|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2013.
3.4.2013 11:05:00   
Bucika001
Ne razumijem se bas u bt,ali koliko sam cula to je super predznak!drzim fige draga! user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 51
3.4.2013 11:42:32   
perlica55
Ribica 241, postoji šansa da prežive, iako meni
dva puta nije upalilo user posted image . Al ja sam baksuz po tom pitanju user posted image !!!

Ikaa, obično nakon O tempica ostaje povišena,
al je bitno da na očekivani dan user posted image  i dalje ostane  povišena.
Ukoliko se pred mengu BT spusti, ništa od user posted image .

Držim figeeeeee user posted image   user posted image  user posted image

Mala ribica, kad misliš piškit testić????

< Poruku je uredio perlica55 -- 3.4.2013 11:44:03 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 52
3.4.2013 11:58:54   
daxy
mala ribica dobro nam došla user posted image user posted image user posted image user posted image

bucika draga ima li user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Pinky draga ja za svoj datum nisam sigurna kad je user posted image user posted image user posted image jer ne znam od kada da brojim ovaj ciklus. Jeli to od 30.03. kako mi je bilo smeđkasto "krvarenje" ili 02.04 kad sam baš dobila...

tintin ikaaa perlice bucika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam na podršci

i svim ostalim curama user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 53
3.4.2013 12:05:44   
perlica55
Daxy, moraš nam praviti društvo na odbrojavanju user posted image

Za sada stavi 30.04. pa ak ne dođe ideš s nama na
novo odbrojavanje u  svibanj  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 54
3.4.2013 12:07:06   
mamino zlateko
ajde stavite mene za 28.4

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 55
3.4.2013 12:17:46   
Bucika001
Daxy drapa,cim cim prije,tim tim bolje user posted image user posted image user posted image

A sto se mene tice,strah me opet radit test,kada nije prvi jutarnji..ali sutra ujutro ga radim,jer sam sad vec luda..htjela bi znati.. user posted image uglavnom user posted image nema,a imam lagani pritisak,nema grceva za sada,a grudi ne smijem pipnuti koliko su osjetljive i bolne,pogotovo sami vrh bradavica..

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 56
3.4.2013 12:30:11   
mala ribica
Drage, evo javljam da sam jutros procurila... Boli me i bas je pravauser posted image dosla. Perlice55 test ne mislim raditi sad jer nema vise smisla. Inace po mojim izracunima dosla mi je dan dva ranije. Iako sam zadnji test radila prekjucer i nije niceg bilo, ja sam se ovaj put ziasta drugacije osjecala i mislim da je do oplodnje doslo i da se mali mis nije uspio ugnijezditi i propao ie. Osjecaj me ne vara i imala sam simptome koje nisam do sada... Eto, krecemo u akciju opet ovaj mjesec, tako da cu se prijaviti za svibanj nadam se user posted image
Svima vama trudilicama zelim user posted image i saljem dobre vibre da ne budete na popisu za iduci mjesecuser posted image

Neposredna veza do poruke: 57
3.4.2013 12:36:22   
ikaaa
mala ribice žao mi je....drži nam seuser posted image user posted image
bucika dok god nema user posted image ...nada postoji...držim i dalje figice...ali sutra obavezno nam javi.navijam da ugledaš dve veeeelike tamne crtice.user posted image user posted image user posted image
nadam se da će tempica ostati povišena do kraja.....joj curke moje ja sam tako opterećena sa tim svim....svaki mj vičem i govorim sama sebi ma neću ništa pratiti pa opet popustimuser posted image a valjda će to sve jednom doć na svojeuser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu mala ribica)
Neposredna veza do poruke: 58
3.4.2013 12:39:43   
bebac24
drage moje evo i mene malo :-) novim curama zelim dobrodoslicu i da cim prije budu ponosneuser posted image
e sad.. ja sam bila dobila 19. i trajala mi je samo 19.i 20. obilno ko i uvjek ali inace imam prva dva dana jace 3.skoro nista i 4.i 5. dan onako tek nesto. a sad smo vec 21.ja i dragi bili u akciji user posted image i nisam vise imala pa sam sad malo user posted image
neznam sta da mislim.. simptoma nemam bas nikakvih osim sta me cike pocinju jako bolit na dodir vec par dana malo a sad bas onak dosta..
Pinky draga ja se prijavljujem za 15.4 ali nisam sigurna kada trebam dobit posto se sve poremetilo user posted image ali lakse mije kad sam tu sa vama user posted image

