|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 13:07:28
|
|
|
|
cuba
|
Juhuuu, jel me netko tražio Još sam 2u1 i vidim da moram malo ažurnije davati dnevni raport jer je zbilja napeto Kod cube nema ništa , guštala sam na suncu sa mm cijelo jutro , popili kavicu, šetali, poslije do Citya u shoping Sad sam kući, kuham ručak i uskoro ćemo po R u vrtić. Eh da, dobila sam hemeroid, pas mater Mažem sa hemopropinom al isto treba par dana dok to počne djelovati. I da, iskreno, nemam apsolutno nikakvih naznaka da bi ovaj moj mališan mogao ubrzo vani ajme...Svi su u šoku kad mi vide ogromni stomak i kako se spustio i još kad čuju da imam 4 dana do termina a ja šetam, zujim po centrima, sve obavljam kao da imam još 4mj do poroda a ne 4 dana Iskrene čestitke našoj zvijezdi na malom Ivanu Mami želim što brži oporavak a mališana neka prate zdravlje i sreća Žao mi je što se izmučila ali neka je sve prošlo u redu, najbitnije da je bebač živ i zdrav, za koji dan će i ona doći sebi i uživati u šetnjama na ovom lipom našem suncu Papalina super za pregled, neka je sve ok, to je najvažnije A Chiarica sad kad odluči van Guštaj u bušici Piturica sretno sutra na pregledu, držim fige da i Evica uskoro krene Nego jel se itko čuo sa aries??? Kojoj je ako se ne varam danas rođendan Sve najbolje draga, nadam se da već uživaš sa svojom mrvicom u rukama i da ti je to najljepši mogući poklon I našoj Fever sa malim zakašnjenjem isto iskrene čestitke za roćkas Gibam skuhati do kraja pa po R u vrtić Puse i javim se još tijekom dana
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 13:13:55
|
|
|
|
Papalina
|
kuha cuba kuha ali čini se opet sa mužem
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 13:25:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Juhu evo i mene Prvo da čestitam zvijezdi,Ivano dobro nam došao i bitno da je to sve sada iza vas,ljubite se i mazite sto vise jer jako brzo rastu Papalina tvoja gušta unutra , ma bitno da je sve ok,morat će i ona vani O ariies nemamo novosti,al vjerojatno je sve već iza nje i gušta sa bebicom Ferev draga sretan ti i ovdi Meni je popodne u 16.30 pregled pa se javim večeras sa novostima Cure koga nemam na face nek mi se jave u poruke ako zele Idem sada rucati,puse bebicama
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 17:58:43
|
|
|
|
Mmaestral
|
Jao, evo i mene s pregleda... Od jutra, još sam morala kuhati kad sam došla oko 4. Sve me boli, umorna sam kao pas, a još ne mogu ni na wc, a sutra tek sirup pijem... Bar sam dobila ginekologa kojeg želim, savršen je, zaljubit ću se koliko je dobar Kaže da sam zatvorena, i da je glavica dolje, da ju osjeti. Da li oni stvarno gurnu ruku do glave?? Nije mi radio uzv, idem u nedjelju opet. A bila sam i vaditi krv i kod kirurga i na uzv vena zbog noge natečene. Desna potkoljenica mi je 2cm deblja od lijeve. Kažu da nije tromboza, ali je sporiji protok jer beba stišće venu. -- I mislim da sam vidjela Endless u bolnici, ali sam skužila tek kad sam došla doma po profilnoj. Možda ju još sretnem u nedjelju.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 20:35:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo me, stavila dečke leći i sad gustam u miru Na pregledu sve super, zatvorena skroz,curka ima oko 1900 i od početka je za nekih 2 tjedna veća, al uglavnom je sve sve super i odma sam mirnija jer ne u zadnje vrime bas dosta vataju lažne kontrakcije. U plusu sam 9 kg, ja zadovoljna Kontrola opet za 4 tjedna, jedino opet ponoviti testove senzibilizacije. Kako ste vi ? Mmaestral jel te boli ta noga, bas mi je zao
< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.4.2013 20:36:40 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 11.4.2013 21:34:23
|
|
|
|
MaTana
|
