|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
9.4.2013 14:08:41   
Mmaestral
Aaaaaaaaa, ne da mi da vidim video, neki error mi je, jel i vama?

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 26
9.4.2013 14:09:57   
Mmaestral
Evo opet popis, izmjenila sam svoj datum na 20.4. ;)

Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image
didi@@- 30.03.
aries -03.04.
papalina -06.04.
piturica -15.04.
cuba -15.04.
zvijezda- 15.04.
MaTana -19.04.
Mmaestral - 20.4.
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

Neposredna veza do poruke: 27
9.4.2013 14:11:11   
BUMBI
Cure kako je maminangel?Jel se javila kome?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 28
9.4.2013 14:16:18   
MaTana
Cure evo mene sa pregleda, nisam otvorena sto je dobro, dobila vaginalete za neku bakterijicu i u pon se trebam prijavit u bolnicu, u utorak carski... Pretpostavljam jer ovi dr u bolnici su mutavi, sve info su na kapaljku.
Uzv nije gledao, tj. Samo je povirio da se nije slucajno okrenula i provjerio otkucaje.
Suma summarum 2,5 sati cekanje na pregled, 2,5 min pregled...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 29
9.4.2013 14:46:33   
Piturica
IZVORNA PORUKA: Mmaestral

Piturica - pa da, ako ja sam 165 cm imam bebu sad već od 3300 tvoja mora bit oko 4000, inače bi bila mala user posted image user posted image Jesi stvarno 2m visokaaa??

ajme meni...nisam 2 m, ali sam 184 cm to je isto kao 2 m  user posted image user posted image user posted image  
cuba, bome... kako ti kazes..valjda cemo sve isti dan pa nece biti nikog ovdje na rr user posted image user posted image
bumbi, od maminangel nema nikakvih novosti. nemam pojima. ne javlja se ni na fejsu. iskreno se nadam da je sa njom sve okej

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 30
9.4.2013 15:00:05   
Hladna
Mene je maminangel trazila broj moba prije 3 tjedna preko facebooka i ja joj poslala, al nemam njen broj sve dok se sama ona ne javi user posted image i rekla je da ce mi javit ako sta krene kod nje a posto se nista ne javlja znaci da je sve ok kod nje . Mene ce doktor za 2,3 tjedna poslat u Zg u bolnicu u kojoj je i ona pa cu javit ak se ona prije ne javi (naravno ako ju prepoznam ) imam na iPhoneu besplatan internet pa cu se ja stalno javljat i bit dosadna posto cu lezat tamo ko tuka tak dugo user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 9.4.2013 15:02:45 >

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 31
9.4.2013 15:04:58   
Hladna
E ženske jel zna koja sta je sa onom nagradnom igrom sta su se skupljala stabla ???? Ja kao osvojila nagradu a niko nista ne salje ni nista user posted image user posted image
To mi je trebala biti prva nagrada ikad osvojena u zivotu a ono nasjedila se i natipkala citav dan izgleda opet za nista user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 32
9.4.2013 15:09:12   
Piturica
Hladna, samo ti budi dosadna i pisi sve zivo user posted image   a i mozda zbilja vidis maminangel tamo tako da ... pozdravi ju puno i ako ti se javi. bas se znam pitati svako malo kako je ona. nikakvih novosti od nje vec jako dugo. a i Tiana se ne javlja, a znam da je isla na taj pregled kod svojih u Njemacku. nemam pojima vise sta je sa curkama.
jooooj... i zanima me sta je sa aries isto. mozda joj je stvarno isto taj cep ispao kao i zvijezdi.
btw, mene sad full zabrinjava kako sam bila otvorena prije tjedan dana, a sada nista. pa sta je moguce to tako? nemam pojima.. ja mislila ako si otvoren onda si otvoren i cekas dalje... jbt, sad opet moram cekati da se nesto dogodi. ma, valjda treba biti opusten skroz... jbt, bas ono sve sranje sta sam citala poslije oko tog rucnog otvaranja... totalno me sokiralo! danas cu samo opusteno i sve do petka tako kad idem na pregled ponovo user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 33
9.4.2013 15:10:19   
Piturica
IZVORNA PORUKA: Hladna

