|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
28.6.2013 12:16:11   
bebić
Hladna hvala na savjetu sutra idem odmah da kupim!! user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1426
28.6.2013 12:30:27   
cuba
Paola jeli tebi danas termin?? Kakvo je stanje?
Ajme cure, baš mi je žao da se tako mučite sa bebicama user posted image iskreno se nadam da će se uskoro promijeniti taj tempo i da ćete napokon uživati sa njima user posted image user posted image Znam kako to nosanje, nespavanje, plač i grčevi iscrpe jer sam to prošla sa Rokom. Zato mi je Dino sada zlatna beba, hvala Boguuser posted image

bebić Tommee Tippee bočice i dudice su ti zbilja odlične. Koristila sam ih ja za R i sada imam jednu bočicu u pričuvi iako isključivo dojimo ali eto da se nađe. Najsličniji im je oblik majčine bradavice i bebe ih jako brzo prihvate, probajuser posted image

Jutros sam vodila D u pedice zbog sluzavog oka koje je danas već super. Rekla je samo da nastavimo čistiti sa vodom i fiziološkom, dala nam je Tobrex mast da nam se nađe preko vikenda u slučaju ako mu se pogorša ali da nebi trebalo. Pogledala mu je grlo i poslušala ga kako diše i sve je u redu. Vjerojatno mala reakcija na ove promjene vremena kad temperature doslovno preko noći variraju po 15 stupnjevauser posted image
Poslije pedice smo bili i na kavi sa moje tri prijateljice, došli kući, frajer papao, promijenila ga i dok sam ja sredila spavaće sobe, usisala i stavila kuhati ručak se fino zaigrao u ljuljačci i sada zaspao. Čim ručak bude gotov idemo po R u vrtić.

Puse svima posebno bebicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1427
28.6.2013 14:18:46   
paola06
Evo cure, da vam se javim.... Danas je termin, al nažalost nemam ništa novo za prijaviti, nikakvih naznaka da bi se nešto moglo pokrenuti-nema!
Sutra joj je imendan,baš bi bilo fora da i rođendan i imendan slavi isti danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javim vam ako se nešto pokrene.....

Uživajte sa svojim bebicama,vidim da sve lijepo i brzo napreduju,a mamama s malo zahtjevnijim bebicama želim da izdrže još malo jer vjerujem da je samo pitanje vremena kad će i vaše bebice postati male dobrice i pustiti svoje mame da u miru popiju kavu,popričaju s frendicom ili prospavaju u komadu bar dio noći.....

Pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1428
28.6.2013 14:54:47   
Papalina
evo da se i mi javimo... evo jučer se nisam stigla opće javit...
bili smo jučer na prgledu...sad ima višak hormona pa smo smanjili dozu od 50mikrograma na 37.5... rekao nam je da je to vjerojatno prolazna hipotireoza jer je ft4 sad se promijenio u odnosu na ranije a kad se taj ft4 mjenja znači da to nije prava bolest i da neće sigurno pit terapiju cijeli životuser posted image user posted image user posted image kaže još da kako izgleda njoj ni ne trebaju te tablete, ali eto nemogu preko lošeg nalaza samo tako proć...eto ja sva hepi user posted image i išle mi poslije pregleda tako malo do trg.centra kao samo skoknuti do dm kad ono 4 sata bile tamo, potrošila sam skoro 600kn i otišla ća a još nismo sve ni pogledaleuser posted image user posted image onda smo išle mama i ja na pizzu u onaj food city i usput sam ju podojila pa smo krenule za doma...
bila je chiarica super stvarno...popodne smo išli u ljekarnu da se dogovorimo kako ću joj davat točno 37.5 mikrograma i tako...u utorak idemo kardiologu a u čet kod naše pedice na cjepljenje...
skoro zaboravih, kupila sam kolut za chiaru za na moreuser posted image user posted image user posted image taj kolut je od 3mj pa do 4goduser posted image jest da je skup ( 180kn ) ali kad toliko želimo ić snjom na more...nadams e da će ga prasica volituser posted image i to sam slučajno u dm nešto gledala pa eto naletilauser posted image
i bile mi u c&a , na dječjem odjelu, di su one igračkice šta sviraju, i ona počela nešto cmoljit, i ja joj to navijem kad ona u smijeh..pomaknemo se malo ona opet histerizira i tako joj nona kupila cvjetić i cijeli dan ga gleda i smije mu se... i kupila joj je još i plišanog minnie user posted image i sad kad idemo negdje zakačim cvjetkota za sjedalicu, navijem, uz to stavim minnie da ju vidi i još imam ono ogledalce, klauna i lopticu i sve to stavim na autosjedalicu i navijem i nitko sretniji od moje chiareuser posted image user posted image user posted image i da još ima jednog lišanog koji mi na ručkama visiuser posted image