Cure ja sam se preselilaaaaa u svoj stan! Nakon 12 godina veze, 7 godina ulaganja u ovaj kat i 5 godina braka, poceli smo od nule, izbjegavali kredite, ulagali koliko smo imali, strpljivo stedili... Tako sam ponosna na mm! Danas mi je stigao i odred za cistocu : mama, sestra, prijateljica i njezina mama i stvarno su cudo napravile u ovih 100 i nesto kvadrata. Mi smo preselili sobe i veceras prvi put spavamo tu. Bubica prolazi kroz prilagodbu za svoju sobu i za sada je sa mm na kaucu. Ja sam se malo premorila ali nadam se da se nisam otvorila, a valjda nece ni tridovi krenut, inace sve je sprno za ponedjeljal i odlazak u bolnicu. Cestitam svim curama na bebicama, i ja jedva cekam utorak da vidim moju mrvu. Ajme kako sam HAPPY!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 9:50:53
|
|
|
|
sarah_zg
|
Proljetne, krenulo kod vas? Sretno svima! Pei, baš si šlank trudnica. Zavidim malo. Matana, baš je to fora kad znaš kad stiže beba. Tak je bilo i mojoj seki. I ja to potajno priželjkujem. Sretno ti, uživaj još malo u bušici, od sljedećeg tjedna nova avantura!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 10:01:38
|
|
|
|
Mmaestral
|
Ne boli me jako. Samo navečer nakon cijelog dana počne jače, onda ne mogu ništa više. Strah me je malo sad već imat bebu. Kao da me panika hvata. Ne znam kako ću to sve... Jel vas strah? Ne poroda, nego promjene, roditeljstva?
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 10:09:46
|
|
|
|
sarah_zg
|
strahovi su normalni, al mnoge stvari se riješe i nauče u hodu i pravo je čudo kako neke stvari postanu prirodne. Valjda je to majčinski instinkt. Ja se bojim samo poroda, imam napade panike svako malo, užasne snove... I ako to preživim drugi put, a ostanem normalna, ništa me ne može uništiti!
< Poruku je uredio sarah_zg -- 12.4.2013 10:12:10 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 10:48:36
|
|
|
|
cuba
|
Dobro vam jutro cure Molim lijepo dnevni raport Mi smo sinoć naše dijete ostavili kod bake i dide na spavanju pa fino imali dejt prije poroda Išli u đir, na večericu i poslije kući uživali Jutros popili kavicu, obavili par sitnica i evo sada kući. Idem malo pospremati i ručak skuhati. Joj, na kavi me počelo malo stiskati, već sam pomislila, evo lagano je krenulo kad ono ipak samo crijeva Dijete valjda štreberski čeka termin Pepe , curka je baš prava, neka je sve u najboljem redu MaTana čestitam na preseljenju, baš ste zaslužili Eto, sada ćete napokon uživati kao svoji na svome a još malo i u četvero Mmaestral i za tvoju bebicu, super što je sve u redu, još malo imaš za izdržati, proći će i ta noga Šta endless još nije izašla iz rodilišta Papalina i Piturica cure, hoću raport, jutros su pregledi u bolnici??? Ima li kakvih naznaka da bi vaše cure mogle vani
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 10:54:42
|
|
|
|
Papalina
|
helllo...dobro jutro... evo kod nas opet kiša u pm... neznam kad će više to prestat...strašno... mi još u komadu neznam ni šta ova naša misli izać sinoć smo mm i ja malo se dogovorili i krenuli "požurivat" stvari, ali nakon toga ona je samo partijala... neznam, stvarno, mislim da mi ni trke na neznam koliko metara nebi pomogle da izbacim nju van lijepo, jutros kad je mm išao na posao, ja isključila i mob i tel da mi nitko nesmeta jer sam imala osjećaj da će me zvat netko...i evo sad sam otovrila mob i vidim da me zvala patronažna ali samo jednom, možda misli da dojim bebu pa neželi tlačit hahahah poslije ću je nazvat, neda mi se sad, još napola spavam, i stan mi je u malom neredu pa valjda, nadam se neće sad doć eto, meni pregled sutra oko 9h... cuba kod mene nikakvih naznaka,jedino osjećaj da bi me mogli zadržat u subotu iako nevjerujem jer taj osjećaj stvarno imam već više od mj dana tako da ono jel se ko čuo sa aries...? da vas pitam, dal se noć prije pregleda može imati spolni odnos??jer kao on to vidi na utz... jer meni je jedna ženska rekla da on to sve vidi drugo jutro na utz... meni se to čini kao glupost ali svejedno rekoh da pitam nebi bilo rvi put da pitam nešto glupo puse svima ...