E ženske jel zna koja sta je sa onom nagradnom igrom sta su se skupljala stabla ???? Ja kao osvojila nagradu a niko nista ne salje ni nista user posted image user posted image
To mi je trebala biti prva nagrada ikad osvojena u zivotu a ono nasjedila se i natipkala citav dan izgleda opet za nista user posted image

ja nemam pojima jer nisam to igrala. mislim da je afrodita isto nesto bila osvojila pa ono...mozda ona zna user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 34
9.4.2013 15:13:52   
Afrodita83
Afrodita je malo prije popizdila na temi nagradne igre i sad čeka odgovor...! navodno da su tek sad poslali imena dobitnica sponzorima pa bi se trebali strpit dok oni ne pošalju nagrade user posted image user posted image user posted image . Uglavnom, i meni je to prva nagrada ikad igdje osvojena i totalno sam ljuta. Sad ću im visit tamo svaki dan na toj temi dok netko ne napiše konkretan odgovor, a imaju i na fejsu strancu pa ću krajem tjedna ako nagrade ne dođu i tamo dignut frku!!!!!!!!!!! baš sam ljuta!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 35
9.4.2013 15:24:32   
Hladna
Opce nisu fer s tim igrama, bitno da smo mi odvalile kicmu tipkajuci citav dan po faking stablima, mah afrodita ko ih hebe

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 36
9.4.2013 18:11:44   
aries
Evo da se i ja javim, meni je vodenjak pukao jučer u 24:00 i evo več 18h curi , nemam trudova, otvorena sam 1 prst. Cekam...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 37
9.4.2013 18:49:58   
Hladna
Aries drzim fige da sto prije prođe i da brzo zagrlis svoju bebicu user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 38
9.4.2013 18:57:42   
korina7
Joj, sigurno si uzbuđena....Sretno user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 39
9.4.2013 20:30:06   
Papalina
aries user posted image user posted image user posted image
ajde, nek ti je sa srećom, i nek ti porod prođe što lakše i što brže! sretnooo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

da javim neke novosti, jer ću zaboravit....
zvijezda je ujutro dobila trudove...ne tako jake...u 15h je išla u bolnicu jer su trudovi postali sve više i više bolniji...tada mi je rekla da ju jako bolii i da će mi javit novosti...tako da očekujem stalno na fejsu novosti...user posted image user posted image

eto piturica vam je sve rekla...kod mene lažna uzbunauser posted image najprije dok sam čekala da me prime sam počela plakat ko kišna godina od straha, uzbuđenja svega... sad mi žao što su me vratili...
nego, rekli su mi ako se to opet desi da odmah dođem tamo...jer da je meni dosta teško kužit razliku između vodenjaka i mokraće zbog te glupe inkontinencije...i da, od sinoć nisan ju bila osjetila uopće pa me bilo strah...dobro da sam išla bar sam na miru i znam da je sve snjom u reduuser posted image
radili su mi ctg, test kristalizacije, mjerili tlak, vaginalni pregled i utz da vide ako ima plodne vode da budu sigurni, zatvorena sam skroz, vanjsko ušće uloživo za vrh prsta...sutra u 9h idem opet na pregled...pa ćemo vidjet---
ma niš još od svega toga, očito naše bebe čekaju da sve po redu kao na popisu izađu vanuser posted image jedino zvijezda prednjači...user posted image user posted image user posted image

dođem kasnije da vidim ako ima novosti kakvih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdrav od nas 2u1user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 40
9.4.2013 21:01:30   
Piturica
Aries i zvijezda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drzim vam fige da sto prije zagrlite svoje bebice i da porod i sve prodje sto bezbolnije i u najboljem redu. ajme meni.... jedva cekam novosti u jutro user posted image user posted image  
btw, ne mogu vjerovati da taj fucking vodenjak curi 18 sati.
ajme meni.. zvijezdina bebica je bome pozurila user posted image
Papalinice, znaci ti sutra opet u Ri na pregled. javi sve sta je i kako je da budem u toku user posted image  
mm i ja isli prosetati malo da se bubica malo razgiba u busi