šta se tiče desni, eto otkad smo joj stavili onu jantarnu ogrlicu ona se smirila, plače sad jedino ako se s rukicama udari po tome... i manje slini sa tom ogrlicom... kupila sam joj jučer u dm za +3mj ono za grickanje šta se stavi u frižider pa hladi...user posted image

mi samo dojimo, di god i kad got stignemouser posted image bočica i bebimil su pali u zaborav...user posted image user posted image
ni čaja ne želi, nego joj dam malo prokuhane vode, ali to samo kad je onako vruće bilo...sad ne jer tu je opet tempretaura pala dosta...user posted image

šta se tiče spavanja, valjda kako mi je po danu dosta na sisi onda smo uhvatili ritam...spavamo svaku večer od 21-06h i svaki dan popodne od 14, 15h do jedno 18h... i nadam se da će tako ostat...da ne ureknem...user posted image

i da, i dalje koristim purelan mast za bradavice jer me znaju dosta bolit kad puno sisa...i sve prođe u par sati...

moja sisterka MAMASITA bila jučer na pregledu...i otvorena je 2cm, beba ima već 2900g i kaže ginić da bi mogla za 2-3 tjedna doći naša paola na svijet, a termin joj je 3.8user posted image user posted image user posted image

i paola vidim ja tebi lijepo s trbuhom a njoj unutra još ljepšeuser posted image uživaj sad još te zadnje trenutke sa bebom u buši jer poslije ju više nemožeš vratit unutra user posted image user posted image

bebić i aries nemam niš pametno vam za savjetovat pa eto šaljem punouser posted image user posted image
user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1429
29.6.2013 0:09:41   
Mmaestral
Bok curke! Dugo se nismo culi.... Aries, nama je isto.... A mala samo sa mnom hoce jesti ili se uspavati pa mi ni ne moze nitko pomoci. Jos i muku mucimo stalno s upalama zbog bakterija, bili u bolnici opet pa evo za ni 5 dana doma opet se vratila, a i jos uvijek lijek pije. Ne znam sto cemo vise, ne valjda opet u bolnicu....
Vec sam se bojala da ste na novoj temi, a evo Paola me spasila, hehe.
Saljem vam puno pozdrava od mene i moje male bolezljuvice, puno pusica bebicama!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1430
29.6.2013 11:54:25   
Mmaestral
Citam polako kad stignem malo... Vidim da je svima uglavnom ok, bebe napreduju i najveci problemi su grcevi i zubi. Znam kako vam je jer smo imali i odvratne grceve i zatvor i nadutost i bakterije i temperature i sad zube... Nikad kraja....sto neke bebe prozive u godinu dana ova moja jadnica u 2 mjeseca. Ali nosamo se i jumpamo na lopti oa bude nekako bolje. Jako sam umorna i bezvoljna i tuzna. Jos i radovi na kuhinji...
MaTana-koje dijete ti pihe caj s medom? Citala sam da bebe do godinu dana ni pod razno ne smiju med, to je kao da hranu dobiva, pa valjda onda starija?8

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1431
29.6.2013 15:29:42   
MaTana
Mmaestral, starija pije caj sa medom, ovoj mladjoj se ne usudim dati nista osim kamilice. Iako i ona kasljuca, ali ovaj caj ima previse trava pa me strah. Nisam ni starijoj med davala do skoro dvije godine. Nadam se da ce ti bebica ubrzo prestat sa tim dosadnim infekcijama. Ja i starija se spremamo na svadbu, malena ostaje sa sveki. Stavit cu koju slikicu sutra ili prekosutra, pozdrav svim mamicama i buducoj mami paoli

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1432
30.6.2013 4:20:59   
Mmaestral
MaTana-i mislila sam,al reko za svaki slucaj ;)
Papalina-a samo ti jednom cura spava preko dana? Kako vama ostalima preko dana spavaju?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1433
30.6.2013 8:02:35   
cuba
Jutro cureuser posted image
Paola molim izvještaj pod hitnouser posted image Jesi još 2u1???

