|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
13.4.2013 7:50:34   
Papalina
cubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajmeeee čestitaam!!!!user posted image user posted image user posted image bravo za mamu i velikog dečkićauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajme pa ja nemogu vjerovat... još će i piturica prije nasuser posted image user posted image

cure, idem vam ja ubrzo za ri na pregled...pa se javim kasnije ili piturici...user posted image

bome, su se ove proljetne sa terminima drugi tjedan nekako požurile...al ajde, samo nek je sve u redu..user posted image user posted image

ajde, popunjavajmo polako popis sa gramima i cm bebica, mislim da to hladna vodi...ako se nevaramuser posted image

puseeee!!!!!!!!!!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 101
13.4.2013 10:13:50   
Hladna
Ajme i cuba nam rodila, brzo je ona to ispalila ako je oko pola noci krenulo a vec u 3 rodila, cestitke cubi i bebici user posted image user posted image

Aries bit ce da nije bas sve glatko proslo kako sam uspjela skuzit al sad je sve ok i doma si sa svojom bebicom i to je najbitnijeuser posted image

Papalina cekamo izvjesce user posted image

Cure sredit cu listu za kojih pola sata, sad sam jos u krevetu i tipkam sa mobitela pa kad se uspijem pokrenut iz kreveta eto popisa da ga sredim tuto completo user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 102
13.4.2013 10:45:01   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cn , 4,060 kg user posted image
didi@@- 30.03.
papalina -06.04.
piturica -15.04.
zvijezda- 15.04.
Mmaestral -16.04.
MaTana -19.04.
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 103
13.4.2013 11:14:47   
Afrodita83
Aries i Cuba ČESTITKE na bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paplina, držim fige da to ispališ više user posted image user posted image user posted image

Endless i Gabriel danas idu doma konačno user posted image user posted image

Pusa svima, danas sam opet u gužvi....

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 104
13.4.2013 14:33:58   
Mmaestral
Aries - napokon si nam se javila! user posted image user posted image user posted image i čestitke na user posted image ! Drago mi je da si već doma i da sad uživate! A porod je bio teži?
Cuba - čestitke i tebi na user posted image ! user posted image user posted image user posted image za super brzi porod! Nadam se da ćemo brzo čuti i tu prču!
-Piturica - ja imam 10 godina mature početkom 5. mjeseca, a svejedno planiram ići, a trebala bi roditi poslije tebe. Tako da možda i uspiješ na krštenje, nikad ne znaš koliko dugo ćeš se oporavljati. Kažu da je 3 tjedna dovoljno. No, ipak, ako su mogli birati datum mogli su razmišljati i o tome. Ipak će dobiti novog člana obitelji i nije lijepo. I mene bi to totalno uzrujalo, baš zato jer je obitelj. Jedino da pričaš sa sestrom, možda nisu mogli birati datum ?
Ja uopće ne osjetim da mi mala stišće venu, jedino me boli sad već dolje stopalo jer je ogromno i ne dolazi dosta krvi. A kažu da je najčešće beba više na desnu stranu nagnuta težinom pa je često da se to dogodi. Tješim se da ne bude još dugo, pa ću izdržati. Sad sam u japankama, našla sam malo olakšanja od podstavljenih čizmi sa mucastim debelim čarapama (jedino me to nije stiskalo). Sad lijepo bosa i superuser posted image
Papalina - htjela sam ti reći da mi je frendica rekla da je nosila punih 42 tjedna, a i u bolnici da se normalan termin računa sve od 38.tj do 42.tj. Po tome bi ja mogla roditi i početkom 5. mjeseca tek !!!user posted image user posted image user posted image
A dragi je pronašao kamasutru za tablet pa smo isprobali jednu pozu koju sam mogla izvestiuser posted image . Evo, pa ako požurujete bebe možete se usput i zabavljati...user posted image user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 105
13.4.2013 16:13:36   
nela86
Cuba i Aries cestitke na prinovama i puno srece vama i bebicama user posted image user posted image