(Odgovor članu mala ribica)
Neposredna veza do poruke: 59
3.4.2013 12:41:27   
andydea
Curke svima šaljem jedan velikiuser posted image user posted image
daxy držim fige draga...ajde piškiti..čekamo te
Mamino zlateko pa ti si nam u odbrojavanjuuser posted image user posted image user posted image ...baš super..želim ti što prije da ugledaš svoj plusić...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 60
3.4.2013 12:42:25   
andydea
Bucika i tebe čekamouser posted image ...ajmo piškiti brzo user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 61
3.4.2013 12:53:03   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, nakon O bi BT trebala porasti i ostati visoka tako da je ovo definitivno dobar znak. user posted image Pokušaj se opustiti i radi nešto što voliš da se opustiš. user posted image
Daxy, draga, ostaješ ti nama na ovoj listi. Ne puštamo te mi da nam pobjegneš. user posted image
Mamino zlateko, dobrodošla opet k nama na odbrojavanje i iskreno ti želim da postaneš okruglica čim prije. user posted image
Draga Bucika, navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Mala ribice, žao mi je. user posted image Sljedeći mjesec će sigurno biti dobitan. user posted image
Draga bebac, navijamo za pozitivan testić! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image očajnica - 10.04.
user posted image *Katarina* - 14.04.
user posted image ikaaa - 15.04.
user posted image bebac24 - 15.04.
user posted image RIBICA241 - 16.04.
user posted image perlica55 - 21.04.
user posted image Ljubilica - 21.04.
user posted image ninich - 23.04.
user posted image tintin - 27.04.
user posted image winkica - 27.04.
user posted image mamino zlateko - 28.04.
user posted image daxy - 30.04.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 62
3.4.2013 13:04:52   
tintin
Kolika nam je lista user posted image drage trudilice zelim vam svima od reda da ugledate user posted image
Mala ribica zao mi je šta je dosla ma sljedeci ciklus je tvoj i bit će dobitan user posted image
Mamino zlateko dobro nam opet dosla i da čim prije opet zatrudnis, saljem pozitivne vibre
Bucika drzim fige da ujutro bude pozitivan test joj draga nadam se da ti je ovaj put uspjelo.
Saljem zagrljaj svima

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 63
3.4.2013 16:05:31   
perlica55
Mala ribica, žao mi je. Sretno na idućem
odbrojavanju!!!

Curkeee moje lista je savršena, valjda
će biti punooo user posted image user posted image user posted image

S R E T N O S V I M A

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 64
3.4.2013 18:25:18   
Ljubilica
Lista je genijalna....user posted image user posted image user posted image
Perlice meni ce u nedjelju bit zadnji plodni dan! koliko ti je dug ciklus? Meni je 28-29 dana.
Po meni bi mogla odradit svoje kljucne dane dok ti je MM tu ako ide tek u nedjelju....user posted image
Cekamo pozitivne testice...user posted image

Neposredna veza do poruke: 65
3.4.2013 20:33:51   
daxy
Drage,ostajem onda s ovim datumom,pa ćemo vidit za dalje. user posted image user posted image
mala ribica žao mi je zbog user posted image ali bit će idući mjesec! Glavu gore!
ikaaa draga dobro je pratiti sve te stvari,ali ako te to previše opterećuje morala bi se nekako opustit ili stvarno jedan mjesec ostavit sve po strani i jednostavno odmorit. Šta god odlučiš mi smo uz tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
perlice ima da iskoristiš muža do kraja! user posted image user posted image Napadni ga prije nego izađe iz kuće s koferom u ruci. user posted image user posted image
pinky draga,kako si ti? Ima li šta na vidiku?

