|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
19.6.2013 6:34:58   
paola06
Dobro jutro cure! Ima li budnih? ja upravo pijem svojuuser posted image  i luftam stan prije nego zapeče sunce. Čekam muža da se probudi pa idemo u bolnicu na pregled,naručena sam između 8-11h. Javim kak je prošlo.
As baš mi je drago da ste došli doma i da je Arian dobra bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte u tim prvim danima,mazite se,pazite,šaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Choco čestitke na malom anđelu, drago mi je da je Vito dobra beba,i da prvi dani majčinstva prolaze u najboljem redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale cure,uživajte sa svojim bebuškama,pusa svima!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1351
19.6.2013 11:18:27   
Hladna
Ej curke, citam vas stalno al ne stignem se javiti, nikako da se naviknem i nadem barem 10 minuta za sebw, proslo je 9 godina od kad sam prvo rodila i valjda sam izasla iz ritma user posted image
Bili smo jucer kod pedijatra iako je Emi tek 2 tjedna al udarila se rukom u pupak i raskrvarila ga pa nismo upali nista dirat a patronazna nam nije bila a i mozemo patronazne zvat kolko ocemo ne javljaju se nema sanse user posted image tako da mi otisle pedijatru i sesta je ljepo pocistila pupak koj je ko nov i mala Ema je u tjedan dana dobila 300 grama .

Odoh ja sad konacno na dorucak, probudila se u 6 a dorucak tek sada .
Ne znam kako case bebe al moja bi kad je budna bila stalno na sisi
Saljemo vam puse a ti maminangel reci svom Rafaelu da ima da sisa ko veliki da moze jednog dana moju malu preko praga prenjet jer ovako ce ona njega user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1352
19.6.2013 13:20:19   
bebić
hei drage mame, bebe i Paola user posted image
evo E spava pa da se javim malo! jucer smo bili na kontroli sve je uredu, kukici su super, morali smo povijat vise nemoramo user posted image to me bas razveselilo jer se jadna sva bila usvicala u tome user posted image ...moja cura stvarno dobro napreduje jucer joj je bilo mjesec i 9 dana..teska 4400 g i duga 58cm user posted image user posted image imamo problema sa grcevima al nisu strasni, stolicu ima redovnu po par puta u danu, al jako brzo jede i puno se zraka naguta pa ju to muci pa joj sad dajem simplex kapi poslje svakog jela i jucer je vec bila bolje...danas je isto dobro ne placce..neki dan mi je plakala od 1 popodne do pola 8 navecer nisam znala vise sta bi s njom jadnom! evo sad spava na trbuscicu..bas ccitam Papalina ja se isto bojim stavljat ju po noci jer moja voli zaburit nosic dok spava pa se nikako ne usudim!
a sto se tice kupanja u moru.ja svoju isto mislim malo namocit kak kaze Papalina nogic i rukice!!

e i da vezano za oko mojoj vec drugi puta krmelji oko..prvi put joj je prije 2 tjedna pa sam ispirala samo kamilicom i u danu je proslo, a evo i danas joj opet, al krivi smo mm i ja jer uvijek napravimo propuh user posted image i danas joj ispirem kamilicom, bojim se tih kapi! user posted image user posted image i kad sam pitala patronaznu za oko, ona mi je rekla da je najbolje majcino mlijeko kap dvije nakapat user posted image user posted image user posted image al posto vise nedojim, taako da nista od toga!
eto drage moje bebe i mame puno pusa vam saljemo E i ja user posted image user posted image user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1353
19.6.2013 13:51:51   
Papalina
hej bebić šta se tiče tog spavanja-ako te strah bolje ne...moja isto zaturi nos u jastuk ali se sama premjesti kad vidi da joj je dosta togauser posted image bašsam neki dan stajala kraj krevetića i gledala ju hihhih... i sinoć mi je spavala od 21-06h i sve na trbuhu...tako joj najudobniije...jutros je ruku stavila izvan krevetća kroz rešetke, glavu zabila u ogradicu i nekako poprečno je spavala nagužena raširenih nogu...živi smijeh jeuser posted image

e cure izbacile smo bebimil!!!user posted image neće ni čaj nego joj prokuham vodu pa ohladim,...tako da samo vodu pijemo na bočicu...