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 41
9.4.2013 21:31:42   
MaTana
Curke ja idem spavati, krenule su nase proljetne bebice... Zelim curama da prodje sto brze i bezbilnije. Meni je trema od carskog, sad kada konacno znam datum.
Moram malo usporit da ne bi krenulo ranije, a sad bas imam najvise posla, stan je konacno gotov i treba sve precistit i poslozit, naravno da necu prenosit iako bi rado samo da sto prije sve bude gotovo.
Skacem sa teme na temu, ali moram vas malo gnjavit... Tako mi se neda ostavit bubicu na 7 dana...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 42
9.4.2013 22:04:01   
cuba
Večer cure user posted image
Ajde neka je napokon krenulo kod naših curauser posted image user posted image
aries i zvijezd@ drage naše, želim vam svu sreću svijeta te da što prije i bezbolnije dočekate svoje mališaneuser posted image
Papalina tvoja se nikako nedauser posted image zaskoči mužića večeras da potaknete proces user posted image Ja znam da hoću svogauser posted image
MaTana draga, znači 16.04 je termin dolaska male curkeuser posted image Ajde barem se psihički možeš pripremiti da imaš još tjedan dana, tako da sve fino sredite u stanu do tada. Nemoj se naprezati, pomalo, biti će sve ready steady dok ti odeš u rodilišteuser posted image A bubica je već velika cura, uživati će ona sa tatomuser posted image

Mi smo danas napokon gotovi sa svim radovima koje smo imali obaviti i riješiti prije dolaska brace, evo i krevetić je mm montiraouser posted image user posted image Sutra ćemo ga samo prebaciti u našu sobu, jedino posteljinu neću stavljati da se ne praši bezveze.

Idem se otuširati i uvaliti u krevet malo gledati tv dok mm dođeuser posted image
Laku noć vam cure želim, ljubac šaljem bušicama user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 43
9.4.2013 22:22:01   
lanac3101
Mi danas bili do maticnoga ureda, malisan ostao kod mojih sa tetkom svojom, bio je I predobar, osikio je prije nego smo otisli, zaspao nije se budio 5 sati u komadu je odspavao. A ja se jos izdojila, ako bude trebalo. Otisli mm I ja malo prosetati po gradu onako sami, pa na kavicu, pa malo u soping I bas nam bilo lijepo.Matija nam isto ostao na cuvanju, bas smo prasci, ali ne zalim. Jos ce mm prekosutra obaviti preostalu papirologiju oko malenoga.
Ajde neka je krenilo I to s bebicama, da se rjesavate trudnickih tegobica, a dolaze one sladje sa vasim bebicama.
Drzim vam svima fige da vam porodi I oporavak budu bolji od moga. Pusa svima I vasim busama isto, ode laganini u horizontalu, ipak malo da ubijem oko dok se maleni ne probudi.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 44
9.4.2013 23:04:43   
nela86
Cuba hvala ti puno na rijecima utjehe user posted image

Inace puno srece i da sve prodje u najboljem redu sve koje su u bolnici i kojima je termin ovih dana...

A kod svih nas kojima se termin kaci da su bebe "blizanci" ,nadam se da nece biti toliko tvrdoglavi i odugovlaciti s izlaskom van user posted image

Laku nocccc

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 45
10.4.2013 0:09:24   
pepeljuga
Aaaaaa krenule su bebice, jupi, čekamo lipe vijesti ujutro i da bude sto brže i bezbolnijeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 46
10.4.2013 6:30:01   
Papalina
jutroo user posted image

eto ošla pogledat na fejs dal se zvijezda javila, ali nema nikakvih novosti...ko zna kako joj je... i šta joj je... znam da su joj rekli da morat šetat jer da su trudovi slabiji...valjda će javit još nešto da budemo u tokuuser posted image

eto ja se probudila i zamislite, danas se nisam upiškilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ali idem malo opet đir do bolnice, nisam dugo bilauser posted image user posted image da pzdravim svu ekipu ako sam jučer nekog zaboravilauser posted image user posted image user posted image

malo se šalim , ali sigurno će me poslat doma i danas ko po običajuuser posted image ova moja neće van nikako...neznam šta joj je...stvarno me malo počela zajuser posted image ..
mene sad svi zlače da valjda će izać do 1.maja, to joj je zadnji terminuser posted image user posted image user posted image

i tako cure moje...evo mm otišao na posao, kupaona se grije, ić ću se istušrirat..oko 9h moram bit tamo na pregledu...dok još dojašemo do gore...i tako...

