|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
21.6.2013 11:15:21   
cuba
Hej curke drageuser posted image
Da se javim malo i sa našim apdejtomuser posted image
D je i dalje super beba, sunce maminouser posted image user posted image jede i spava a u budnim periodima se samo smije i guguće. Počeo je baš jako vikati, presmiješan mi jeuser posted image
Jučer smo bili na uzv kukića i sve je u najboljem redu Hvala Bogu, ne treba široko povijanjeuser posted image user posted image
Bebica koja je bila ispred nas na pregledu morala nositi one remenčiće, ajme suze su mi instant potekle dok sam presvlačila D a doktor kraj nas malenoj stavljao ta remenjauser posted image užasno izgleda, još po ovim vrućinama...i zbilja samo nek su zdravi naši mališani, ostalo ćemo sve preživjeti...

Paola štreberice ajde više roditiuser posted image Zezam se ja, samo ti uredno dočekaj svoj termin, curki je fino u maminoj bušiciuser posted image Držim fige da je sve u redu sa nalazimauser posted image user posted image user posted image
Afrodita ma veliko user posted image user posted image user posted image za D, super je napredovao, baš je pravi dječak, ljubi ga punouser posted image
maminangel user posted image user posted image i za tvog R što je dobio na kilaži pa to je onda školski dobio u pola mjeseca - pola kguser posted image Kada idete na jug?
MaTana držim fige da bubica što prije ozdravi, ljubi ju puno user posted image user posted image nadam se da ćeš preživjeti ovaj tjedan i organizaciju vjenčanja. Svaka ti čast što si se uz dvoje djece obvezala i to organiziratiuser posted image
Papalina user posted image user posted image i za Chiraricu, super je i ona napredovalauser posted image

Ma baš su nam mrak ove naše proljetne bebice, sve su zdrave i lijepo napredujuuser posted image
Svima šaljem veliku pusu, nemojte se ljutiti ako sam koga izostavila...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1376
21.6.2013 12:28:05   
MaTana
Cure, evo ipak sestra obecala da ce uskocit za organizaciju, iako najgore od svega je sto rodica ima organizatoricu koja je uzas pa ja sve kontroliram dok ona ne dodje iz USA. U nedjelju konacno stize pa sam mirna.
Buba i dalje u febri, malo je bolje danas. I dalje nista nejede ali pije puno caja sa medom. Jucer nije ni to pa sam joj davala rehidromix. U stanu mi je pakleno vruce cca 35 stupnjeva. Klima stize sutra, konacno me jucer zvao covjek kod kojeg sam narucila.
Maloprije je sveki dosla i uzela mladju kod sebe,samo kat ispod, tako da i ona moze odspavat jer je dole hladnije a i ja mogu skuhat rucak.
Sinoc sam imala odvratni susret sa najogavnijim i najvecim paukom u zivotu, bio je velicine rasirene sake cca 5cm promjera, ispred ulaznih vrata. Suzila sam ga kad sam isla zalit cvijece i vise nisam mogla uci u kuu jer me bilo strah proci kraj njega. Isla sam zvati svekra da rijesi situaciju, nakon toga sam cijelu kucu prevrnula da vidim ima li rodjaka, a Andrein krevetic odvukla na sredinu sobe.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1377
21.6.2013 12:51:51   
paola06
Cuba hvala na dobrim vibricamauser posted image  Evo zvala sam za nalaze, imam neke bakterije u urinu,povišene leukocite i sedimentaciju. Doktori se nemogu odlučit dal je to za antibiotik ili ne,pa me šetaju od doktora opće prakse do ginekologa,kakve sam sreće još ću završiti u bolnici na konzultacijamauser posted image user posted image user posted image  Makar neznam koga da tražim u bolnici,moj doktor radi samo srijedom,ma dobro ako bude potrebe vjerojatno mogu kod bilo koga u trudničku.
user posted image user posted image user posted image  za D i kukiće,bitno je da je sve u redu,ti remenčići su patnja za tako malo dijete,a opet neophodni,bolje ispraviti i pomučiti se sada nego kasnije.

