|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
10.4.2013 10:46:56   
Afrodita83
Ajde konačno da se nešto pokrenulo user posted image user posted image user posted image Zvijezda, SRETNO!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hladna, moje puknuće na temi nagradne igre urodilo je plodom i evo odgovora

Sve adrese su proslijeđene sponzorima prošli tjedan ( do prošlog tjedna smo čekali da prikupimo sve podatke). Oni bi trebali nagrade slati ovaj tjedan, da li su ih poslali u pon. ili će ih tek u pet., to ne znam. U slučaju da ih ovaj tjedan ne dobijete, će se kolegica informirati gdje je zapelo.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 51
10.4.2013 11:25:05   
Hladna
Afrodita sve to štima , ali od kud njima moja adresa ???

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 52
10.4.2013 11:25:21   
lanac3101
Sretno Zvijezda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 53
10.4.2013 11:50:28   
andydea
Fever sretan rođendan draga, uživaj u ovom predivnom danu ...sve najbolje ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 54
10.4.2013 12:28:10   
Afrodita83
Hladna, pa šta im je nisi poslala??!!! Pa to su objavili i tu na RR i na Fejsu da dobitnice šalju podatke....šalji brzo sad odmah, dakle ime, prezime, adresa. nick na RR, OIB i br telefona. Pošalješ im to na mail.

Fever, SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!!!!!!! PUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad sam se vidjela da je tamo na toj temi stavljen link....dakle pošalji mail sa svime kaj te tamo traže.

< Poruku je uredio Afrodita83 -- 10.4.2013 12:30:50 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 55
10.4.2013 13:14:50   
Piturica
ajmeee...FEVER... želim ti sretan rođendan i sve naj, najbolje da ti se sve zelje ostvare. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uzivaj danas sa svojom obitelji i okruzena dragim ljudima user posted image
ja dosla da vidim kakva je situacija. jel znamo sta o aries? bas me zanima sta je sa njom... pogotovo kad joj je taj vodenjak pukao... mozda se ona vec mazi sa svojom bebicom user posted image
inace, Papalina je bila javila da nista od pregleda i da je uzalud cekala jer joj je kreten od doktora rekao da dodje sutra na pregled posto je imala pregled jucer user posted image user posted image  stvarno nisu normalni. i zbilja treba imati konjske zivce da to sve izdrzis psihicki tamo user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 56
10.4.2013 13:15:02   
Hladna
Afrodita nisam slala nikakve podatke kad je bilo u pravilniku napisano da ce nam na mail poslati upit o podacima a nist, ja ti opce ne pratim previse facebook a i tu na ringeraji sam samo na nasoj stranici proljetnoj , poslala sam ima sad podatke .

Fever sretan ti ročkas user posted image

Neposredna veza do poruke: 57
10.4.2013 13:25:07   
Papalina
evo i nas...još u komadu...user posted image user posted image
ovaj današnji odlazak se zove totalni promašaj...
napravili mi ctg, pa onda sam čekala da dođe ginić koji danas vodi preglede... u čekaoni mislim i držim palčeve sama sebi da mi nebude jedan gad od doktora i onda kad su mi rekli koji je doktor krv mi se sledila- jedan odvratni, užasni, ogavni blajk ginić..kojeg mrzim neopisivi-eto baš taj je bio koji me optuživao da sam nemoralna, ubojica i da nemam srca ni ičega kad sam išla na inducirani pobačaj... user posted image
najprije kaže svucite se, zatim
je rekao je da pošto su mi radili pregled jučer da on neće bezveze i danas da neželi bebu dosađivatuser posted image te da se obučem...pa nek ja lijepo dođem sutra...još me pita kako sam opće mogla pomislit da mi curi voda i da kako ja opće mogu imat stresnu inkontinenciju kad još nisma ni rodila i kad sam tako mlada..zatim me optužio da lažem kad mi je termin i kad sam zadnji put imala stvariuser posted image i da, zašto sam ja danas došla tamo, da tko mi je rekao da ću ja brzo rodituser posted image user posted image i onda mi kaže: izvinite ali ja sad psujem u sebi...ono wtf???!!!!!
i onda sam počela malo jačim tonom, i sam ga priupitala da šta sam ja kriva? da šta mogu utjecat na ovo sve a on meni kaže: ma neljutite se gospođo, ma vi ste super-kažem ja to za druge koji vas pregledavaju i šalju ovamo i sad samo trčite gospođo...user posted image
kao da me zajebava...
užasno sam ljuta i razočarana... i sad opet moram se i sutra vozit 45min do bolnice... neznam šta bih više rekla, al očito je da sam pehista žešći, i od svih tamo ljudi baš na njega naletim...ako mi sutra bude on ja ću poludit al ono doslovnouser posted image

ako mi zvijezda šta javi, odmah proslijedim... user posted image

pusa svima...!!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 58
10.4.2013 13:50:18   
Hladna
Ajme papalina bome se ti onda imas dosta za vozit, meni muka kad moram u centar ic koj mi je 5 min sa autom, a sta bi tek da moram 45 min vozit uff, svaka ti cast, a sto se tice doktora, jos malo ces morat pretrpit ih, svugdje ima luđaka a sta ces .