e, danas sam se zarekla da neću cmoljit majke mi user posted image user posted image jučer mi oči bile koda sam očistila 10kg kapuleuser posted image user posted image a ni sama neznam zašto...user posted image

idem ja malo đir na farmu jer nisam dugo bila-jučer cijeli danuser posted image
i AKO slučajno me ostave u bolnici a znam da neće i ako saznam šta za zvijezdu... odmah javim sve piturici pa vas ona obavijesti o svemuuser posted image user posted image

idem sad....baaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image
pusa od mene i ove trvdoglave ovčiceuser posted image
možda ovo zadnji put u komadu...NOT user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image idem idem...ajde ljubim bušetineuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 47
10.4.2013 6:35:56   
Papalina
taman odem sa rr i obećam da vas neću tlačit kad ono jbg moramuser posted image user posted image
evo javila se naša zvijezda....
i kaže, citiram:
cilu noc sam imala trudove svakih 10 min ali nedovoljno jake,kasnije imam pregled pa ti javim, iscrpljena sam masu, nadam se da ce mi bog dat snage da izguram ovo, pozdravi cure i hvala vam ljubim vas.

eto...sad zante još jednu više...user posted image

gibamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 48
10.4.2013 9:32:18   
Piturica
jutro zenske i buse user posted image
sad smo se probudile pa rekla idem odmah,jos dok sam u pidzami, vidjeti jel koja rodila... a ono figa user posted image  jedino ne znamo za aries! jel tko u kontaktu sa njom? ajme meni.... vise neka te bebice izadju vanka user posted image
znaci zvijezda je u komi... ajme meni... drzim joj fige ... a i svima ostalima. cure drzite se i jos malo pa cete ugledati svoje malene bubice slatke user posted image
Papalina, ja pratim mob cijeli dan da vidim jel ima kakvih novosti. user posted image  
MaTana, znaci datum je spreman. ajme... nekako si mislim kako ti ipak znas kad ces, a mi sve u nekom ludom iscekivanju koje nikako da prodje.
lanac, ajme... super da ste nasli vrijeme i za sebe. bome 5 sati u komadu vam je maleni odspavao a vi uzivali. svaka cast! stvarno ti je sve savrseno ovaj puta i sto se tice poroda i oporavka i svega. drzim fige da ce biti i dalje tako user posted image
cuba, ti si isto sve sad gotova sa pripremama  user posted image  super! sad je sve spremno pa moze braco izaci van user posted image
jao curke, ja imam isto osjecaj da cu prebaciti i da necu ja roditi ni na termini ni prije termina. bas si nekako mislim da kako je sad sunce vani i dolazi lijepo vriejeme da nam bebice cekaju valjda da se ta prognoza vremenska ustabili pa da krenu izlaziti user posted image user posted image  ja u petak opet na pregled... vise mi tog hodocascenja po pregledima dosta. ali stvarno!
odoh pod tus. cim se javi Papalina, pisem cijeli report user posted image
puse

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 49
10.4.2013 10:02:57   
Piturica
evo me ponovo...nikako da odem pod tus user posted image user posted image
javila se Papalina i kaze da zvijezda ide u rađaonu user posted image user posted image user posted image  kaze da je otvorena 4 prsta tako da eto.... stize jos jedna bebica. zvijezdaaaaaa..... sretno i zelim ti brz, lagani porod i da se sto prije mazis sa svojom srecicom user posted image user posted image user posted image
inace, Papalina je gotova sa ctg-om sad ceka jos pregled, ali kaze da joj se taj doktor nikako ne svidja. ajme meni... tko  zna sa kakvim vjestima ce se ona vratiti user posted image  
odoh sad na brzinu pod tus tako da sam spremna za nove izvjestaje user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!