Odoh skuhat ručak do kraja,i onda do gin da čujem njezino mišljenje o nalazima.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1378
21.6.2013 13:05:46   
Papalina
hej curke... evo napokon je zaspala pa da vam se javim malo...
ste vi koristile jantarnu ogrlicu??
ja definitivno ju kupujem, možda pomogne, nadam se da hoće... ova moja slinavica je po noći super ali evo već dva-tri dana otkako je počela jako slinit plače stalno, nikako joj nemogu taj lač zaustavit, čak ni cicu onda neće...počne i nemože prestat..toliko plače, da ostane bez zraka i zagrcne seuser posted image onda si cucla prstiće pa prestane plakat pa opet i tako cijeli dan.

.jel moguće da već zubići muče??još i ove vrućine užas... mislim da ćemo snjom vraga vidjet sa tim zubićima...ako zaista dođu tako brzo mislim da ćemo imat neprospavane noći...nju kad neš boli to je koma... user posted image

i onda kad ju neš boli samo mene traži... jučer tek nekako na moru zaspala u jajetu..i kad je oči otvorila, i vidjela mm kraj nje - to je bilo strašno...koja dreka, vrisak..užas,... i onda je mm bio jako tužan jer plače kad ga vidiuser posted image valjda kako puno radi, malo je doma pa ga ni ne vidi i tako to...ali nadoknadit će to ovaj vikend..jer mi je od sutra pa do srijede domauser posted image user posted image živjeli blagdaniuser posted image user posted image idem malo na fejs dok ne počne drekauser posted image
user posted image

danas ujutro mi je dan počeo smijući.. ušla sam joj u sobu i vidim spava ona, poprečno u krevetu a noge joj visile sa krevetića jer ih je stavila između rešetkiuser posted image user posted image stvarno su djeca čudnauser posted image i odem ja na pretplatu u vipu i stavim trajni nalog..ujutro dođe poruka da mi je odbijen trajni nalog, otišla sam u banku kad ono trajni nalog ni nemam -.-
wtf...sad moram zvat vip i opet sve isponova booožeee dragi, koji debili rade-...user posted image pa sam si odmah u banci promijenila i prezime na kartici i tako...popili kavu, nju podojila i tako...user posted image idem sad stvarno... pusa mamama i bebama i paoli i njenoj bušiiiiuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1379
21.6.2013 14:31:35   
Hladna
Cure samo da se javim na sekundu tek toliko da znate da sam ziva user posted image , evo ja vas na zalost vise ni ne citam, nisam u toku pa ako je koja rodila jos u meduvremenu cestitam od srca a vi koje vec cuvate nadam se da su vam bebice dobre .

Ja ne stignem doslovno ni prdnut od svoje, jucer sam doruckovala od 9 i zavrsila sa doruckom oko pola 1 user posted image . Moja bi ssmo na sisi ili na rukama bila i ne stignem nista, evo od 9 u jutro la do sad je budna bila sto mi se cini jako dugo i nikako da uhvatim ritam posto nemam vremena za nista . Cure kako vi uspjevate? Jel i vase stalno cvile kad su budne ? Moja stalno trazi sisu a ne mogu joj dat tolko jer se sva prenajede i ispovraca, nemoguce da je gladna i da moze bit od 9 u jutro do 2 na sisi i sisati a ako nema sisu u ustima il nije na rukama onda je vrisak user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1380
21.6.2013 16:20:19   
as1986
Da se i mi malo javimouser posted image

Pozdrav svim mamama i bebicama i jos kratko trudniciuser posted image

Nama je danas 8 dana i otpao nam je pupakuser posted image user posted image , papamo i spavamo i normalno placemó[sm=smiley36.gif

Jos me boli rez,ali najvise kada dugo stojim, i plus imam hemeroide,pa me mozda od njih to sve i boli. Pa da oprostite kada god mogu legnem i luftam ranuuser posted image

Uglavnom ostalo je ok. Nadam se da ce brzo proci i taj bolan rez.