< Poruku je uredio Papalina -- 12.4.2013 11:01:18 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 12:03:28
|
|
|
|
cuba
|
Papalina ti si nam znači još uvijek u komadu Ne znam zašto plješćem al eto Ma joj, ove naše tvrdoglave bebe ovnovi se jednostavno niti jednom metodom ne daju vani Ni akcija sa muževima očito ne pali Biće se samo prestraše pa odluče još malo ostati unutra E, koliko znam nebi se smio imati odnos prije ginekološkog pregleda. To je meni ginić već davno rekao, kad sam tek i krenula uopće na redovne ginekološke preglede. Vjerojatno postoji razlog zašto, ja ga ne znam al držim se toga. Mislim da ultrazvučno ne može ništa vidjeti ali vaginalno da tako da...
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 12:26:30
|
|
|
|
Hladna
|
Ej drage moje Ja danas u banani skroz, nesania od pol 4 do pol 7 pa se probudila u pol 10 i glava me boli za popizdit, vrti mi se i muka mi je , bas sam sva slaba, ruke su mi teske, sva sam za nista Jucer sam bila na frizuri nakon 4 mjeseca konacno- morala sam da mi se djete ne uplasi kad izade van i ugleda me , ali na stolici kod frizera skoro sam se rasplakala, 9 godina se farbam na plavo i sad mi neki đavo lupio u glavu i rekla oču smeđe i baš sam jadna jer sad si izgledam ko neka stara baba,al sta je tu je, sad je vec gotovo Vidim vasim bebicama se ne zuri- nemaju one pojma kolko ih mamice ocekuju i kolko su nestrpljive .
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 13:20:19
|
|
|
|
Mmaestral
|
Endless je još u bolnici, da. Mislim da je rekla Papalina da je mali pokupio neku bakterijicu pa su morali ostati, ali da ide doma danas ili sutra. Još nam se Aries mora javiti sa svojom porođajnom pričom. Nadam se da nije bilo jako teško. Hladna - naviknut ćeš se. Sigurno si si samo čudna jer je to velika promjena, ali brzo to prođe. Tako je i meni bilo kad sam se na naranđastu puknula. A i kažu da je bolje mijenjat boju kose nego dečke Cuba ti samo uživaš, tak i treba! Samo tako nastavi! Ja nemam vremena jer sad tek radim čišćenja i te stvari. Još mi stalno taj neki strah u želucu smeta... Da se bar bojim samo poroda kao Sarah. Papalina- od odnosa ostane u tebi od dragog i sljedeći dan, pa zato vaginalno smeta za pregled, ali mislim da nema drugih razloga za suzdržavanje. Pogotovo ako imaš kondom P.S. Da li je još neka tema veća od 100 stranica ili smo samo mi tolike babe??
