|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2013.
4.4.2013 9:16:22   
winkica
Pinky kako si mi ti?

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 76
4.4.2013 9:30:45   
daxy
winkice kako to misliš viška? 64 kg,koliko si visoka? Sad sam se i ja zapitala. user posted image Ja imam 65,možda i više jer sam se zadnji put vagala u jesen,a visoka sam 165cm. Po izgledu mi nitko ne viruje da imam toliko kg. user posted image
Ja ću krenit u teretanu,ali ponajviše zbog kondicije,radim dosadan monoton posa i slabo se krećem,pa moram...

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 77
4.4.2013 9:31:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, kod mene još ništa na vidiku. user posted image Idem u petak poslije posla kod privatnika da malo zaviri dolje user posted image i da mi kaže da li će kokica snjeti koje jajčeko user posted image user posted image user posted image i koji to klinac još uvijek krvari unutra jer još uvijek mi bude povremeno tamni iscjedak. user posted image

*Andjela* draga, sram nas može biti. Trebalo bi nas user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si nam ti? Ako te žigaju jajnici dal si u akciji? user posted image Onda bi mogli staviti datum tamo negdje za 15-tak dana, zar ne?

Draga Bucika, kad sam se ja udavala moja vještica je uranila, što se nikad ne događa i došla mi je točno na dan vjenčanja. user posted image Mojoj frendici je isto uranila i dobila je tjedan dana prije vjenčanja. Stres radi svašta. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 78
4.4.2013 9:42:26   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, moja draga, pa gdje si ti nama? user posted image Fališ mi puno tu na RR ... i ti i tvoj optimizam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znači napala si kilice? user posted image Ja isto nisam nešto debela (170 cm visoka) i imala sam zadnjih nekoliko godina 68kg, ali kako sam izgubila svoju mrvicu user posted image i još je krenula korizma, samo sam se "istopila" i sad sam na nekih 64-65kg. Voljela bi doći do 62kg i to bi onda bila moja idealna težina. Tješim se da još super izgledam jer ne volim vježbati (i zato niti ne vježbam) i još po cijele dane sjedim na poslu tako da od mišićne mase nemam ni 'm'. user posted image I kad bi preostalo salo pretvorili u čvarke ostala bi prava manekenka od mene. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 79
4.4.2013 9:45:38   
PinkyFunkyBirdy
Podsjetnik na našu prekrasnu listu. user posted image

Trudilice:

user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image očajnica - 10.04.
user posted image *Katarina* - 14.04.
user posted image ikaaa - 15.04.
user posted image bebac24 - 15.04.
user posted image RIBICA241 - 16.04.
user posted image perlica55 - 21.04.
user posted image Ljubilica - 21.04.
user posted image ninich - 23.04.
user posted image tintin - 27.04.
user posted image winkica - 27.04.
user posted image mamino zlateko - 28.04.
user posted image daxy - 30.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 80
4.4.2013 10:00:18   
Bucika001
hvala vam drage moje od srca,ali evo i sluzbene potvrde..zacrvenilo se..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 81
4.4.2013 10:00:47   
andydea
ajme kad vidim ovu listu...dolazim u napast da i ja idem u odbrojavanje, ali ipak se priključujem uskorouser posted image user posted image
Ajmo curke u akciju....user posted image user posted image user posted image  primajte se user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 82
4.4.2013 10:18:43   
daxy
bucika žao mi je.user posted image user posted image al drži se doć će to sve na svoje mjesto. user posted image user posted image
pinky sretno na pregledu i javi nam novosti. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa šta je ovo?!? Ti imaš 170 i 65kg? Kila koliko i ja a 5 cm više i još bi skinila koju kilicu?
Ja pod hitno idem u teretanu! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 83
4.4.2013 10:41:32   
PinkyFunkyBirdy
Joj, draga daxy, ja ti imam dosta sala na trbuhu (vjerojatno zbog PCOS-a) pa ti većinu vremena izgledam 4 mjeseca trudna, a da o šlaufovima ne govorim ... bude ih po 3,4 debela šlaufa kad se sagnem. user posted image user posted image user posted image Najviše bi voljela izgubiti taj dio, a taaako mi se neda vježbati. user posted image Pogotovo jer kad krenem vježbati budem više gladna i onda još više jedem. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 84
4.4.2013 10:57:07   
andydea
Sad bu te vi debeljuskaste user posted image  pa nebute ni razmišljale o kilama i vježbanjuuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 85
4.4.2013 11:16:04   
tintin
Bucika draga zao mi je, uzivaj sad u pripremama i zelim ti svu sricu sljedeci ciklus.
Pinky draga sretno draga na pregledu i da nam se što prije pridruzis, saljem zagrljaj