Paola izdrzi jos malouser posted image user posted image

Pozdrav iz paklene Puleuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1381
21.6.2013 16:58:55   
paola06
Papalina moja frendica malom stavlja tu ogrlicu praktički od rođenja,prvo su ih izluđivali grčevi,pa je koliko-toliko pomagala uz sve ostalo,kasnije je dobro došla za zubićeuser posted image user posted image user posted image Maleni sada ima 7mj i još uvijek je nosi. Probaj,zašto ne,ako neće koristiti,neće ni štetiti. Vidjela sam ih u Dm i Mulleru,jeftinije su nego u ljekarnama,samo za info. I još jedna stvar koja je njoj bila super za njezinog dečkića kod nicanja zubića je nibler-mrežica u koju se stavi voće pa beba to cucla,ok tvoja je mala za voće,al da znaš za kasnije ak će trebat,njezin nije htio one plastične grickalice za zubiće. Taj nibler je od nubyja,nekih 50-ak kuna,a ona ga sad koristi i za dohranu. Da vidiš to veselje kad ga se mali dočepauser posted image user posted image user posted image
Hladna Ema je još mala mrvica,možda i nije toliko gladna,koliko traži tvoju prisutnost i blizinu,znaš bolje od mene da je sisa bebama i hrana i utjeha. Možda da probaš s varalicom? da ti se sise malo odmore?user posted image user posted image user posted image user posted image
As drago mi je vidjeti i par riječi od tebe. user posted image  za pupak brzo ste ga se riješiliuser posted image  Još malo strpljenja s rezom,proći će,daj mu još malo vremena,u međuvremenu luftaj i hladi s octeniseptom,kažu mi frendice da je to zakon a i pospješuje zacjeljicanje. Sretno! Pusa bebici.

Ja bila kod ginekologice,dobila sam antibiotik,10 danauser posted image user posted image user posted image user posted image
Uz streptokok koji imam sad još i to,mala će se roditi ovisna o antibioticima,ma koma,to me baš deprimira,cijela trudnoća super,bez problema,sad pred kraj sto komplikacijauser posted image user posted image user posted image  I još imam snižene trombocite,to moram posebno napomenuti u bolnici,jel postoji mogućnost iskrvarenja zbog slabog zgrušavanjauser posted image user posted image user posted image  Ne kužim otkud sada sve to,redovito sam se kontrolirala,sve je bilo ok.... dosad
Dobra vijest od HZZO-a, došlo je pogreške kod njih u sistemu,očekuju povrat novaca početkom tjedna