< Poruku je uredio Mmaestral -- 12.4.2013 13:21:41 >
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 14:03:02
|
|
|
|
Papalina
|
šta je to kondom znači danas niš od poguravanja psmtr ma da, vidi se da su sad ovnovi samo šta mi se čini da će moja još doć i do djevice il vage ako bude ovoliko čekala... piturica se još nije javila tu... bila je na pregledu, u nedjelju mora u bolnicu na pregled jer kaže da je termin joj u nedjelju... maloj evici je njen ginić vidio nekakvu cisticu na bubregu...kaže da će se povuć al da će se to morat pratit nakon poroda..eto toliko znam...detalje će ona javit... nadajmo se samo da je doktor fulao i da nema nikakve cistice...
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 16:46:07
|
|
|
|
Mmaestral
|
Papalina - pa nek ju pogura malo, samo mu reci da te ne zamaže, ahahahahahaha
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 16:52:10
|
|
|
|
mali_macic
|
MaTana cestitam na useljenje. znam kako je to lijep osjecaj s toga gustaj u svakoj minuti u uskorom dolasku bebici.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 17:32:47
|
|
|
|
Piturica
|
evo me konacno stalno mi neki eror izbacivalo pa nikako da otvorim ovaj fucking prozor za poruku napisati uglavnom, Papalina vam je nesto napisala vezano za pregled... eto.. bila kod ginica i onda je pregledao malo te bubregice Evici i otkrio neke dvije male ciste na jednom bubregu. rekao je da to nije nista strasno i da moze proci samo od sebe. i vidio je da je kanal taj od bubrega kao malo povecan.. u biti je normalno 0,8 cm, a njoj je 0,7cm kao na gornjoj granici pa je rekao i napisao tamo u knjizici da se to mora pratiti postnatalno da ne bi bio to refluks bubrega i da ne bi da se dobije temp. pa ja mislim da je prehlada, a ona ima tu urinarnu infekciju zbog povrata mokrace. eto.. malo sam bila zabrinuta cijelo vrijeme, ali nije me to toliko isprepadalo. on me smirio jer je rekao samo da to treba iskontrolirati i da ce mi to i u rodilistu provjeriti. ah.. moj ginic inace zna puhati i na hladno tako da je dobro da mi je to i rekao. u nedjelju idem u bolnicu na pregled jer mu je sad na kompu ispao 14.4. termin,a ne 15.4. eto mi ga sad... tako da sam u nedjelju u jutro na pregledu pa vam javim sve detalje. ako me nema i ako nista ne javim Papalini znaci da sam u klincu i u radjaoni ugl, sve je okej drugo.. ima plodne vode koliko hoces... a ja izgubila 2 kg! valjda je voda otisla u ovih par dana jer sam stalno bila na wc-u zadnja dva dana.. bas sam non-stop letila ko kreten. od svega sta se danas dogodilo mi najgore palo to sto me zvala mama i kao mi rekla da ce sestra raditi krstenje za svoju bubicu pocetkom odmah u 5 mj..znaci prvi vikend. ja ono.. pa ja cu roditi pa kako cu ja doci pogotovo jer sam u drugom gradu, a i nemoguce u svakom slucaju i da rodim danas jer se ni ne mogu oporaviti niti ja, a bome ni ne planiram sa bebicom letiti odmah okolo ne znam kamo. tako da sam opet ostala razocarana.. pisala sam vam vec za onu kucu na moru da su me zahebali i sad ovo... jbt, kao da me ne zele da prisustvujem krstenju! i kao da se to nije moglo pomaknuti za mjesec i pol-dva pa da dodjem i mm i ja i bubica nasa! bas sam se rastuzila i sve me onda to psihicki dotuklo tako da sam zvala mm-a u soku prvo zbog toga svega sa Evicom i onda ovo sa tim krstenjem... bas sam tuzna bila i plakala sam ko kisna godina. mm je dosao ranije s posla jer je cuo preko telefona