Moji mališani su dobro, stariji jede doručak a mlađi spava. Ja si napravila capuccino i malo po netu švrljam. D mi je imao samo malo tjemenice; u dvije večeri češljanja mu je sve otišlo a prošli su i krmeljići u okuuser posted image još samo malo kiše i kašljuca al valjda će i to kroz koji dan proći.

Mmaestral meni D još uvijek dosta spava i preko dana. Otprilike bude budan 1-1,5h i onda isto toliko odspava, nekad i 2h odvali i tako cijeli dan. Po noći se probudi 1-2x za dojenje. U periodima preko dana kada je budan ga stavim gdje stignemuser posted image malo u baby gym, pa u ljuljačku, krevetić...svugdje ima šuškalice ili neko čudo što svira pa mu je zanimljivo a sad je počeo to sve hvatati sa rukicama. Neki dan sam ga snimala, pola sata se igrao sa žiraficomuser posted image i zaspao jer se jadan premoriouser posted image
Držim vam fige da se stanje sa infekcijama i odlascima u bolnicu više ne ponovi i da možete uživati sa svojom curkomuser posted image

MaTana nadam se da si se dobro provela na svadbiuser posted image user posted image
Papalina super što Chiara neće morati stalno piti terapijuuser posted image user posted image

Puse svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1434
30.6.2013 8:31:48   
paola06
Dobro jutro cure!

Samo da prijavim, da za razliku od prethodnih dana,ni jutros nema ništa novo!
Pijemuser posted image  u miru i tišini,tko zna koliko će ta "idila" još potrajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jučer smo na ljetnicama dobili prvu lipanjsku bebu,pa eto valjda je Vigor otvorio sezonu ljetnih beba!
Po vašim postovima,vidim da ste sve dobro,da uživate u čarima majčinstva,da bebice dobro napreduju,a neke već i guštaju u morskim radostima.

Pusa svima,nadam se da se uskoro pridružujem klubu sretnih mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1435
30.6.2013 20:55:19   
maminangel
Drage moje,evo da se javim na brzinu jer ne stignem ništa ovih dana,naime mi se spremamo na jug i sva sam premorena od slaganja,preslagivanja stvari kad nas ima ko Rusa user posted image user posted image Sutra nam je prvi pregled i ako pedica da zeleno svjetlo navečer put putujemo,neću se ništa unaprijed veseliti jer mi je maleni još uvjek krmeljav pa je patronažna rekla da ćemo najvjerovatnije morati raditi bris,a i od jučer mi se sav osuo,i to neki sitni osip,nebi rekla da je od vrućine,prije je mama ždero nešto papala šta nije smjela user posted image user posted image možda lješnjaci,paradajz,neznam niti sama,stariji mi ništa od toga svega nisu imali,a čini mi se da su i grčevi krenuli,joj,joj,miš mali a muče ga još uvjek i oni noktići na palčevima nožnim jer mu rastu u meso.. Panika me lovi od sutrašnjeg dana što od pregleda što od pakiranja,a kad se vratim ove teme više neće niti biti user posted image user posted image ,tako da ti Paolice želim sve najbolje,neka što brže i bezbolnije bude i da što prije vidiš svoju štrucu user posted image user posted image
Tužna sam jer vas dva mjeseca neću čitati user posted image user posted image user posted image user posted image jer tamo gdje idem nemam net ali javiti ću se porukom Hladnoj samo da vam mahnem koji put,želim vam svima lijepo ljeto,uživajte sa svojim najmilijima gdje god bili a ja se na jesen vratim na nekoj novoj temi VOLIM VAS DRAGE MOJE PROLJETNE MAME I BEBEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1436
30.6.2013 22:11:28   
sarah_zg
Drage proljetne trudnice, zna li neka od vas šta je sa zvončicom? Ona je trebala rodit 25., ako se ne varam. Ne mogu pronaći popis vaših bebica.
maminangel, nadam se da ipak putuješ na more i da će sve bit u najboljem redu!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1437
1.7.2013 7:33:56   
cuba
Jutrouser posted image
Welcome to EUuser posted image user posted image