Kod nas sunce i umjesto da uzivam, toliko sam nervozna i ljuta da mi se iz kreveta nigdje ne ide. 01.02 smo narucili krevetic i komodu za previjanje i rekli su u roku od 6-10 tjedana ce doci, i ja kazem suprugu da nazove i vidi sta je bilo,jer je vec vrijeme da se jave .... Zamislite oni to nisu ni narucili!!!!!! user posted image user posted image
Znaci da nismo nazvali nebi nikad ni dobili, dobila sam slom zivaca... Natezali smo se s njima, mm poludio i rekao da zeli u roku iduceg tjedna da dodje , navodno su rekli da hoce , ali vise u nista sigurna nisam ....

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 106
13.4.2013 17:28:43   
Papalina
evo i nas... bile na ctg ujtro i na pregledu...
otvorena sam malo koliko se može vidjet plodna voda...
imam neke trudove, ctg ih zabilježio ali ja ih uopće ne osjećam...
sad je rekao doktor samo čekati i to je to...u ponedjeljak kontrola ako doguramo do ondauser posted image
sve nekako bi mogla ja to ovaj vikend isprašituser posted image bilo bi već i vrijeme---

još mi se sestre tamo čudile da kako neosjećam te trudove da su dosta jači, da kao da imam menstrualne bolove, a ja ih nikad nisam imala pa su me blijedo gledaleuser posted image user posted image

i tako...sve po starom kod nas againuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 107
13.4.2013 20:41:47   
Piturica
heeeeeeheeejjjj zenskice moje i bebice..... user posted image user posted image
Aries i Cuba, cestitam vam na bebicama. user posted image user posted image Zelim vam puno srece i da vam budu bubice dobre, da puno papaju, fino spavaju i da se mozete uz njih bar malo naspavati user posted image user posted image  Bas ste me razveselile sa novostima! Zao mi Aries sto je bio ocito porod tezi, ali eto... odvalila si to i sad je malena manekenkica sa tobom. user posted image  Cuba, znaci maleni je Dino?!! znam jednog malog Dina i pametan je samo tako ... tako da od mene  za ime user posted image user posted image  

Inace, danas sam puno bolje... mm i ja smo cijeli dan bili u điru po gradu i okolici u setnji, odveo me na rucak, kavicu jutarnju, popodnevnu.... kupili jagode tako da cemo sad fino to popapati user posted image  
Cure, ovo za krstenje i sve to.. bas sam rekla danas mami kad me zvala da nisu normalni svi i da koji klinac me uopce zovu kad me ne ukljucuju u te neke stvari u koje bi trebala kao teta biti ukljucena. Mmaestral, mogli su birati datum ... i mogao je to biti kraj 6 mj., ali je rekla da se ona zeli toga rijesiti i tako.. idiotski skroz! ja sam zakljucila da se zeli rijesiti jer zeli otici na more u 6 mj tako da ono user posted image user posted image  upoce se vise ne zivciram oko toga... shvatila sam da cu ja napraviti sve isto kako meni bude pasalo. inace uvjek nekako zelim biti realna i da svima sve odgovara kad nesto organiziram tipa nekih rodjendana ili tako nesto slicno.. a ovo sta su oni to me stvarno sokiralo tako da ... zakljucak: tko ih hebe svih i od sada sam i ja sebicna i necu se nikome prilagodjavati.
sutra smo u bolnici na pregledu. bas me zanima sta ce mi tamo reci kakva je situacija. ide mm samnom tako da sam jako sretna sto necu biti sama...a i on mi kaze da torbu obavezno moramo nositi da ne bi slucajno bio nesto da moram ostati u bolnici user posted image  i jos kaze da bi bilo super da sutra rodim 14.-og jer je njemu isto 14-og rodjendan (samo drugi mjesec user posted image )
anyway, sutra sve javim Papalini pa vam ona napise ako ja necu moci.
nela, ovo za krevetic i komodu user posted image user posted image  ne znam gdje ste narucivali, ali meni je frendica bila u tintilica narucila kolica, u zg-u i onda joj nisu dostavili, ni narucili isto tako... pa su nekako dobili kolica taman tjedan prije poroda... bila je sva izvan sebe u to vrijeme... muz joj isto nazivao i svasta... totalna tarampana!! uglavnom, nadam se da ce vam sve stici na vrijeme. samo se nemoj zivcirati previse user posted image user posted image
odoh sad te jagode sprasiti user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 108
13.4.2013 21:04:27   
mali_macic
cestitam svima koje su rodile user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 109
13.4.2013 22:31:06   
lanac3101

