pepeljuga
|
Hej evo i nas napokon da vam se malo javimo. Mi smo vam super, na otoku smo od prošlog utorka i bas gustamo, Mila mi je super, većinu vrimena spava, jede mi na svake 3-4 ure a po noći zna i produžiti, ma bas beba za pozeliti . Dečki uživaju u kupanju, njima je ovdi raj . Mm mi je jos ovaj tjedan na godišnjem pa gustamo svi skupa Sitila se da i ja nisam napisala porođajnu priču. Uglavnom 6.6 sam imala dogovoreni pregled i ctg u bolnici. Dođem ja ujutro oko 9 i to nakon pjesacenja laganog do bolnice i ne razmišljajuci da bi mogla ostati. Sidnem u cekaonicu i govori sestra ctg je zauzet pa malo pricekajte, nakon par min dođe Dr i govori da ce me pregledati prije ctg, pregleda on i govori otvoreni ste 6 prstiju i vi ste za rađaonu, a ja u šoku. Pitala ga lipo jer ja mogu doma po torbu pa bi se vratila. Krenula ja opet lagano doma po torbu koju nisam bila ni spremila, otusirala se, pozdravila sa dečkima i frendica me odvezla jer je mm taman trebao krenuti iz Zg, došla tamo, prijavila se, klistir, set_anje po hodniku, ctg koji pokazuje neke slabe trudove, ja u panici kao da idem prvi put a ne četvrti, u komi jer je mm bio na sva tri pa hoću da je i na ovom. Babica govori da je Dr bio već par puta pitati jer došla jedna viserotkinja koju je on poslao za rađaonu, čovjek se biće uplasio da cu roditi putem Uglavnom sam oko 13 h ušla u boks, trebalo im je jedno 10 min da mi probiju vodenjak jer je bio nekako iza smješten, htjeli su mi dati drip i ja sam ga na prvu odbila, došao Dr i pita zašto neću drip a ja govorim da čekam muza da stigne iz Zg, čovjek umro od smiha, lezim ja tamo, ctg ništa skoro ne pokazuje i vraća se Dr i govori ipak joj dajte drip, dali mi ga u 13.40 a u 13.54 doslovno u drugom trud rođena je mala Mila. Dr je isforsirao drip jer su joj otkucaji počeli padati i pupcana vrpca joj je bila omotana oko vrata zajedno sa rukicom. Uglavnom dobro je sve prošlo a porod za pozeliti. Puse svima od mene i Mile i ostatka ekipe P.s. Mm nije stigao na porod
< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.6.2013 22:38:08 >