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1382
21.6.2013 17:45:08   
aries
papalinami smo tu ogrlicu kupili prosli tjedan,isto je pocela baliti, trpati obje ruke..i ja sam mislila da je rano,iako neka djeca bale i po pola godine prije nego im izbije zubic,ali mi je sveki rekla da je mm zubic izbio sa 3,5 mjeseca pa onda mozda i nije rano..prva 3-4 dana mi je bila jako nervozna, sad vise nije, e sad, da li djeluje ogrlica, pojma nemam.bali i dalje, ali manje, a i manje trpa ruke..onako sam mislila je li gladna ili je to zulja...uh,mislila sam da ce biti veca pauza grcevi-zubici,ali sto se moze..ugl,preporucujem, naskoditi ne moze.i da, meni se kao naziru da se bijele gornje jedinice u vilici,iako obicno donji zubici prvi niknuuser posted image
hladna i ja sam bila u toj fazi,kad ni do toaleta nisam stizala do ne znam koliko sati,stalno sam u pidjami bila,nije nikako mogla biti sama.dolazilo mi je da placem, citam druge spavaju,gledaju igracke, moja je imala strasne grceve i nista nismo mogli, ni u setnju jer je vristala u kolicima...ipak, pisem da te utjesim,samo se okrenulo, gotovo odjednom,kad je napunila 2 mjeseca..grcevi nas muce ujutro i navecer,ali sad moze ujutro biti u kreveticu 15ak min, gleda ribice, ne moram ni upaliti da svira glazba i da se okrece, joj divota da stignem namjestiti krevet,popiti caj,pojesti nesto.. pa joj onda pricam, gugucem, smije se, zveckam igrackama,pa malo u jaje dok sam u kuhinji, pa malo u kolica na balkon...kad je uhvati umor ipak trazi na ruke, ali je to super kako je bilo prije..mozda ti je skok u razvoju, tad su bebe nervozne...ugl,izdrzi,proci ce,neces moci vjerovati da je to ista beba...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1383
21.6.2013 20:23:13   
maminangel
Evo nabrzinu da se javim,danas mi se najavili gosti,ujci,babe,sestrične ma koma i to javili sinoć da će doći danas u podne,pa za ubiti se po najvećoj vrućini kad obično sve pozatvaram i legnem jer nemožeš po toj žegi živjet,dišemo na škrge..I tako sam od rane zore u 6 brzini,slaži klopu,napravila u zoru tortu,ispekla pitu sa sirom,jer kasnije po onoj vrućini paliti pećnicu je samoubojstvo,i onda se s oproštenjem njih deset naseru svi sjednu a ja konobarim oko njih i služim,pa koji su to debili,sva sreća moja mrva je spavala od 11 do 3 dok ga moja baka nije probudila,kao slučajno user posted image user posted image ,ali ujutro je bilo presmješno u jednoj ruci mikser,u drugoj mali,uff ljuta sam ko ris na samu sebe jer im nisam rekla da bolje da ne dolaze..Evo pojadala sam se user posted image user posted image sad mi je bolje.. Hladna draga evo za primjer ja sam Rafaela danas stavila u krevetić jer nisam stigla(zamisli)pet stvari u isto vrijeme a on kad je počeo urlati čulo ga je cijelo susjedstvo ali ja nisam mogla taj tren doći jer su mi ruke bile u kremi od torte i tako je on tulio i sam prestao i zaspao i spavao 4 sata,možda ih treba malo pustiti da plaču,mrvu samo,zericu po zericu ja sam uvjerena da oni nauče tako i zaspati sami i biti budni u miru..samo tko bi ih pustio da plaču iliti slušao user posted image user posted image
Paolice žao mi je za nalaz,nadam se da će biti sve uredu,drži mi se,i naspavaj ako možeš po ovim vrućinama,jer kako vidiš kada bebe dođu nema mira... Puseki svimaaa .....

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1384
21.6.2013 23:31:37   
Hladna
maminangel draga nema sanse da ju ostavim ni sekunde da place jer mi svekrva u sekundi doleti gore sa milion upitnika sta place i onda sam i ja jos vise nervozna od nje jer ocekuje da ju odma smirim i sva drhti nad njom , gura joj dudu, trese ju i mala jos bolje urla tako da taj pokusaj da ju ostavim malo da place ne dolazi u obzir. Malo mi govori da se mora malo plakat a cim zaplace doleti gore i odma sta se place, sta joj je , o popizdit cu cini mi se, rekla sam joj da mora plakat al ne nema sanse tako da ti je meni muka cim vidim facu od male da bi mogla zaplakat her znam da ce svekrva doletjet gore . Umorna sam vec sad fakat od toga user posted image

Cure koje dajete biogaia kapi za grceve kako da dajem maloj, pise 5 kapi dnevno. Jel ok da joj sa zlicicom dam cistih 5 kapi i onda joj odma dam sisu il mora to ici u bocicu s vodom??user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1385
22.6.2013 10:24:09   
Afrodita83
Helouu!!!!

Danas se kod nas za promjenu ujutro moglo disati!
U podne nam dolazi nas tata iz Rijeke,nije nas vidio 5 dana pa me bas zanima sta ce reci za svog sina!