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=bravo.gi
Bravo za Cubu I Aries, neka ste ispalile svoje bebice. Zelim vam sto brzi oporavak.
Ja sam danas ko nenormalna oribala cijelu kucu, skuhala rucak, ispekla tri kolaca, sutra nam dolaze moj tajo I sestre sa zarucnicima, mami mi je bila godisnjica smrti prije dva dana pa ce kao sutra do groblja I na glasanje pa ce navratiti do nas. Malo me opet taj dan potresao kao I svake godine, pa sam otisla sama do groblja I isplakala dusu pa mi bilo lakse. Ali vec je puno godina proslo do toga pa je kao malo lakse, ali me valjda hormoni peglaju.
Eto dosta o tome. Uglavnom kontam si kako mi je stitnjaca opet podivljala od hormona, pa idem iduci tjedan to provjeriti, tako mi bilo I nakon prvoga poroda pa sam zavrsila na terapiji nakon 7 godina bez.
Papalina ipak se nesto pokrece I kod tebe, ajde tjeraj svoju bebicu vanka.
Piturice bravo za tebe, neka si I'm rekla sto ih ide ,budi I ti sebicna kad su I oni takvi, gledaj na sebe I svoga muzica I bebicu koja vam uskoro dolazi.
Idem sad polako ,ako sam nesto zaboravila napisem vam drugi puta.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 110
14.4.2013 12:16:52   
Papalina
curke, evo minjoš u komadu...nikakvih naznaka nemam...
mi bili već u šetnji, na sladoledu, kavici...sad došli doma pa idem obavit svoju građansku dužnost i tako...

i još jedna nam je trudnica u rađaoniuser posted image user posted image user posted image
oko 8 mi je piturica poslala poruku da joj je oko 6 i pol pukla voda, da nije sigurna al polako da curka te je sa mužem krenula u bolnicu...oko 10 i 30 je javila da je to plodna voda pukla, da nema trudove i da će ić u rađaonu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad i dalje čekam novosti pa vam javim...user posted image user posted image nek joj je sa srećom i neka što prije prođe i vidi svoju evicuuser posted image user posted image user posted image
neznam ako je to slučajnost il ne, al kad mi je poslala poruku ja se probudila opet upišanauser posted image user posted image user posted image ispalit ću s tim mjehurom user posted image

nego, stvarno, meni još neide u glavu sve ovo skupa...pola trudnica sam ispratila a ova moja nikako neželi van...user posted image neznam, stvarno, još mi je ostala [bmaestral] al i ona će prije sve mi se činiuser posted image user posted image user posted image

ali, danas možda šta pokrene naša jutarnja šetnja jer znam da je piturica jučer cijeli dan bila vani i u šetnji pa eto je sad u rađaoniuser posted image