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 86
4.4.2013 12:00:37   
Bucika001
Hvala vam drage moje,puno mi znaci sto ste tu.. S obzirom da nemam datum za ovat mj,a iduci vjerujem da cu biti u velikoj strci,vjerovatno ne budem odbrojavala..bit cu uz vas,navratit s vremena na vrijeme,ali žnajte da mislim na vas i od srca vam zelim puuuuuno user posted image user posted image user posted image ..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 87
4.4.2013 12:04:04   
perlica55
Bucika mila user posted image user posted image , ostat ćeš ti user posted image
kad postaneš gđa. Bucika user posted image .
Što se kilaže tiće, i ja sam malo prekardašila
još za vrijeme Božića, papala sam više nego smijem user posted image .
Tako da sam trenutno na +5 kg user posted image .
Inaće sam visoka 174, a teška 64 kg, al
izgledam deblje, vjerojatno imam lagane kosti.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 88
4.4.2013 12:09:21   
angel@
Drage moje dobar vam dan...nisam odavno ništa pisala ali vas redovito čitam i pratim... kako ste mi sve skupa?
Draga Bucika001 žao mi je zbog vještice,ali idući mjesec je sigurno tvoj.... puno sreće u pripremama za vjenčanje....
Pinky,Perlice,Andjela,Daxy kako ste mi vi... nadam se da ste u akciji....
user posted image user posted image user posted image

Navijam za sve cure da im vještica ne dođe i da sve od reda budete lijepe i okrugle user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 89
4.4.2013 12:11:09   
daxy
bucika sretno s pripremama. javi nam svakako ako bude user posted image user posted image bez obzira na datum. user posted image user posted image user posted image user posted image

andydea I ja se tome nadam. user posted image user posted image user posted image

pinky bar nam nije hladno zimi. user posted image user posted image user posted image Ma nisam čak ni bucka,kažem nitko mi ne viruje da iman toliko kila,neznam ni ja di je to sve stalo... Lipo sam ja raspoređena,ali fali mi kondicije,moram to uhvatit pod HITNO!!!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 90
4.4.2013 13:11:35   
perlica55
Tek sad vidim da pola postova nisam pročitala user posted image
Winky draga, sretno s kilicama, nadam se da će lagano
kliziti prema dolje user posted image  user posted image
Pinky, sretno na pregledu, nadam se da ti bude sve ok.
Obavezno nam javi kako je prošlo.
Andjel, vjerojatno smo svi s liste u akciji.
Ja jesam user posted image  user posted image
Trenutno čekam O, nadam se da stiže brzo, jer MM
ide na put u pon user posted image . Tako da smo u opasnoj akciji još
4 dana user posted image  user posted image  user posted image
Ljubim bušiccuuu user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 91
4.4.2013 21:07:09   
ikaaa
andjela mila nisam te zaboravila.....nekako se sve nadam da ćeš javiti supač vijestiuser posted image user posted image
bucika mila žao mi je zbog user posted image ...drži se mila...šaljem ti velikiuser posted image
perlice navijam da uspije mala mrvicauser posted image user posted image user posted image
pinky čekam te sa super vijestima od dr...i da konačno skupa odbrojavmo...držim figice za DOBRE vijesti....
drage moje ja sutra idem vaditi opet glupi prolaktin, da vidimo jeli ištao pao....user posted image tako mi se neda..user posted image ahhhh kilice kilice....i mene muče...visoka sam 158 a kg 58...trebala bih barem izgubiti još 3 kilice...ali nekako mi ne ide...u pon počnem sa viježbanjem i do čet odustanjem....tj usput tu je i čokolada, napolitankice a što ću kad si ne mogu pomoćiuser posted image user posted image user posted image
očajnica imali kakvih naznakica za user posted image ?
drage moje nadam se da će nam ovaj mjesec biti puuuuun user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 92
5.4.2013 6:19:57   
winkica
ja sam visoka 171 cm a imam 70 kg.istina je da ne izgledam debelo jer je to sve lijepo raspoređeno.i u tome je moja sreća.kad se debljam sve se raspoređuje po tijelu.no inače sam uvijek na 68 a trebala bi spustiti na 64 jer je to moja optimalna kilaza.ali dobro je to što idem starija ne odudaram od kila koje sam imala u srednjoj školi.uvijek se zimi udebljam a preko ljeta smrsavim.ali eto te like teško nosim jer osjećam da se brže umaram.tako da sad je počela operacija "KILE DOLJE" kako bi operacija "HOĆU BEBU " bolje uspjela..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 93
5.4.2013 12:08:01   
andydea
pozz drage moje trudiliceuser posted image
Evo već danima razmišljam o vama kako da vam napišem nešto i kaj me najviše muči i neda mi mira...user posted image
Neke na ovoj temi me znaju već dugo,a neke samo površno...mama sam troje dječice (vidi se u profilu)....sretna i ponosna i na ljeto bi išli na još jednuuser posted image ....
Svaki put kad na to pomislim...i kako bi vam se ovdje pridružila u odbrojavanju, sjetim se da neke od vas se muče već godinama za svoju prvu user posted image  i da neutješno plaču i mole iz mjeseca u mjesec....a ja se tada osječam sebično jer ih imam već troje...(možda sam u krivu i nebi me trebalo biti briga, ali takva sam i osjećajna i uvijek mislim i na druge)...
Pomislim si ,da nemam kaj tu tražiti, jer tu ne pripadam...ne mučim se ostati trudna i već nakon 3 ciklusa dobim user posted image ...Gledam vašu bol kroz mjesece i molim za vas...sretna sam za svaki vaš user posted image user posted image  kao da je moj...evo oprostite mi na ovom dugom postu ,ali jedostavno sam morala ovo napisati...
i da svima šaljem veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 94
5.4.2013 12:40:05   
bebac24
cure noje treba mi vas savjet user posted image
bas me kopka ta moja user posted image koja je traja samo 2dana i to sta me zapravo od nje bole cice, ne vidim nikakve promjene na njima samo booole user posted image
uglavnom..nemam nikakvih simptoma drugih ali posto sutra odemo na neku veceru di ce naravno biti alkohola a ja ga pijem jako rijetko tj tako u drustvu mislila sam ujutro piskiti testic pa da znam na cemu sam jer ne zelim ni pomislit da sam trudna. . pa evo zanima me sta vi mislite ili da jednostavno cekam sljedecuuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 95
5.4.2013 12:47:50   
bebac24
joj taj moj mobitel na pola mi prekine uff user posted image uglavnom ne zelim piti dok postoji mala mogucnost da samuser posted image a opet tako se bojim da cu biti razocarana ako vidim ---- user posted image
bas su puno nasih prijatelja u zadnje vrijeme postali roditelji pa smo jucer md i ja pricali o tome a on optimisticno SAMO TREBA BITI UPORAN A TO NAM NIJE NIKAKAV PROBLEM BITI user posted image user posted image bas me nasmijao haha
sretno svima user posted image