Lista je stvarno velika i prekrasna! Cure u akciju! Navijam za vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i za sebe naravno! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 66
3.4.2013 20:42:44   
perlica55
Ljubilica moji ciklusi si 23-26 dana,
koristim LH trakice zadnja 3 ciklusa,
pa znam da mi je O 13. ili 14.dc.
Kasno obzirom da imam kratak ciklus user posted image

Vještica je bila 29.3. tako da mislim da
će mi O biti tek utorak.
Nadam se da će ovaj mjesec biti koji
dan ranije user posted image
Svejedno sam u akciji user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 67
3.4.2013 21:55:49   
ikaaa
drage moje ma znam i sama da sam malkoc previše opterećena sa tim svim ali jednostavno si ne mogu pomoći...... čitam knjigice, viježbam, pola dana sam na poslu ali misli ipak odlutaju na testić, bebicu... me kako bude....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 68
3.4.2013 22:17:49   
Kazimira
sretno svima user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 69
3.4.2013 23:49:07   
*andjela*
a za mene niko ne pita user posted image

user posted image user posted image user posted image
lista je super.....racunajte ko da sam i ja na listi...datum nisam stavila...da ne napravim pometnju...jer racunam da je user posted image bila oko 20 kad se pojavljivalo ono malo krvi ....tako po tom racunanju sad bi trebala biti ovulacija....a mene citavo vece ziga desni jajnik...tako da je moguce da to to...dosad me je uvjek bolio ljevi jajnik...desni nikad da sam pomislila da ga i nemam user posted image user posted image user posted image
sto vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovaj mjesec

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 70
4.4.2013 5:51:44   
Bucika001
*andjela* draga,oprosti nam.. user posted image user posted image user posted image bacaj se sada na muzica,da i ti ugledas user posted image ..

Ja sam drage moje opet negativna..bez ikakve naznake za user posted image ..ocito sva ova nervoza cini svoje..no zato se blizi moj datum.. user posted image a onda cemo mi opusteno na user posted image ..

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 71
4.4.2013 7:46:31   
perlica55
Bucika draga, žao mi je što nema user posted image .
andjela, pa nećemo biti sitničave, daj otprilike datum,  
nek nam lista bude još veća user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 72
4.4.2013 8:59:45   
daxy
andjela molim te oprosti nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo kavice da nam zaboraviš greškicu user posted image user posted image user posted image
Ja častim. user posted image user posted image Stavi neki datum,ja isto neznam koji mi je točno dan za user posted image al su me nagovorile da ostanem s ovim 30.04. user posted image user posted image Baš sam bila neumoljiva. user posted image user posted image

Bucika ma test je sigurno u krivu! user posted image user posted image Nema odustajanja,još nije crveno!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 73
4.4.2013 9:12:11   
winkica
evo i mene..vještica završila pa ćemo ja i dragi uskoro opet u action..posto je ovo već 1god i 11 mj nekako sam svaki mjesec totalno flegma..mislim da ću ubrzo posjetiti svog dragog ginekologa i da krenula sam na dijetu..iako nisam debela ali ove kile koje su se zalijepile kroz zimu moraju dolje jer mi je samoj teško ih imati i nositi ih.tako da barem 6 kg mra dolje.a prošlo ljeto kad sam sigurna da je bila kemijska t. ,to Pinky najbolje zna,imala sam 64 kg.možda stvarno moram smrsaviti da bi se zalijepila beba tako da sam se opako primila te dijete..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 74
4.4.2013 9:15:13   
winkica
drugim curama želim velike plusice ovaj mjesec. Bucika kad će tvoj testic ?

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!