Cure ja sam konacno zatvorila vrata nesanici, ne znam ni sama kako ali postala sam stalno umorna, jel jos koja isto tako ? Do nedavno nisam mogla oka sklopit a sad bi spavala citav dan i noc

Neposredna veza do poruke: 59
10.4.2013 14:19:46   
Afrodita83
Ajoj Papalina, baš mi je žao!!!!!!!!!!!! Inače me fasciniraju ti doktori kojima je sve živo tlaka pa te obavi samo toliko da može pisat pacijenta više user posted image i onda još napravi totalnu budalu od tebe pa se osječaš ko kreten jer si uopće došla...imala sam i ja takvih par bliskih susreta i onda se pitaš ono wtf user posted image user posted image user posted image ??????????

Uglavnom, zaboravi sad na kretena, gotovo je, pošalji ga u 300 P.M. mile matere ili kako ti je već lakše, ja ih obično počastim sa vrlo širokim reperoarom user posted image user posted image user posted image . A ovo za inducirani nisam znala....još mi je bilo čudno kad si tamo negdje napisala da su te otvarali s gelom....no, dobro. Ako ništa drugo, sad barem znaš da ta budaletina neće bit tamo sutra user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 60
10.4.2013 17:29:12   
Mmaestral
Go, Aries, go! user posted image user posted image
Go, Zvijezd@, go!user posted image user posted image
Žao mi je što se Zvijez@ pati toliko, ali bude sve na kraju vrijedilo. user posted image
Jedva čekam da čujem kako su user posted image user posted image i mame user posted image user posted image
Zvijezd@ je prva prekoračila red user posted image user posted image . Njoj se žuri van na ovo sunce predivno.
A Papalinina mala baš zaj...user posted image user posted image user posted image Hehe, nema veze, glavno da je njoj udobno unutra, samo neka još raste malo. Sretno sutra na pregledu! Uh, 3 pregleda u 3 dana! user posted image user posted image Ja sam trebala danas ali doktor još nije došao kod kojeg želim na pregled pa idem sutra da njega dobijem. A u međuvremenu smo uspjeli ofarbati sobu i došlo nam je pola ormara, a druga polovica nam je otišla na smanjivanje jer ne stane user posted image user posted image Živcira me to malo, ali preživjet ću... Oprala sam sve do kraja danas napokon i od sutra kad bude ormar tu krećem s prebacivanjem svih stvari u njega i peglanjem za malu Isu. Onda još i kupaonu sutra dolaze sredit za plin, pa će se valjda bojler kupiti i staviti sve ostalo i onda mala može van. Taman još tjedan dana neka se strpi... user posted image A ako ne bude, ići ćemo kod bake i djede na početku živjeti dok ne bude sve gotovo. Oni će bar biti sretni. user posted image
Znate li čiji pozivni je 014? Netko me je zvao sinoć baš kad sam se kupala a ne znam tko???

Neposredna veza do poruke: 61
10.4.2013 20:40:14   
BUMBI
Fever sretan rodjendanuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 62
10.4.2013 20:47:25   
Papalina
Cure pisem preko moba pa nema smajlica..ali imam veliku vjest!!!!
ZVIJEZDA je napokon ugledala svog ivana!!!
Bas san sretna radi nje!! Javim sve detalje o.malenom kad se cujem snjom!!
:))))

Jel zna netko.sta je s aries??