da sam u komi. eto... uvijek me nesto pogodi... ne znam sta bi rekla. bitno da me stalno moji nazivaju kako je, jel ima kakvih naznaka, a kad se planiraju tako neke stvari gdje bi trebala biti ukljucena i ja i mm to nikoga nije briga i jos si stvarno mislim da im ni ne javim nista kad rodim jer su u k****! a i mama se kao cijelo vrijeme puhala da bi ona dosla pomoc meni kad rodim i to.. samo ne znam kada jer ima pripreme za krstenje od male od sestre i taj vikend i da mi stvarno treba ne moze ni doci ma fuj, fuj!! samo se nadam da se sa mojom bubicom sve biti okej i da nema taj kanalic tako prosiren kao sto je ginic vidio.. da bude sve okej.. i da ju sto prije primim jer stvarno jedva cekam da nam dodje i da mm,bubica i ja postanemo prava mala obitelj evo curke... sve sam vam napisala sta sam mislila... nekako sam bas danas u komi.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 17:41:55
|
|
|
|
Piturica
|
od cijelog mog romana sam zaboravila napisati da mi full drago MaTana sta si se konacno uselila u novi stan i da je konacno sve gotovo. svaka cast! mogu si misliti koje odusevljenje... tocno te razumijem jer znam kad smo mm i ja useljavali u stan kad smo ga kupili. ajme... nema vece srece a i jos malo pa vam i bubica dolazi tako da ce to biti sve super Pepeljugice, bravo i za tvoju curku... bome fino napreduje. i super za kilice Mmaestral... ovo sa nogom ne znam sta bi ti rekla... ali da je beba pritisnula venu... bome te zahebava vec u startu. a ne znam da li te to boli kad ti je tako to stisnula? mene kad me nekako za zivac stisne u nozi, preponi se bas trznem nekako pa te pitam.. sigurno neki osjecaj neugodan ili tako nesto, ha? zao mi full sta te to snaslo. nadam se da ce to proci sto prije cuba, ti si isto full aktivna. meni se isto svi full cude da kako stalno nekamo picim i da kao da mi nije termin iza kantuna a mozda i njie... jbt... koliko iscekujemo sve, nekako mi se cini da ce samo jedan tjedan nastati tu zatisje jer cemo sve polako u rodiliste jbt, kad god me netko pita kad cu, ja kazem da cekam da se rijesi ova kriza u Koreji jbt, bas su svi dosadni ko proljev Papalinice, eto... nista od ponedjeljka i druzenja u bolnici. osim ako me ne vrati u nedjelju onaj ludjak koji je tebi bio pa me posalje u ponedjeljak
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 18:27:42
|
|
|
|
Afrodita83
|
Cure, ja sam vam samo došla mahnuti , danas sam cijeli dan u nekoj strci i zbrci, postavljamo lustere u sobu i bila sam na transfuziji ( zakasnila 2 tjedna, al jbg. ionako je ta kontrola 6 tjedana prije poroda samo formalnost ), pa smo išli u Interspar dragi i ja i uspjeli prosuti vreći zemlje za cvijeće od 50 l nasred Interspara i još ono kao da će reć prodavačici, a ja se lijepo okrenula i otišla ko da to nije moj problem, pa je onda i on zamnom Ko im kriv šta imaju slabe vreće . Čestitam svim curama čije bebe su bile na pregledu, MaTana, čestitke na useljenu u novi stan , Piturice, bit će sa Evicom sve ok, to je toliko malo odstupanje da on to sad niti ne može točno vidjet na UZV, a malenu će pratit nakon poroda i reagirat na vrijeme ako će bit potrebno...ovo za mamu sam ti već onda pisala kad si se prvi puta izjadala, i tada sam ti rekla da pustiš sve u k... i posvetiš se isključivo sebi i svojoj maloj novoj obitelji jer ništa nije vrijedno sekiranja. Znam da je lako za reći, ali to je brutalna istina, nažalost! Uglavnom držim svima fige da bebe koje se nedaju van izađu što prije Papalina, treba to jače gurati, a za kondome ni ja ne znam šta su, mi to napuhavamo doma pa ukrasimo sobu za rođendan Moram gibati sad da mi krivo ne postave tu rasvjetu jer ništa nije sigurno kad dvoje muških dekorira sobu!!!!!!!!!! Puse svima!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 20:11:41