hladna meni isto chiara cijeli dan skoro na sisi..užas je to...al barem se najede preko dana pa cijelu noć spava.... i da, neželi bit bez mene, čim se malo udaljim odmah dreka i bez zraka ostaje ma grozno...i čim dođem odmah se umiri... to je lijepo al neću moć ni prdnut od nje doslovnouser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1354
19.6.2013 14:10:57   
paola06
Evo cure da se javim,vratila sam se s pregleda čekala sam u trudničkoj od 09,30 do 13,00 h,nema ništa novoga,doktor me pregledao i rekao: Ajoj gospođo,nebudte vi još dugo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sve zatvoreno, cervix čvrst,prohodan tek za 1 prst. Radio je i pregled plodne vode, sve ok, voda mliječna,beba zrela, kak je rekao, u terminu ste,kad god da rodite u sljedeća dva tjedna dobro je!
Možda do tada popuste ove vrućine,nekak me ne privlači rađanje pod ovim temperaturama,a i curki je očito bolje i ugodnije unutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pusa mamasitama i bebicama

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1355
19.6.2013 14:34:58   
Papalina
ajme paola pa daj odi rodit višeuser posted image user posted image ima pravo, zašto da se kvasi na ovoj vrućiniuser posted image user posted image ma užas je to..ja sam zadnjih tjedan dana propizdila skroz--- a nadam se da nećeš ić sama u rađaonu, uzmi muža sa sobom pa nek te moči sa vodom...mene je tako moj u 4mj... stalno mi glavu močio, čelo pogotovo..da nije bilo njega bi umrla...mogu mislit kako sada mora bit,,,grozno,,,al dobro, ti ćeš to brzo obavit pa neće bit frke...a tsko jr i mrni dan prije poroda doktor rekao da neću još možda ovo ljetouser posted image user posted image hahahauser posted image user posted image
odi radit nešto, peri čisti, šetaj, malo veći napor i krenut će...al ako nepukne vodenjak , čekaj da ti se trudovi ustale na svakih bar 7min da te ne mrcvare tamouser posted image sretnoo !!user posted image user posted image

ja nekužim chiaru... toplo je za krepat a ona svejedno neželi spavat u krevetiću nego na meni...ajmeee, ja kuham skroz...bolje grije od bilo koje grijaliceuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1356
19.6.2013 14:37:26   
Papalina
IZVORNA PORUKA: Papalina

ajme paola pa daj odi rodit višeuser posted image user posted image ima pravo, zašto da se kvasi na ovoj vrućiniuser posted image user posted image ma užas je to..ja sam zadnjih tjedan dana propizdila skroz--- a nadam se da nećeš ić sama u rađaonu, uzmi muža sa sobom pa nek te moči sa vodom...mene je tako moj u 4mj... stalno mi glavu močio, čelo pogotovo..da nije bilo njega bi umrla...mogu mislit kako sada mora bit,,,grozno,,,al dobro, ti ćeš to brzo obavit pa neće bit frke...a tako je i erni dan prije poroda doktor rekao da neću još možda ovo ljetouser posted image user posted image hahahauser posted image user posted image
odi radit nešto, peri čisti, šetaj, malo veći napor i krenut će...al ako nepukne vodenjak , čekaj da ti se trudovi ustale na svakih bar 7min da te ne mrcvare tamouser posted image sretno !!user posted image user posted image

ja nekužim chiaru... toplo je za krepat a ona svejedno neželi spavat u krevetiću nego na meni...ajmeee, ja kuham skroz...bolje grije od bilo koje grijaliceuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1357
19.6.2013 16:06:53   
maminangel
Đizz kak je vruće,pa ovo je za krepati user posted image user posted image user posted image jutros smo bili u šetnji ja i moj najmanji i na kavici u hladu,baš sam guštala user posted image user posted image dok je on ajao snom pravednika,dobar mi je miš mali i super mi spava i po noći i po daanu.G.mi više nema ture,to je nevjerovatno on zakuri dan ili dva max.i to na 39 i drugi dan sve normalno kao da ništa nije bilo,jučer pedica rekla sve dobro samo mu nos curka..
Chocco baš lijepo da ste stigli domeka i da je beba tako dobra user posted image user posted image a ti skokovi su ti normalni i često misliš super smo ulovili ritam kad se sve okrene..
Papalina jesi zvala pedijatricu,kaj kaže na nalaze od štitnjače?
MaTana hvala ti za info o zujalicama,onda ću ih kupiti..Ajme malena ti sa tri i pol god.znala plivati,super,koja je to divota i prednost kad živiš na moru,moji plivaju sa rukavicama,ovo ljeto bi mogla S.i bez njih jer joj je i prošlo malo falilo.
Cuba kako tvoj R.jel i on bez rukavica pliva?Hladna super ti je malena dobila za tjedan dana,bravo mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ovaj moj lijen ko crna zemlja doslovno mu moram izdajati cicu dok mu je u ustima da bi nešto progutao user posted image user posted image
Paola znači neće,pa neće,joj meni su ti zadnji dani bili grozni,to iščekivanje.. Ništa skoči na muža plus ono sve kaj ti je i Papalina nabrojala i možda ubrzate,a vrućine te čekaju i ovak i onak..Ljubim vaše male grijalice user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1358
19.6.2013 17:23:02   
paola06
Papalina i Maminangel hvala na savjetima,nadam se da će nešto od vaših prijedloga upaliti i požuriti moju mrvicu na svjetlo danauser posted image user posted image user posted image
Bravo za Chiaricu i izbacivanje bebimilauser posted image user posted image user posted image  Ipak je mamina papica najbolja i najfinijauser posted image
Bebić user posted image user posted image user posted image za E, hvala Bogu da je sve ok s kukićima i da ste se rješile povinjanja,veliko olakšanje za E po ovim vrućinama, a i tebi jedna briga manje!