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 63
10.4.2013 21:18:43   
Piturica
Zvijezda, cestitam na malenom Ivanu user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuuuu..... bas mi je drago. nadam se da je sve okej sa njom i malenim. ajme... Papalinice, obavezno javi sve detalje cim saznas user posted image
tko zna kako je aries?! sigurno je i ona vec rodila.
mm i ja smo isli lijepo prosetati uz more tako da se bubica malo razmrda u busi.... ajme...nadam se da necu prebacit 10 dana od termina jer mi vec slabo od iscekivanja user posted image
odoh gledati sam mentalista malo da se uspavam prije nego krenem u krevet user posted image  
sad me jedino strah jer mm ide sutra za zg opet na sastanak.... valjda me nece sutra ulovit nista. ajme meni...
puse svima!user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 64
10.4.2013 21:47:56   
Hladna
Bome se nasa zvijezda namucila - dugo je to trajalo , ali isplatilo se , zvijezdo i malisan zelim vam svu srecu svijeta user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 65
10.4.2013 22:19:38   
Mmaestral
Zvijezd@ - user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam i šaljem puse Ivanu!
Fever - Happy B-Day! Prvi sa bebicom, sigurno uživate maximalno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 66
11.4.2013 9:10:15   
Hladna
Dobro da sam se ja jucer pohvalila kako bi samo spavala i evo opet nocas uzas zivi, probudila se u 3 i nista nisam spavala do 5, trbuhe bolio ali skroz gore pod rebrima a i prdila sam da sam valjda citavu ulicu probudila user posted image i evo opet mi se desilo da sam sanjala seks i naravno probudila se sa vrhuncom i od toga sa stezanjem trbuha sto mi bas nije odgovaralo , ja ne vjerujem kako se to meni događa, jel to zato sto slabo prakticiramo keksanje sad ili su to hormoni ili sta user posted image i sad sam umorna ko pas a moram ic porodiljni rijesit .

Cure i da vas pitam- mene ginic nije uopste slao na vadenje krvi da mi provjeri zeljezo a inace sam oduvjek anemicna i to me muci jer vjerujem ako inace imam premalo zeljeza kako je tek sad onda a on me ne salje na to i kupila bi si sad za svaki slucaj zeljezo na svoju ruku - jel koja zna koje zeljezo a da je jeftino da uzmem ??

< Poruku je uredio Hladna -- 11.4.2013 9:12:07 >

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 67
11.4.2013 9:15:53   
andydea
Počelo je počelo...user posted image user posted image user posted image
Čestitam novim mamicamauser posted image user posted image user posted image
Moram priznati da sam uzbuđena svaki puta kad vas čitam, koda ja čekam za roditi user posted image ...
Prisjetim se svega...
Hladna-ja sam oduvijek anemična,a u trudnoćama i više...pila sam Prenatal od Solgara...jedino mi je on pomogaouser posted image ...jer samo željezo ne podnosimuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 68
11.4.2013 9:54:02   
Piturica
jutro zenske.... evo, cekam vijesti od Papaline da mi javi. bas si nekako mislim da ce ostati danas u bolnici user posted image user posted image
Hladna, sto se tice tog zeljeza..... meni su to vadili kad sam isla i onaj test za secer rijesavati. nemam pojima....inace meni je sve to okej i nemam nikakvih problema, ali ja sam si bila uzela nakon sto sam prestala piti onaj magnezij sumece isto od zeljaza+c vitamin.isto sam mislim u dm-u kupila. samo ja ga ne pijem svaki dan nego ono...kad se sjetim i to reda radi malo da pojacam sad kao dok sam trudna. a i citala sam da zeljezo uzrokuje zatvor tako da... ako imas problema sa tim onda ne znam... jedno je dobro, ali te zahebe drugdje user posted image user posted image  
sto se tice spavanja...cula sam mm-a kad je isao na posao..pa sam ponovo zaspala i probudila se oko 8. sad se istusirala i planiram ispeglati par njegovih kosulja pa natrag u krevet. bas sam nekako umorna. nocas me bas ova moja bubica nekako pikala dolje... ajme meni... bas neugodno nekako... ne znam ni objasniti, kao da mi netko onako po kostima dolje lagano lupka i udara tako da neki osjecaj pikanja mi bio cijelo vrijeme... i to nekih pol ure... lijepo sam mm-a ulovila za ruku i tako izdrzala sve to...zaspala oko 1:00 sat. eto... umorna za poludit.
odoh sad to rijesiti sve pa natrag u horizontalu odmoriti malo... sutra kod ginica opet. ajme.. vise mi se ne da to ici nikuda.... bas se zelim rijesiti koliko god taj porod bio bolan i koliko god sam panicar... taman super lijepo vrijeme dolazi svaki dan ... bas me neki proljetni umor lovi user posted image
odoh pa se vratim cim mi Papalina posalje kakav sms user posted image  Puse svima!

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 69
11.4.2013 9:54:16   
Afrodita83
Zvijezda ČESTITAM tebi i bebici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna, željeza imaš u ovim vitaminima za trudnice, ali ja sam oduvijek bila anemična pa uz to pijem i sirup Floradix jer to jedino mogu progutati i nema onaj odurni željezni okus ko ostali pripravci željeza od čega se meni automatski povraća..on ti košta oko 100,00 kn namijenjen je za trudnice i dojilje i jako je velika boca, meni traje mjesec dana, a uzimam ga svaki drugi dan.
Inače, ako te ginić ne šalje, zamoli svojeg doktora opće prakse da ti da uputnicu za vađenje KKS ( kompletna krvna slika ) i idi izvadi krv, u laboratoriju u bolnici vade svaki dan od 7-10, samo daš uputnicu i knjižicu i nalaz ti je isti dan gotov. Ja dosta često kontroliram to željezo u trudnoći jer znam da imam taj problem još od malena user posted image Za neke tablete ili nešto šta ide na recept ne znam, ali mislim da je netko tu isto pitao za to i rekao da je dobio tablete....mislim čak Cuba user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 70
11.4.2013 11:34:23   
angel@
Drage moje od jučer vas pomno pratim.... baš je napeto kod vas.... user posted image user posted image user posted image