idem sad pa javim ako šta bude sa njom ili samnomuser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 111
14.4.2013 13:09:40   
Mmaestral
user posted image user posted image user posted image user posted image za Pituricu! Možda je već bebica vani!
Papalina- budeš i ti skoro, pa ne mogu trudovi 10 dana trajati, valjda user posted image user posted image user posted image
Ja neću sigurno prije tebe jer sam bila danas na ctg-u i nema nikakvih naznaka. Vaginalno me nije ni pregledavao, nego idem u utorak. user posted image
Poslije utorka nam je gotova kupaonica i sve ostalo pa onda može lagano van.user posted image
Čini se da sam ja ostala tvoja dežurna obavještaljka za RR. Osim ako ne stigneš sama javiti prije odlaska u bolnicu.
Lanac- nadam se da je štitnjača u redu!
Nela- ne mogu vjerovati da su toliko nemarni, pogotovo s naruđbama za trudnice, ja bi poludjela! No, očitali ste im bukvicu pa će uskoro doći! ovako i onako vam neće trebati odmah na početku.
--Moram na glasanje danas, čujemo se popodne! Nadam se lijepim vijestima od Piturice!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 112
14.4.2013 14:17:48   
MaTana
Cure samo nakratko svracam da se javim... Sutra idem u bolnicu, javit cu jos iz bolnice kad je carski... Preselili smo se, to sam vec javila, ali velika novost mi je da je bubica presla u svoju sobu, prve dvije veceri bi oko 4 zvala i presla k nama u krevet, a sinoc je prespavala cijelu noc i jako je ponosna na sebe, a i mama i tata su pohvalili veliku princezu.
Trema mi je iako znam sve sto me ceka... Mozda bas i zato.
Uzivajte u busicama...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 113
14.4.2013 16:43:12   
Papalina
od piturice još nema poruke... valjda je sve u redu...držimo joj palčeveuser posted image user posted image user posted image

pola njih il je doma sa bebama il u rađaoni pa nije ni čudo da je takva pustoš tu na forumu...do kraja budem sama sa sobom pričalauser posted image user posted image user posted image

mene dolje dosta steže kad hodam pa hodam kao slon...imam neke faking nalete vrućine...i tako... ona se miče...bolove nemam , samo u leđima osjetim kao da se znojim a ne znojim se...sutra u 8 mi je pregled...
javim kad piturica rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 114
14.4.2013 17:14:55   
Hladna
Bravo za Pituricu, nadam se da je sve ok i da vec odmara uz svoju malu mrvicu user posted image

Papalina mozda ni ne docekas kontrolu sutra a ako docekas ja vjerujem a ces sutra fakat ostat jer ako su ti zabiljezili trudove za koje se oni cudesto ih ne osjetis znaci da je krenulo pomalo ...
A sto se tice pustosi na forumu bojim se da cu na kraju ja sama ostati user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 115
14.4.2013 18:52:57   
andydea
Aaaaaaaaaa nema me prek vikenda, a vi sve tada odlučile rađat user posted image
CUBA draga čestitam ti od srca...ljubi malog Dinauser posted image user posted image user posted image user posted image ...i želim ti što brži oporavak...
Piturice i tebi čestitamuser posted image user posted image user posted image
Ajde Papalina...sad je stvarno red na tebiuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 116
14.4.2013 20:01:43   
Papalina
piturica mi poslala sms..
Evo citiram:
U boxu sam.nisam imala trudove, dobila epi. muž mi došao sad pa ćemo valjda krenuti. Nije mi još ništa strašno. pusa

eto tek toliko da znate, da još ništa kod nje nema na vidiku, nadamo se da će brzo i da se neće izmučit previše...
eto idem sad i dalje na fejs. svratila sam samo da vam javim...
odoh se još poslije istuširat da sutra ujutro možemo dulje spavatiuser posted image
i tako...pusa svima ...

hladna ma nećeš ostat sama valjda, pa bit ću ja stobom tu na forumuuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 117
14.4.2013 20:34:20   
nela86
Jucer sam bas bila koma zbog svega , ali danas je vec bolje, stvarno se nadam da ce sve doci do kraja mjeseca da se rijesim i tog pranja i sve slozim, jer meni je sve postalo uzas tesko.

Ne znam kako je kod vas , ali mene uzas ledja bolje, ako radim sat vremena trebam obavezno leci i odmoriti bar na pola sata! Ne znam jer to zbog toga sto sam imala problema sa ledjima i prije trudnoce, ali sad je vec postalo za neizdrzati.

Hladna no sikiriki da ces ostati sama, ti i ja se pratimo user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 118
14.4.2013 22:03:29   
Hladna
Ja mislila da je piturica vec gotova, nadam se da ce brzo i bez previse boli i muke proci .