Btw,jel vama sjeo porodiljni? konkretno na Zabi?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1359
19.6.2013 22:50:22   
MaTana
Evo mene sa mojim brzinskim javljanjima, jucer sam pisala da je starija isla na kupanje... veceras kuri na 38 I cijeli dan kaslje. Nije sigurno od kupanja, ali vise neznam sto cu radit. Otkad sam rodila, znaci dva mjeseca vec je popila dva antibiotika, zbog upala uha, cijelo vrijeme kaslje i evo sad je treci put febra i kasalj. Strah me da nedobije upalu pluca od tog silnog kaslja.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1360
20.6.2013 9:09:18   
Papalina
hej curke evo mi papamo pa idemo kod pedice... napokon mi se nakon milijon poziva javio naš doktor i drugi četvrtak u 8 i pol idemo za štitnjaču...user posted image
dobar je doktor ali mi se baš nesviđa pristup...neznam, niti ime joj nije zapamtio i sve sam mu morala ponavljat nalaze, šta joj je, koliko ima...mislim, sve ok, znam da ima puno djece on tamo u bolnici al opet...kakav je to doktor koji je liječi a nezna ni šta joj jeuser posted image

jutros u 7 sam ju kupala, baš se smijala stalnouser posted image još sad kad nona dođe pa samo joj noktiće pogricka...jer to me strah radituser posted image

javim se s pregleda...user posted image

paola se šta pomaklouser posted image user posted image ajde da otvorimo novu temuuu user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1361
20.6.2013 10:32:03   
paola06
user posted image user posted image user posted image user posted image Hej cure,baš sam napisala poduži post na ljetnicama..... Tek je jutro,a ja već luda ko šlapa,naime ovaj mjesec mi je trebao prvi put sjesti porodiljni, i sjeo je,al manji dio, veći dio uplaćen mi je na račun koji je već godinu dana zatvoren!user posted image user posted image user posted image user posted image
Neznam otkud im taj broj računa,al uglavnom,sad mi 3.000,00kuna čuči negdje u svemiru! E,nemogu vjerovat,u kakvoj to državi živimo,i kakvi ljudi rade na tim obračunima,i ja radim obračun plaće,i svaki mjesec prije puštanja plaće sto puta provjerim podatke,račune,iznose,pa nije to zaje....pa riječ je o novcu! Pa sad provjere,tko je kriv,gdje je taj novac,kako naapravit povrat....Ma užas.
Papalina osim toga nema ništa novo, doduše danas imam neku sukrvicu,neznam dal je od jučerašnjeg pregleda ili današnjeg živciranjauser posted image user posted image user posted image
Ujutro sam išla u labos nositi urin,jučer sam spomenula doktoru da sam često na wc-u pa me poslao na pretragu urina budući da imam BHSB u brisu,pa da se nije proširilo na mjehur.... javim kad se čujem s doc.
A vi jeste rješili šta kod pedice? Kak je prošlo? Nadam se da je sve okuser posted image
Pusa mamama i bebama