Zvijezda draga čestitam ti na rođenju tvog malog anđela i žao mi je što si se toliko namučila,ali vjerujem da se svaka bol isplatila.... želim vam sve najbolje i sad se mazite i uživajte... user posted image user posted image user posted image user posted image

Papalina kakvo je stanje kod tebe? Ima li šta novoga? Navijamo i za tebe... user posted image user posted image

Svima ostalima također želim brz i lagan porod i da što prije ugledate svoje anđele!!!! Pozdrav od jedne ljetne trudnice .... puse svima

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 71
11.4.2013 11:53:57   
Piturica
evo me ponovo user posted image
Papalina se javila... ne znam zasto nije ona dosla pisati ovdje, valjda ne stize user posted image
dakle, pisala je da je plodna voda dobro, Chiarica ima crnu kosicu... vidio je doktor sa tim pipkom kad je gledao vodu. ugl, sve je okej... otisla je doma i u subotu opet ide na pregled.
ajme meni... eto... cekamo dalje... bar je rekla da je bio doktor dobar za razliku od onog manijaka jucer user posted image user posted image
mene sve muci gdje je aries? a bome...i cuba se ne javlja bas... mozda je i kod nje nekako napeta situacija?! user posted image  
ja jos jedva cekam sutra kod svog ginica da odradim pa u pon u bolnicu na termin. tko zna sta ce meni reci?! vec sam sva napeta od svega... user posted image  valjda ce sve biti okej user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 72
11.4.2013 12:27:33   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image Čestitka Zvijezda nauser posted image user posted image , ostalima brz i lagan  porod želim i da se što prije mazite sa svojim bebicama!!!
Btw. stvarno, nema nam Cube?!

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 73
11.4.2013 12:33:09   
Papalina
hej haj...

eto najprije da podijelim sa vama okvirno šta mi je zvijezda pisala jučer navečer:

Radjala sam od nocas od jedan sat tj imala trudove i danas cili dan boliiiilo me uzasno neopisivo pala sam u nesvjest iza poroda ivano je isti tata tezak samo dva i osamsto i 48 dug ali potpuno zdrav.. Puno sam krvi izgubila i tesko mi je jer ga uzet ne mogu koliko saam slaba.
user posted image miš maliuser posted image

eto, piturica je sve rekla vezano za današnji pregled...user posted image
a doktor skroz ok, smješan ful... baš sam se nasmijala...čim sam ušla me napao da šta čekam, i da šta sam tako preplašena da neidem na streljanje poboguuser posted image user posted image zatvorena sam skroz...
vidio je da mi je malo duže za putovat pa me pitao dal želim ostat il na kontrolu za dva dana, pa sam rekla da ću rađe dolazit nego da budem za vikend tamo bezveze ako mi ništa nije..user posted image
ležim ja na onoj kobili, stavi mi taj pipak unutra i neko željezo, uzme lampicu i kaže idem vidjet dolje kakvu kosu imauser posted image user posted image ja mislila da se zajebava, a on govori, tatina cura očito jer da ima crnu kosuuser posted image user posted image a ja u smijeh...a mm me pita da čije je pak to dijete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
još mi rekao da se potrudim obavljat nuždu pogotovo prije pregleda, pa možda nešto krene-da pijem toplu vodu il donat mg jer da i crijeva mogu zafrkavat ... i da neka se ne odstrašim, jer da ona može osjetit da me strah pa možda zato nećeuser posted image user posted image

da i kaže, pa joj, pa čega se bojite, to je sve gotovo za 2-3 sata, nije niš strašno, i nakraju mi onda govori al dobro ajde ja nisam nikad pa lako meni govorituser posted image user posted image

i tako... idem ja nahranit moj crnokosu princezu pa se vratim kasnije...user posted image

pusaaaa....user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 74
11.4.2013 12:38:27   
mamino zlateko

IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

user posted image user posted image user posted image Čestitka Zvijezda nauser posted image user posted image , ostalima brz i lagan  porod želim i da se što prije mazite sa svojim bebicama!!!
Btw. stvarno, nema nam Cube?!

to i ja primjetila,mozda se kod cube stvaRNo nesto kuha... daj boze user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!