Nela86 nisi jedina bez brige, ja se jedva krecem, kad idem po stepenicama moram sjest ili lec na 10 min na dodem k sebi , a svi mi kazu da hodam ko raca user posted image , ja sam na srecu svu robicu oprala i opeglala prije tj dana, sad imam jos samo dekice i posteljinu user posted image a sad sve dalje ja sam sve nepokretnija, krecem se ko puž, sve me boli, koza svrbi i steze koliko god se mazem, na ljevoj sisi vidla 8 strijica a na desnoj oko 10 user posted image , danas me bolilo ko da moram mengu dobit i vec se uplasila a kad ono nakon te boli isprašila plinove i bilo sve ok user posted image . Sutra mi je 34 tjedan a sad jos 6 tjedana imam osjecaj da cu se sva raspast . U plusu sam 20 kg mada mi se ne vidi previse al zato ja osjetim .
Eto tolko od mene za danas

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 119
14.4.2013 23:28:47   
nela86
Bas sam danas suprugu pricala za tebe, doslovno u svakom tvom postu se nadjem user posted image

Ja sam isto sve popeglala i oprala, i sad onak ak nes usput kupimo imam vremena za to...Sto se tice kila ja sam na +12, i bas sam osjetila da me stopala bole ako duze hodam, o stepenicama da ne pricam, mi zivimo na 3 katu user posted image , dok dodjem do stana kao da sam citav dan orala i kopala user posted image

Eee to je i meni jucer i danas, ti menstrualni bolovi, sto naravno zavrsi kak ti kazes splinovima user posted image user posted image user posted image ....a o BH kontrakcijama da ne pricam...i cak mi je iscjedak postao sve cesci i jaci, ocito je da se i nama blizi user posted image user posted image

Laku noccc svima

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 120
15.4.2013 2:31:18   
Papalina
Mala crnokosa princeza Eva sitogla nam je u 0:15h. ima 3,5kg i 51 je duga!!!!user posted image user posted image user posted image
Mami Piturici želimo brz oporavak a malenoj Evici šaljemo puno pusa!!

Javila bi i prije ali eto nisam se mogla sjetit di sam mob stavila, pa u mraku ga već skoro dva sata tražim user posted image i mogu reć da sam se pošteno razbudila...a trebalo je smao pogledat na punjačuser posted image user posted image user posted image

ajme, ja ssam sad skroz spremna i želim iž rodit!! ovo ubijanje me čeka a pogotovo ovo rađanje svih a moja neće pa nećeuser posted image user posted image
nadams se da će imat kakvih pomaka sutra i kod mene...

sad gibam probat zaspat...pa ako šta bude na pregledu javim sve maestral... laku noć!!!!!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 121
15.4.2013 9:04:45   
BUMBI
Cestitkeuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 122
15.4.2013 9:45:02   
Hladna
Cestitke Piturici i malenoj Evici , proljepsalo se vrijeme i bebice su punim gasom krenule van user posted image user posted image
Papalina nadamo se i tvojoj jos danas, ako su zabiljezeni trudovi bili nadam se da se ne vracas kuci user posted image

Nela86 i ja sam primjetila pojacani iscjedak i stopala su mi pocela naticat, a i sise me znaju užasno svrbit . Ja idem za tj dana na kontrolu i bas me zanima jel dolje sve ok, ovo mi je sad predugo bilo 5 tjedana izmedu kontrole ali onda krecu cesce kontrole user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 123
15.4.2013 10:05:52   
MaTana
Ja sam primljena u bolnicu, povadili su mi sve nalaze, krv, ekg, ctg... Sada cekam, dr mi nije nista rekao kada ce me rezat, ja pretpostavljam sutra ujutro... Totalno sam cool, osim sto sam unatoc listama zaboravila spakirat pila stvari, a spremila se prije 3 tjedna i jos plus pregledavala... Sva sreca mama je dosta blizu...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 124
15.4.2013 10:16:13   
Hladna
MaTana hoces li moc sad spavat i odmarat do sutra u jutro od uzbuđenja ?? Ja da znam da cu sljedeci dan vidjet svoju bebicu vrjeme bi stajalo user posted image
Javljaj nam novosti i zelim ti da sve brzo i dobro prode user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!