|
|
|
|
aries
|
Evo nas napokon, zive, tek smo danas dosle kuci, ne mogu sjediti pa detalji drugi put, odnosno bolje da i ne pisem, mozda neku blazu verziju :) ali sve je dobro sto se dobro zavrsi, cestitam svima koje su postale mame u medjuvremenu, ostalima puno sreće i sto bezbolniji porod... Uglavnom, Leona se rodila 10.04. , 3.650 , 55 cm, pusa svima, nedostajale ste mi
< Poruku je uredio aries -- 12.4.2013 20:23:30 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 20:43:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Aries cestitke na curki prava manekenka
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 22:33:46
|
|
|
|
Papalina
|
Aries najiskrenije čestitke na curki...želim vam sve najbolje i da se što brže oporaviš bome, prava mala manekenka pošto pretpostavljam po tvojim riječima da ti nije bilo baš bajno, nadam se ću ić u rađaonu prije nego pročitam porođajnu priču ali neka si se ti toga riješila, jer ono, već mi bila tlaka stalno pitat kad ćeš više sad definitivno moram i ja krenut pa da nastavimo po redu kako je na popisu malo prije smo opet gurkali ali nije u mene, pošto kažete da to smeta za pregled... sutra u 9h sam na pregledu, pošto neradi poliklinika moram u rodilište na prregled pa pretpostavljam da će mi više trajat čekanje... ako se šta pomakne kod nas javim piturici... eto, želim svima laku noć, mi idemo isto nanati još malo jer više nemogu ni sjedit koliko me pritiska dolje... čujemo se!! pusa!! laku noć!!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 12.4.2013 23:01:11
|
|
|
|
lanac3101
|
Dobro vece drage moje , mu smo vam vec dva dana u setnjicama, koristimo lijepo vrijeme, a I maleni da ulovi svjezega zraka. Spava ko mali topic po noci, moram ga buditi da siki, mm imao akcije vec dva dana ganja papire za maloga, a kako se cini I iduci tjedan ce jos bar dva kakva nam je azurna drzava. Mi smo super, lijepo se svi mazimo s bebicom , Matija je jako brizan oko brace. Piturice ne sekiraj se oko svojih , ma pusti ih sve , kod mene ti je isto tako bilo, na kraju mm uzeo godisnji pa smo kad se Matijica rodio sve to odradili sami, a I bolje tako bar se mozete brze naviknuti na novu situaciju. Za savjet uvijek mozes nekoga nazvati. Snaci cete se vi I sami , ne sumnjam u to. I ne sekiraj se zbog malene, upozori ih u rodilistu na to sto ti je dr. rekao, trebali bi provjeriti. Joj idem pod tus, pa se ususkati kod mm malo, kad se ne smijemo keksati jos, makar malo da se pomazimo. Puse I javim se kad stignem.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 13.4.2013 7:15:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aries čestitam i bitno da je sve sad iza vas Rodila nam i Cuba noćas, oko ponoći je poslala poruku da je lagano krenulo i oko 3 sam dobila da je rodila. Dino ima oko 4060 i 52 cm. Draga čestitam i ovdi svima od srca. Piturice ma bit će to sve sa Evicom ok, samo se nemoj zivcirati A za sestru nemam rijeci, meni je to bas bezobrazno. Al pusti ih, uzivat ćeš ti sa svojom curkom i mm
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!