Opet nigdje nikoga?? Paola evo ušli smo u EU, šta tvoja curka više čekauser posted image Javi se na dnevni raport...
maminangel čekamo i tvoj izvještaj sa prvog pregleda, ma biti će sve u reduuser posted image Držim fige da mališanu prođu oke i da noktić isto lijepo izraste pa da ga više to me mučiuser posted image user posted image user posted image I naravno da vas grčevi ne mučeuser posted image

Svako koliko vaše dojene bebice imaju stolicu? Meni D ima 1-2x tjedno zadnjih nekoliko tjedana. Pedica kaže da je normalno kod dojene djece da je nemaju i do 10 dana. A ja stalno u isčekivanju kakice nakon svakog mijenjanja peleneuser posted image

Puse svimauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1438
1.7.2013 7:47:09   
paola06
Dobro jutro proljetnice moje!
Stigla je i EU, ali ne i moja Puser posted image user posted image user posted image user posted image
Nažalost,nemam vam ništa novo za reć,sada iščekujem znakove poroda iz dana u dana,iz sata u sat i nadam se nekoj promjeni.... Muž mi je danas počeo raditi,tako da sam home alone....Telefoni zvone od ranog jutra,poruke stižu....sve mi to pomalo ide na živce,kao da i sama nisam dosta napeta i na iglama,i bez pitanja,"kad češ?", "pa termin ti je prošao?" "nije dobro da je beba tak dugo unutra!" " to treba inducirat" i sl.... Uglavnom,pregled je u srijedu pa ćemo vidjeti šta će reč,ako se dotada nešto ne pokrene....
Maminangel nadam se da će pregled danas proći u najboljem redu, da će vam pedica dati zeleno svjetlo i da ćete uskoro uživati u morskim radostimauser posted image user posted image user posted image  Vjerujem da će i malenom goditi promjena klime i morski zrak.

Pusa cure,uživajte u svojim bebicama,nadam se da ću uskoro i ja u svojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1439
1.7.2013 7:51:46   
aries
d jutrouser posted image ne mogu vjerovati da je vec 7.mjesec,da će bebicama uskoro 3 mjeseca...
maminangel lijep provod zelim,nadam se da ce sve biti ok na pregledu...
mmaestral sto se spavanja tiče,kako koji dan...desi se da odspava samo 2 sata preko dana,a evo jucer je bilo 5 blokova po sat,meni ok, obavila i rucak,kupanje i depiliranje,odgledala formulu,odrijemala i jos navecer film s mm.odmah sam bolje..svaki dan priča za sebe samo eto što smo otprilike i mi noću 20,21-06 s 2-3 buđenja.mm tad ustaje, a i meni odgovara,jutarnji sam tip.jutros vidim nervozna i uz malo mazenja,opet je zadrijemala oko 7,vjerojatno samo do 8 kad će ogladnitiuser posted image uglavnom primijetim kad se unervozi,kad je nista vise ne zabavlja,ako nije gladna,pospana je...evo je budna, vristi, vjerojatno su opet zubici danas na reduuser posted image

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

Neposredna veza do poruke: 1440
1.7.2013 9:10:45   
aries
cuba,moja curica ima stolicu u prosjeku 4-5 puta dnevno..znala je imati i dvaput,ali rijetko.ja ne mogu promasiti, uvijek se cuje kad ona to obavi, prvo prducka, a onda spektakl user posted image ...ali svugdje pise da je to kod dojenih normalno, i da ima nakon svakog podoja i da nema do 10 dana...glavno da ga ne muci stolica,da se ne pati dok obavlja.sve ti iskoristi,pretpostavljam, nema sto izabaciti, zato tako lijepo i napredujeuser posted image jel vi mame koje dojite jedete sve ili imaju namirnice koje izbjegavate ?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1441
1.7.2013 10:12:48   
maminangel
Cuba mojoj S.je bio rekord 15 dana da nije imala stolicu,bila je stara 2 mj.tada i sjećam se da pedica nije nikakvu paniku dizala jer je ona bila i vesela,niti grčeve nije imala a uredno je čak i više nego obično mokrila..Joj ja bi voljela da R. barem po noći više ne kaka,jer kad ga presvlačim se skroz razbudi,inače patronažna nam je rekla da on spada u skupinu beba bojler,kad se pusti gore tako izađe dole user posted image user posted image a i dosta bljucka..

