posted image

Hladna zvijezda je rodila ima par dana a za druge nemam pojmauser posted image

Vas dvi se brinete da ćete ostati same a ja još 15 dana posli vas, sve ću vas ispratiti pa mene neće nitkouser posted image

Choco dobro nam doslauser posted image
Meni je ovo 4 trudnoca i ja ni u jednoj nisam masirala međicu

< Poruku je uredio pepeljuga -- 15.4.2013 14:01:42 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 136
15.4.2013 14:07:23   
Hladna
Pepeljuga ne znas kad je rodila i mjere i to sve da zapisem ???

choccoVanilla i ja cu rodit u Petrovoj, idem dr tjedan jos u Koprivnicu na zadnju kontrolu kod svog ginica a on me onda salje u Petrovu kojih nakon 35 tjedana i tamo cu cekati porod tako da se i vidimo user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 137
15.4.2013 14:15:38   
Papalina
hej curke...evo nas doma za promjenu malouser posted image user posted image
jutros mi ispao taj sluzni čep i bogami odvratno izgledauser posted image
bila sam na pregledu, ctg očitava trudove nepravilne na svakih 10min, i čak ima i trudova preko 100 al ja nijednog ne osjetiim... pa mi se i dalje čudeuser posted image user posted image
otovrena sam 1.5cm, rekao doktor da je krenulo polako ali da nije još to to...kontrola opet za dva dana...ali kaže i naglasio je da po njemu bude to i prije krenulo..ali ako nekrene, u srijedu će me vjerojatno zadržat bar tako mislim... po njihovoj procjeni pomaknuli su mi termin sa 6.4 na 10.4 pa eto danas je 5.dan da sam prenesla...
eto, to je to...user posted image

piturica mi javila da su svi bili super, i doktori i sestre i babice...i da nije niš bilo strašno nit je imala neopisivo strašne bolove...user posted image user posted image
da je neopisiv osjećaj postati majka.. user posted image user posted image

hladna zvijezdin sinček ti se rodio sa 2840g i 48cm---

puse bušamauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Papalina -- 15.4.2013 14:16:35 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 138
15.4.2013 14:30:09   
ChocoVanilla
super Hladna, možda si budemo podrška u box-evima user posted image
ja se nadam da će pustit muža sa mnom jer imamo tečaj od Grada ZG al ne njihov jer je preskup.
čujem da su svi dobra ekipa, frendice su nahvalile i babice i doktore, samo nek nam što prije stave bebice u ruke user posted image
imaš li točno određeno kome ćeš na pregled u ambulantu? ja ću utorkom kod Hermana, jako je pažljiv.
Cure, jel se smiju papat jagode sad kad su krenule napokon??? čujem da baš nije zdravo zbog bebe...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 139
15.4.2013 14:40:24   
Hladna
Choccovanilla naravno da smijes jagode, ja ih jela jos prije mj dana, pa i to su vitamini jos k tome ak su domace ,

Nemam pojma k kome cu u Petrovoj, ja cu lezati tamo jedno 3,4 tjedna prije poroda pa ne znam kako to ide- valjda tko je u smjeni ...

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 140
15.4.2013 15:15:54   
MaTana
Dosadno mi je u bolnici... Cure moram vam se izjadat, maloprije me mm zvao da javi da u pon ide na brod, ja jos necu ni izaci iz bolnice a on ce otici... Osjecam se prejadno

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 141
15.4.2013 15:16:42   
zumbolina
Drage trudnice/mamice user posted image
Čitam vas više manje redovito. Čestitam od srca svima koje su rodile a bebicama želim sve najbolje user posted image user posted image user posted image
Mi smo danas 37+3 i mm i ja već jaaaaaako nestrpljivo čekamo našeg dječakauser posted image
Šaljem svima puno user posted image user posted image user posted image , i želim što brži i bezbolniji porod!

