Mmaestral
|
Maminangel, bas mi je zao sto te nisam stigla pozdraviti, nadam se da ces ipak doci nas ponekad pozdraviti, pa ima internet kafica ;) Lijepo se provedite i uzivajte cijelo ljeto! Cuba, mi bad muku mucimo s kakanjem, mira jednom na dan kakati jer je inace uzasno, vristi, grcevi, stalno tiscd, crveni se...tako da uvijek pazim da se pojaja, masiram i po pola sata, savinem joj nogice, stavim kreme ako treba, puno caja pije, nekad sam joj znala i kamilicu dati. Ajde, zadnjih tjedan dana je dovoljna samo tekucina i masaza. Aries, ja pazim sts jedem, be jedem bas ono sto sam procitala da izaziva alergije kao jagode, ljesnjaci...i ne jedem ono sto izaxiva grceve kao kupus, mahune, grah, ljuto, suho mesnato. Hladnaa, ja dajem i ad uz dojenje jer nemam dovoljno mlijeka. Prvo uvijek posisa obje dojke pa joj jos dam na bocicu oko 60ml, tj, koliko zeli. Jede svaka 2, 2i pol sata, preko noci zna i 5 sati odspavati. Ne zelim da place, a ja pokusavam povecati mlijeko, izdajam se poslije podoja, nekad i izmedju ako dulje ne trazi, pijem neke kapi od piskavice i puno tekucine. Jednostavno svejedno nemam dosta, a ne zelim da jadna mora stalno susati jer toliko zivcano place na dojci da mi se srce paralo. Jedino sto kazu da dihete moze odbaciti sisu ako se daje dohrana, ali moja nije. No, ja se jos uvijek nadam da cu imati dosta jednog dana... Ti mozda ni ne moras svaki podoj dati dohranu, vec kad vidis da treba. Bar je meni bitnije da mi je dijete sito nego da samo sisa. Sta sad, ima svakakvih slucajeva. Ti najbolje znas imas li dosta i koliko imas i da li mu treba jos i koliko. Samo slusaj svoju intuiciju.
|