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1362
20.6.2013 14:13:58   
maminangel
Pozdrav curke user posted image user posted image user posted image
Paola sad sam čitala tvoj post na ljetnima,stvarno nevjerovatno pogotovo za tebe kaj samo što nisi rodila.ja bi te babe tamo zatukla,tako su aljkave i ove na mom hzzo-u za popiz...Nadam se da će ti novci ipak sjesti na tvoj pravi račun,a ti se ne živciraj neka oni to rješavaju kad su znali zeznuti nek sad isprave,kad ti je slijedeća kontrola?ovo krvarenje je vjerovatno od pregleda no sikiriki user posted image
Papalina ajde konačno da si dobila tog dotura,a nije ti ništa kazao preko telefona za nalaz? sad kad si spomenula kupanje koliko često perete kosicu bebama?,ja više puta dnevno otuširam pod pipom i navečer kupanje u kadi a mišić baš uživa,vruće je i njemu pa se malo rashladi barem tako ali kosicu ne perem svaki dan..
MaTana baš mi je žao za curku,moji su stalno u zadnje vrijeme kašljali i rekla pedijatrica da u zadnje vrijeme to baš simptomatično kašalj i nakon toga temperatura,ali brzo prođe,nadam se da će mišica brzo ozdraviti.
Nama danas bila patronažna,jedva sam je dočekala da mi R.izvaže iiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobio sam još 200gr,sad je to skoro 500gr. a mamino srčeko konačno zadovoljno i smireno,rekla je da je to super prirast i da tako nastavimo papati,sad ima 4100,jejejejejejej user posted image user posted image
Moji stariji danas kad se probude idu s tatekom na bazen na Čatež,a ja ću se s malim kupati u znoju user posted image user posted image user posted image još ih moramo dočekati s palačinkama,šta ću kad su tako naručili pizdeki.Gibam sad nadam se da neće opet neki error user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1363
20.6.2013 14:18:29   
Papalina
juuuhuuu user posted image user posted image ima šta novoga? vidim paolin post pa očito da je sve po starom... user posted image
mi bili kod pedice, dobila je kilu u mjesec dana i narasla 4cm... sd ima 5290g, 59 cm :) točno 2 kg više od porođajne težineuser posted image user posted image i sveskupa dosad je narasla 9cm user posted image user posted image
dala je uputnicu za kukiće, nisu ju cijepili, poslije pregleda endokrinologa će ju ccjepit...
zadnja dva dana baš jako slini, užasno puno, pa je rekla pedijatrica da bi mogla dobit zubiće dosta ranije od drugih i da zato stalno trpa rukice u usta i to doslovno ih utrpavauser posted image user posted image mislila sam da se prije 5-6mj nedobiju zubići al me moja seka razuvjerila jer joj je mlađa sa 3 i pol mj bila dobila prviuser posted image user posted image pa će da grize sisuuser posted image user posted image
hehe... mi idemo poslije na more...pusaaa...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1364
20.6.2013 14:24:29   
paola06
Maminangel hvala na utješnim rječimauser posted image  Ma,znam sredit će se to,al računala sam na taj novac, treba platit kredit za stan,sad opet moramo kombinirati druge izvore financiranja. Al ne dao Bog većeg zla,tak da se više neću živcirat zbog stvari na koje nemogu utjecati. Sljedeća kontrola je za tjedan dana,3 dana prije termina. Valjda će do tada biti nekih pomakauser posted image user posted image user posted image user posted image
Blago tvojim klincima,bar će se rashladiti na bazenu,a i ono što ih čeka kasnije mi je jako primamljvo,mmmmm. I moj muž je izrazio želju za palačinkama,al nekak se nemogu natjerati na tu avanturu po ovoj vručini.

Neposredna veza do poruke: 1365
20.6.2013 14:31:50   
paola06
Papalina bravo za malenu, stvarno super napredak u 2mjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naprednica mala,nemogu vjerovat da bi već tako rano krenuli zubići, al opet,curica od frendice se rodila sa zubićem (kojeg su doduše morali vaditi) tako da ništa čudno.
Uživajte na moru,da se barem mi kontinentalci imamo gdje rashladit,ok ostaju nam bazeni i sl. al to nije -to.
Meni u stanu pakao 30 stupnjeva,nadam se da ću dočekati osvježenje za vikenduser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1366
20.6.2013 15:31:25   
MaTana
Papalina bravo za naprednu bebicu...
Paola sukrvica je sigurno odpregleda.
Buba starija je na sumamedu :-( treci atb u dva mjeseca. Dr. Strah da nedobije upalu pluca pa joj ga dala, grlo crveno i ima febru... poludit cu