U radosnom iščekivanju dječaka <3
03.05.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 142
15.4.2013 16:36:30   
Hladna
MaTana samo se ti izjadaj nama, zato smo tu da saslušamo jedna drugu user posted image ,
da ti kažem da znam kako ti je - lagala bih, ne mogu zamisliti da sam u bolnici pred porodom i da moj muž odlazi na put te da ga neće biti jedno duže vrijeme, vjerujem da ti je jako teško, ja bi plakala dan i noć valjda no ti si navikla već vjerojatno da je on stalno na putu ali baš i ne u ovoj situaciji gdje ti najviše treba, zato ti jedino mogu reći da se isplačeš da izbaciš to iz sebe a kasnije češ se smiriti i sve će biti drugačije pogotovo kad ugledaš svoju malenu mrvicu jer poslije nema vremena za suze-samo za smješak da beba ne osjeti tvoju tugu, mi smo tu da se izjadaš i da te saslušamo , pusa i drži se user posted image user posted image user posted image

zumbolina konačno si nam se javila, nemoj više da ti se dogodi da se ne javljaš toliko dugo user posted image

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 143
15.4.2013 16:45:49   
Hladna
ispravak :

Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image

lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kguser posted image
zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cn , 4,060 kg user posted image

piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kguser posted image

didi@@- 30.03.
papalina -06.04.
Mmaestral -16.04.
MaTana -19.04.
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 144
15.4.2013 17:33:15   
mali_macic
Matana sretno sutra na carskom. a do tad se pokusaj jos malo odmorit.
zao mi je da ti muz tako brzo moram na brod.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 145
15.4.2013 18:34:10   
MaTana
Hvala draga, ljubi tvoju veliku curu!
Nadam se da ce sutra biti carski, dr. na popodnevnoj viziti mi kaze da kad sutra dodje moj dr ce odlucit hoce li to biti sutra ili prekosutra ili u cetvrtak... Poludila bi sada da moram do cetvrtka cekat ovdje na carski.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 146
15.4.2013 19:58:29   
BUMBI
A joj,Matana baš mi je žao što tm mora ići na broduser posted image .Nadam se da če na carski što prijeuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 147
15.4.2013 20:20:27   
mali_macic
Matana drzim ti fige da da ces jos sutra na carski, sretno

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 148
15.4.2013 20:25:04   
cuba
Vecer cure:-D
Samo da vam se kratko javim i od sveg srca zahvalim svima na cestitkama a ujedno da i ja cestitam svim novopecenim mamicama i pozelim sve najbolje njihovim bebicama:-)
Mi bi sutra trebali ici nasoj kuci i bas se veselim. Dino je super beba, dojimo i lijepo pajki. Ja sam super,kao da i nisam rodila. Javim se kad dodemo kuci pa napisem i nasu porodajnu pricu.
Matana draga saljem veliki hug i kiss...drzi se..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 149
15.4.2013 20:27:26   
Mmaestral
Papalina - daj pogurkajte tu tvoju tvrdoglavicu još malo user posted image možete malo kamasutru isprobati user posted image
MaTana - stvarno je grozno što ti muž neće biti doma s vama kad dođete. user posted image user posted image Imaš li koga da ti dođe pomagati umjesto njega? Pogotovo što ćeš na carski. A koliko dugo ga neće biti? Stvarno ne znam kako ti pomoći. user posted image Baš mi je žao. I njemu je sigurno grozno. Ma baš su vas zeznuli najgore. Ali kad se vrati ćete uživati najviše na svijetu, kad ćete si faliti totalno i cijeniti svaku minutu zajedno.
Choccovanilla - dobro došla! user posted image I super za veliku bebu!
A za jagode nisam čula da se ne smiju. user posted image Mislim da nema razloga zašto se ne bi smjele jesti.
Hladna - Hoćeš promjeniti i moj datum u 20.4. ? Krivo mi je izračunato na početku pa su mi sad u dnevnoj rekli da je 20. - I ja stalno vičem na dragog. Živčana sam kao pas i baš sam grozna. Još me stalno strah poroda - tj te promjene u životu tako da baš paničarim. user posted image
--Dosadno mi je ići u bolnicu svaka 2 dana. user posted image Sutra opet idem i uopće mi se ne da. Ne znam zašto moram tako često ako nisam otvorena i nemam trudove ni ništa? Još ću se počet otvarat zbog tih pregleda.
A danas cijeli dan osjećam bolove u maternici, kao kad trebam mengu dobiti. Prestala sam piti 2 tablete magnezija na dan, sad pijem samo jednu i odmah boli. Tako me je boljelo na početku prije nego su mi prepisali magnezij. A strah me piti toliko više kad kažu da se treba prestati na kraju da se mogu trudovi osjetiti. Ali meni nitko nije rekao da prestanem. Baš ću pitati sutra na pregledu.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!