Hladna ja mu dajem Biogaiu sa zlicicom ili nakapam na bradavicu u 2 navrata,ali obzirom da od cetvrtka dajem i D3 kapi onda to sve zajedno ukapam na zlicicu jer mi je prakticnije tako.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1386
22.6.2013 12:42:46   
aries
Hladna, bolje u zlicicu nego u bocicu jer su masne,pa moze na stijenkama malo ostati, pa ne znas je li popio 3,4 ili 5 kapi..i ja sam mijesala d3 i bio gaiu,pa zajedno..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1387
22.6.2013 12:52:35   
Hladna
Ja nemam tw 3D kapi- sto se one ne pocinju piti sa tek mjesec dana starosti?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1388
22.6.2013 13:04:01   
Papalina
aries moja nećakinja dobila od 3mj prvog... mojoj se bijeli donji zubić (ali neznam koji broj jer to nekužim haha) i gonji se bijeli na istom mjestu...user posted image evo sad smo imali fazu borbe sa zubima...pa kako nam je pretoplo tu kod nas za snjom u trg.centre onda nam svekar otišao sa motorom po tu ogrlicuuser posted image user posted image valjda će pomoć...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1389
22.6.2013 13:16:14   
Afrodita83
Hladna, dobit ces ih na prvom pregledu. Moj Damjan je navrsio mjesec dana pa ih je dobio odmah nakon pregleda. Najprakticnije ti
je to sve smijesat u zlicici i tutnuti u usta.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1390
22.6.2013 14:07:12   
cuba
DDuser posted image
Da se javim malo dok moji spavajuuser posted image Evo sam ručala u miru i ispružila se na kauč a i nije za ništa drugo ova vrućina nego za odmaranje pod klimom...
MaTana nadam se da je bubica danas već bolje i bez fibre i da vam je klima napokon montiranauser posted image user posted image user posted image
paola baš mi žao zbog nalaza sad pred sam kraj ali ipak bolje da se otkrilo sve prije samog poroda pa da doktori znaju što i kako napraviti. Svakako držim fige da sve prođe bez problema
user posted image user posted image
Papalina šta Chiarici već ide prvi zubić, bome je naprednauser posted image user posted image
Ja sam isprobala sva ta čuda za zubiće ali mom R ništa nije pomoglouser posted image Imam još uvijek Jantarnu ogrlicu, koristili i Dentinox gel i kapi, Calgel gel, homeopatske kuglice...ma nema šta nema...sad postoji još i Tantum Verde sprej - njega tada nije bilo pa ne znam kakav je. Nadam se da će joj zubići izaći bezbolnouser posted image user posted image
Hladna joj, tebi je baš veselouser posted image Mrvica je još malena i nema svoj neki ritam. Vjerujem da ti je teško ali proći će i to, pomalo iz dana u dan će biti bolje i uhvatiti ćete neki bolji tempouser posted image user posted image Biogaiu sam mu davala na žličicu i uvijek bi stavila 1-2 kapljice u slučaju da ne poliže cijelu žličicu ili ako nešto iscuri. Stavila bi i 3D kapi u to pa bi zajedno pocuclaouser posted image
as super što je pupak otpao i što si ti već bolje, ide to vamauser posted image
user posted image
maminangel ajme koji gostiuser posted image stvarno si trebala sve otkantati, joj dobra si još i tortu radiš, ja bi ju uredno naručilauser posted image svaka ti častuser posted image
Afrodita guštajte sa tajom, baš vam zavidim...
Naš tajo je otišao ima mjesec dana tako da sam sama sa njih dvoje, sve ja to stižem ali da mi mm jako nedostaje to da i jedva čekam da prođe još ovih drugih mjesec dana dok se vrati...jedva čekam...