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 96
5.4.2013 13:06:17   
perlica55
Bebac24, al ti očekuješ user posted image  15.04.
Taman bi ti trebala biti O? Imaš li kakv iscjedak, mjeriš li BT?
Kako misliš da će ti test išta pokazati user posted image

Eventualno bi mogao biti user posted image  ako "to" prošli mjesec nije bila user posted image .
Pišni test ako će ti biti lakše.

andydea, pa draga nisi ti "kriva" što si sretnica,
pa brzo ostaneš trudna. Bilo bi super, da nam opet
dižeš prosjek user posted image  user posted image  user posted image , želim da nam se pridružiš
čim prije  user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 5.4.2013 13:09:50 >

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 97
5.4.2013 13:20:51   
tintin
Bebac ponovi testic da budes mirna user posted image
Andydea samo se ti nama što prije pridruzi i nama je drago da budes tu s nama i da ti ovaj put uspije brzo, sretno draga i uz tebe smo.

Neposredna veza do poruke: 98
5.4.2013 14:45:18   
bebac24
drga perlice upravo me to jako buni..inace mi traje 4-5dana a onda je i kasnila par dana,i cice me NIKAD tako rano ne bole zapravo vrlo rjetko me i bole a ovo sad je ajjjj uzas
ne mjerim BT a iscjedak haaa ovako inace ga ima uvjek i previse a par dana prije nego sam "dobila to nesto" nije ga bilo i sada ga ima odmah od prestanka. jos se nismo zaokupirali pracenjem ovulacije jer smo vrlo aktivni cijelo vrijeme user posted image user posted image pa valjda pogodimo i tu ovulaciju haha
mislim da cu ak stignem navecer kad zavrsim radit skocit do apoteke pa da ja ipak pisnem i vidim dali ima sta novoga ak ne nista cekamo sljedecu user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 99
5.4.2013 18:03:06   
glagla
Drage moje uz vas sam mislima svaki dan i želim vam svima puno sriće ovaj misec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!