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1442
1.7.2013 10:19:32   
maminangel
Aries očito treba paziti na ishranu,evo moj je dobio neku alergiju,sitan osip,još sitniji nego kad se od vrućine izbaci,a ja ništa ne pazim jer sa starijih dvoje nisam imala nikakvih problema,pa mi ga evo sad,a jela sam ovih dana dosta rajčice i lješnjaka pa vjerovatno nešto od toga user posted image user posted image
Sarah ja sam isto svojevremeno pitala za zvončicujer smo bile u sličnoj situaciji ali se očito izgubila,nadam se samo da je prošlo sve ok i da su ona i bebicca dobro..Sretno svim ljetnicama,a na jesen se tipkamo sve sa štrucama u naručju.Pusa,javim još kako je bilo na pregledu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1443
1.7.2013 12:52:32   
cuba
Paola dug je dan, imaš ti još foreuser posted image Pa bilo bi odlično da curka stigne na današnji datum, ovo je ipak povijesni danuser posted image user posted image
aries znači kod vas ludnica od kakice svakodnevno, blago vam seuser posted image Njega mi ništa ne smeta, nema grčeve, vesel je, svaka pelena je dobro natopljena tako da bubrezi uredno rade pa nemam brige. Ali isto mi čudno da se samo nedjeljom kakiuser posted image user posted image

Na ishranu ne pazim, jedem sve šta mi se jede. Onih dana kad bi baš pripazila je imao jake grčeve a kad sam jela sve od reda ih nebi imao tako da u mom slučaju to nema neku vezu sa njegovom probavom. Sa R sam jela isključivo lešo/kuhano a imao je grčeve puna 3mj...mislim da nema pravila.

Neposredna veza do poruke: 1444
1.7.2013 14:46:31   
Papalina
helooo...
meni valjda hormoni rade još uvijek---evo čitam post od maminangel i plačem..kao da se više nikad neće vratituser posted image user posted image sama sebi kažem wtf??!!!!!!! user posted image user posted image šaljem punooo pusaaaa i vrati nam se što prije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image i da se nadovežem na prehranu jer si spomenula paradajz... mislim da bi to moglo smetat...ja pazim šta jedem..npr neki dan došli nas upoznat po prvi put rođaci iz amerike za koje nismo ni znali, i kad ono pršuta puna kuća, meni su doslovce sline curile ali nisam htjela jest jer me strah zbog nje da nedobije grčeve... i pizzu izbjegavam..neki dan sam pojela komad pizze i valjda od one pasirane rajčice je bila nervozna i grčeve imala...kad jedem lešo je najbolja i najljepše spava al opet nemožeš ni lešo svaki dan... izbjegavam i meso sa roštilja... čevapčići je mi tako pedica rekla mada sam jela čevape ali ne s roštilja pa nije niš bilo... ali to za pasiranu rajčicu su i u rodilištu rekli...znači nejedem, slano, pizzu, ljuto jako začinjeno..

cuba moja C svaki dan kaki 2-3 puta nekad zna i više... ima jako rijetku stolicu a pedica nam rekla da je to vjerojatno i od zubeka...a ja isto ko i aries dobro čujem kad se usere svauser posted image jer isto najprije prdne pa onda slapovi nijagareuser posted image user posted image inače meni patronažna rekla da je normalno da dojena djeca puno kakajuuser posted image nemam ti ja pojma...