Puse svimauser posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1391
22.6.2013 14:10:19   
Papalina
evo stavili joj mi jantarnu ogrlicu...i kažu da se kuglice debljaju kako zubići izbijaju...a primjećujem da se i ove naše podebljavaju...nadam se da će pomoć!! user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1392
22.6.2013 14:59:21   
MaTana
Cuba znam kako ti je sa njih dvoje... ja sam sama od drugog dana, a mm se vraca krajem osmog...
Stigla je klima pa uzivamo. Na koliko se vi hladite?
Buba nema febre, popila zadnju dozu sumameda. Jos malo kaslje, ali puno bolje zvuci. Pronasla sam super caj koji pomaze - Bronhitko user posted image Pampa-tea proizvodi i kombinacija je sljeza, timijana, bazge, kamilice, koprive...
Malena opet jace smrce, nadam se da nece ona pocet kasljat.
Papalina, nadam se da ce ogrlica koristiti, ja je nisam imala sa prvom, ali ona nije ni imala problema sa zubima.
Maminangel ja bi ih najurila iz kuce....
Hladnauser posted image user posted image user posted image
Ostale cure uzivajte sa bebicama.
Ja jedva cekam da starija ozdravi da idemo na kupanje.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1393
22.6.2013 18:42:38   
Papalina
cure..help...!!
bože moj pa sve nešto na moju chiaricu...em ju zubeki muče..sad su se još afte joj napravile po usnicamauser posted image je koja to imala? sad je blagdan do ponedjeljka nema doktorice da nam da nešto... sčime da joj mažem to??
a mislim da afte baš nisu alarmantne za na hitnu?
neznam otkud je to mogla dobit, prije kad je jela i na bocu toga nije bilo...a sad je dobilauser posted image svako malo to prokuhavam te boce i to pa stvarno neznam ... kako dođe i zbog čega??

sad ju spremam...idemo u šetnju sa tatekom sad ko i jučeruser posted image user posted image tko zna ako ću ju morat opet nosat po lungomaru user posted image user posted image
puse bebama.. i nadam se da ćete imat savjet za afte do navečer...pusa!!!!!!!!!!! volim vas!!!!!!!!!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1394
22.6.2013 18:49:57   
paola06
Za afte ti je super propolis, uzmi Api baby on je bez alkohola,po mogućnosti u spreju,ili u kapima ak ćeš mazati štapićima. Prolazi za dan-dva garantirano.
Pusa Chiarici i da to brzo riješiteuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1395
22.6.2013 19:48:43   
Hladna
Mame oko koliko sati kupate bebe? Ja oko 21:30 i onda odma na spavanje idemo al uvjek mi oko pola 9 spava pa mi je zao ju budit tako a opet mi se cini najbolje tako da odma ide spavati poslje kupanja user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1396
22.6.2013 22:04:17   
Papalina
hvala paola...nadam se da će proććć... mi je sad okupali i vidim došle nam tjemenice...u pon idemo za teafte i tjemenice da nam da nešto..

hladna pa operi prije nego šta jede...tako mi radimo...i onda jede i zaspi koliko je umori cicanje i kupka....

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1397
23.6.2013 11:58:57   
cuba
Ja D kupam svaku večer, obično između 21-21:30h, poslije ga podojim i onda ide na spavanje. Tako smo uhvatili ritam i sad se već naviknuo. Hladna ako ti obično zaspe oko pola 9h onda je okupaj prije toga.
Paola ima li kakvih naznaka da bi mogla uskorouser posted image
Papalina držim fige da se afti i tjemenice što prije riješiteuser posted image Moji nisu imali ništa od toga pa ne znam što savjetovati.
MaTana user posted image user posted image Puse tvojim curama, super što je N bolje i što prolazi prehladauser posted image
Ja klimu držim na 24.

Puse svim bebicamauser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1398
23.6.2013 13:32:25   
Papalina
koristim mustela šampon za tjemenice...dala mi šogi pa imamo tretmaneuser posted image i tako...mi smo sad fino papali , tu se nešto naoblačilo,,..pa ćemo na more i tako to--- puseee

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1399
23.6.2013 16:44:13   
paola06
Cuba, evo nema ništa novo,doduše danas sam prvi put imala pozamašan smeđi iscjedak uz povremene bolove kao pred mengu. Možda se čep počeo odvajatiuser posted image user posted image user posted image  Neznam,idem u srijedu na kontrolu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje tamo doljeuser posted image user posted image user posted image  Samo da odradim goste danas i sutra,frizera,i da mi mama dođe sredit stan i onda mogu mirne duše put rodilišta.
Papalina kako je Chiara? jel mažete s propolisom? jel bolje?

Pusa cure,idem vidjeti kak mi napreduje kolač....danas je na redu mramorniuser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!