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1367
20.6.2013 15:37:35   
Papalina
pedica mi rekla da mi može mlijeka nestat od mora...pa me zanima dali ste se kupale, koliko vremenski i dal ste izgubile mlijeko...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1368
20.6.2013 16:05:48   
maminangel
Ja ne kužim te pedijatre,ali fakat,MaTana i mom malom je prepisala sumamed i to samo kao preventiva jer je dugo kašljucao j... kao da su bomboni djele te antibiotike,a vidim i savjeti su kao tebi Papalina za kupanje user posted image ,stvarno prvi put čujem da mlijeko može nestati od morske vode user posted image user posted image user posted image user posted image ..Nego ajte vi na plažu i uživajte kad mi kontinentalci kako kaže Paola nemožemo user posted image Chiara dobila 2 kilice u dva mjeseca pa super user posted image user posted image user posted image user posted image vidim ja dobro vi papate user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1369
20.6.2013 16:07:57   
maminangel
E da zaboravih napisati ovo moje dvoje starijih sisali su godinu dana pa i na moru,čak ih ni slana cicka nije omela u papanju user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1370
20.6.2013 16:11:52   
paola06
Cure zvala sam doktoricu za nalaz urina od jutra,nešto joj je sumljivo,imam jako puno soli u urinu,e sad, to može biti od dehidracije, što smatram nemogućim jer puno pijem i vode i čajeva ilii neka upala,tak da me sutra pod hitno šalje na KKS +urin

Neposredna veza do poruke: 1371
20.6.2013 16:16:39   
MaTana

IZVORNA PORUKA: maminangel

Ja ne kužim te pedijatre,ali fakat,MaTana i mom malom je prepisala sumamed i to samo kao preventiva jer je dugo kašljucao j... kao da su bomboni djele te antibiotike,a vidim i savjeti su kao tebi Papalina za kupanje user posted image ,stvarno prvi put čujem da mlijeko može nestati od morske vode user posted image user posted image user posted image user posted image ..Nego ajte vi na plažu i uživajte kad mi kontinentalci kako kaže Paola nemožemo user posted image Chiara dobila 2 kilice u dva mjeseca pa super user posted image user posted image user posted image user posted image vidim ja dobro vi papate user posted image user posted image user posted image

Neznam vise nista... kaslje ona vec dva mjesesca, a sad ima i febru i crveno grlo... strah me tolikih atb.

Neposredna veza do poruke: 1372
20.6.2013 21:05:14   
Papalina
i ja sam dojila na plažiuser posted image user posted image samo sam ju oprala prije...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1373
21.6.2013 8:32:35   
Afrodita83
Cure pa di ste vi meni???!!!!!
Damjan mi spava pa da se javim malo. Vidim sve ste ok i bebaci super napreduju!!! Bas mi je drago! Moj D bi isto najradije cijeli dan bio prukljucen na cicu,ali zato je po nici ok i budi se jedan do dva puta.

Paola...ajde vise!!!!

Mi smo jucer bili na prvoj kontroli i sve je ok. D ima 5220g i 56,5 cm sto znaci da je dobio 1020g i 4,5cm od porodajne tezine i di dduljine! A kako ga je pedijatar razvlacio tamo, umirala sam id straha da mu ne iscupa ruku ili otrgne glavu...boze dragi uzada! Inace cure s kojima sam frendana, redovito pratim vade bebace na fejsu i stvarno su medeni!!! Ima da ste sve ponosne mame!!!! Djeca su nam predivna, svaki dan listam slike i sjecam se kako smo u trudnoci raspravljale o tegobama a sad su nasi drecavci i drecavice s nama...ko da je bilo prije 1000 godina!

Nista,svima vam saljem puse do neba, a tebi paola i vibrice da sto prije dobijes svoj smotuljak!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1374
21.6.2013 8:52:37   
paola06
Afrodita hvala na vibricama i dobrim željamauser posted image user posted image  i ja se nadam da neću još dugo čekati,ipak termin je tek za 7 dana,možda bude štreberica na mamu pa dođe kak je planiranouser posted image user posted image user posted image
Bravo za Damjanauser posted image user posted image user posted image user posted image ,super je napredovao u mjesec dana,pravi je dečko jede-spava i to se vidiuser posted image user posted image user posted image  Samo neka tako i nastavi!
Ja se upravo vratila iz labosa,išla sam vaditi krv i urin,nalazi popodne,nadam se da je sve ok.....
Vani je već pakao,a valjda ćemo preživjeti još ovaj val vrućine,kažu da bi već sutra trebalo biti lakše.
Pusa svim mamama i bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!