dođem kasnije da vidim ako je paola to već isprašila vanuser posted image user posted image and welcome europeansuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1445
1.7.2013 16:32:47   
Hladna
Cure jel ima koja da kombinira i dojenje i ad dohranu??? Ja bi uvela dohranu kolko god se to kritizira al imam osjecaj da budem poginula vise ovako a opet nebi htjela da je samo na dohrani, citave dane cendra, po noci se budi saka 2 sata, a kroz dan vise uopste ne zeli spavat, vise sam luda user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1446
1.7.2013 17:43:52   
aries
Hladna ne znam što bih ti savjetovala,ja imam dohranu za svaki slučaj, ali je još nikad nisam upotrijebila..Na temi bebe, zimske bebice 2012/2013 ih je dosta kombiniralo, neke su čak uvele obrok,dva,tri,pa onda kasnije izbacile, pa pročitaj...baš mi je žao, ali bolje i to, pa kombinirati, nego da se patite oboje ili da beba bude gladna...mozda samo preko dana, a da nocu nastavis dojiti, ili da kombiniras dohrana i dojenje ujednom obroku, ne razumijem se, netko ce ti valjda znati bolje pojasniti...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1447
1.7.2013 19:20:20   
maminangel
pusa,pusa,pusa user posted image user posted image user posted image user posted image Mamin anđeo Rafael danas ima mjesec dana,bili na prvoj kontroli i dobio nešto više od 900gr.pedica zadovoljna a mamica presretna,narastao je 5 cm i sve je super,rekla ped.da će noktići izaći i da joj Rafael izgleda baš kao jedna zadovoljna bebica,i tako mi svi zadovoljni i sretni putujemo na juuug....user posted image user posted image user posted image user posted image Volim vas svijuuuuu..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Idem da me muž u top ne stavi poed ove silne prtljage ali morala sam se od vas pozdraviti...

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1448
1.7.2013 21:10:24   
Mmaestral
Maminangel, bas mi je zao sto te nisam stigla pozdraviti, nadam se da ces ipak doci nas ponekad pozdraviti, pa ima internet kafica ;) Lijepo se provedite i uzivajte cijelo ljeto!
Cuba, mi bad muku mucimo s kakanjem, mira jednom na dan kakati jer je inace uzasno, vristi, grcevi, stalno tiscd, crveni se...tako da uvijek pazim da se pojaja, masiram i po pola sata, savinem joj nogice, stavim kreme ako treba, puno caja pije, nekad sam joj znala i kamilicu dati. Ajde, zadnjih tjedan dana je dovoljna samo tekucina i masaza.
Aries, ja pazim sts jedem, be jedem bas ono sto sam procitala da izaziva alergije kao jagode, ljesnjaci...i ne jedem ono sto izaxiva grceve kao kupus, mahune, grah, ljuto, suho mesnato.
Hladnaa, ja dajem i ad uz dojenje jer nemam dovoljno mlijeka. Prvo uvijek posisa obje dojke pa joj jos dam na bocicu oko 60ml, tj, koliko zeli. Jede svaka 2, 2i pol sata, preko noci zna i 5 sati odspavati. Ne zelim da place, a ja pokusavam povecati mlijeko, izdajam se poslije podoja, nekad i izmedju ako dulje ne trazi, pijem neke kapi od piskavice i puno tekucine. Jednostavno svejedno nemam dosta, a ne zelim da jadna mora stalno susati jer toliko zivcano place na dojci da mi se srce paralo. Jedino sto kazu da dihete moze odbaciti sisu ako se daje dohrana, ali moja nije. No, ja se jos uvijek nadam da cu imati dosta jednog dana... Ti mozda ni ne moras svaki podoj dati dohranu, vec kad vidis da treba. Bar je meni bitnije da mi je dijete sito nego da samo sisa. Sta sad, ima svakakvih slucajeva. Ti najbolje znas imas li dosta i koliko imas i da li mu treba jos i koliko. Samo slusaj svoju intuiciju.

Neposredna veza do poruke: 1449
1.7.2013 21:26:35   
sarah_zg
Ne želim da se ovo pretvori u raspravu pro i contra dojenja, ali nije dohrana bauk!Moj sin je odrastao na ad ( mlijeka kod mene nije bilo ni kapi iz niza razloga, a probala sam sve) i zdrav je ko dren. Sad ima napune četiri, neki dan smo bili na sistematskom i osim vodenih kozica i neke viroze prije godinu dana, njegov je karton prazan. Mene je savjest prestala gristi, recimo to tako, kad sam ga konačno nakon 11 dana vristanja i pokusavanja dojenja vidjela sitog i zadovoljnog! Ja vise uopće nemam dileme. Trebam rodit za 4 tjedna. Ako bude išlo - super. Ako ne bude - ima i drugih rješenja, Bogu hvala!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 1.7.2013 21:28:12 >

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!