|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 15:42:51
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje žene od akcije evo i nas malo.... Svim curama kojima je vještica glupa došla želim sreću u novom mjesecu nade i novom odbrojavanju.... cure nema predaje... Draga anđela od srca ti čestitam i želim ti najljepše mjesece koji ti sljede... čuvaj i mazi svoju mrvicu... Draga moja Pinky drago mi je da je sad sve dobro i od srca se nadam da ćeš i ti brzo u novo odbrojavanje.... Mi smo bili na pregledu u utorak i hvala Bogu sve je u najboljem redu... dobili smo do sada najljepšu sliku sa uzv moj dječak je spavao,ali se i smiješio... dobila sam čistu sliku lica i prekrasan je.... ima puuunnnooo kosice,mali slatki nosić i tako lijepa usta.... ma pravi mamin slatkiš... i doktor ga je nazvao beba bombon... težak je 1,700 i dug 30cm i napredan je za 16 dana tako da drage moje moj termin je najvjerojatnije 20.6.,sad nam je kontrola svaka 3 tjedna pa ćemo sačekati i službenu promjenu termina.... ja sam od početka trudnoće pa do sad na +7 kg i prezadovoljna sam...tlak mi je odličan 120/70... sve je u najboljem redu....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 15:50:56
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme baš preslatko! Znači tvom bombončiću se žuri upoznati svijet? Već je pravi frajer. Daj mi reci što to ti jedeš da si samo 7 kila dobila? To ćeš mi morati otkriti jer ću ja sigurno jednog dana biti ko tenk.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 15:51:47
|
|
|
|
angel@
|
Draga moja Perlice vidim da si me tražila na temi ljetne bebice.... draga evo dala sam izvještaj....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 15:55:10
|
|
|
|
angel@
|
Draga Pinky ja sam sklona dobivanju kilica tako da se sad pazim a jedem ti sve normalno ali nemam ni trudničkih želja tako da se uspijevam kontrolirati... Je moj dječak očito želi prije vani i kako ti kažeš pravi je frajer i jedva ga čekam upoznati iako me pomalo i strah....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 19:58:17
|
|
|
|
Bucika001
|
Draga andjela,od srca ti cestitam na i zelim ti mirnu i skolsku ! Dajte cure,jos koji drzim vam fige! Pinky draga,jedva cekam da se pridruzis odbrojavanju! Trebam vasu pomoc,napravila sam novu temu na podforumu vjencanja,pa ako imate volje pomozite,molim vas!
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 22:23:46
|
|
|
|
perlica55
|
Andel draga, morala sam te tražiti na tvojoj temi, kad si najavila izvještaj sa pregleda, a od tebe ni slova Drago mi je što je sve super na pregledu. Tvoj beban je velika beba Super za kilice, svaka čast za samo +7 Bucika draga naša, šaljem veliki
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 22:38:50
|
|
|
|
Ljubilica
|
Moja jos nije dosla, stalno me nesto bocka oko stomaka....eeee i piskim stalno!!!! kupila sam test, al ne znam ako ga sutra ujutro pi-pi hoce li pokazati siguran rezultat??? Više ili je ili nije samo da znam!!!
< Poruku je uredio Ljubilica -- 26.4.2013 22:42:29 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 23:02:16
|
|
|
|
daxy
|
Evo me cure,da vam javim ružne novosti. Al najprije šaljem vam svima puno puno zagrljaja. Ne mogu pisati svakoj posebno. Pišem vam s mobitela,pa mi je zeznuto. Uglavnom ljubim vas sve,vi ste moje lavice!!! Evo i ja moram biti lav i borit se s vama! Ja sam danas dospjela kod ginekologa,evo stanje: Desni jajnik policističnog izgleda,a lijevog NEMA NIGDJE!!! Ona vaginalna sonda skoro mi na nos izašla,radia mi je ultrazvuk dobrih 20 minuta! Sve je pokuša i sve djelove i tkiva približia koliko je moga! Apsolutno sve moguće je napravia! A tog jajnika NEMA! Jedina nada za sada mi je ultrazvuk abdominalnom sondom! Dobila sam preporuku za jednog sjajnog ginekologa i dijagnostičara,samo trebam još skupit novce da odem kod njega! Eto,tako sam tužna! Muči me to što ga nema! Na desnom jajniku nema žutog tjela,što znači da iz njega nije bilo ovulacije! Znate već da O LH trakicama nisam utvrdila. Ako je kojim slučajem O bila iz lijevog jajnika(što je malo vjerojatno) onda je bila prije nego sam počela s LH trakicama ili poslije. Za dijagnozu PCOSa nije dovoljan samo ultrazvuk,ali je moguće da to imam. Još tribam obavit abdominalni UZV da vidimo postoji li uopće taj lijevi jajnik i izgleda li policistično,ako da vađenje hormona itd itd. Tek onda dijagnoza. E i dobila sam Medazol,imam upalicu neku,kao malo pojačan iscjedak. Cure drage,bojim se! Što ako ga jednostavno nemam,a ovaj desni policističan,pa malo radi malo ne radi?!?! Da odmah pokrenem postupak za posvajanje? Grozno se osjećam. Eto toliko od mene. Morala sam se javit iako sam utućena i neznam šta pametno da napišem.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 26.4.2013 23:19:00
|
|
|
|
daxy
|
Evo da i to napišem,to "krvarenje" koje sam imala ova 2 mjeseca ipak je od čaja,ali nije opasno,zapravo je i pozitivan znak. Objasnio mi je sve lijepo kako i zašto,ali cure ja vam to ne mogu ponovit ni za milijun eura! Uglavnom čajevi potiču neke hormone koji to uzrokuju. Eto.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 0:15:47
|
|
|
|
Ljubilica
|
Draga Daxy mislim da bi definitivno trebala otic po jos jedno misljenje, nema panike, prvo trebas utvrdit dijagnozu! Tako je meni jedan "pametni" ginekolog rekao da imam policisticne jajnike, a ja ni P od policisticnih! Draga ja se stvarno nadam da je tvoja dr. malo pretjerala obzirom da nije imala krvne pretrage koje ukazuju na policisticne! U najgorem slucaju da je to sve i tocno, u sto iskreno sumnjam nemoj odustati od bebice jer se moze natjerati i taj desni jajnik da ovulira kvalitetno ( kazem ti iz prve ruke)!!! Znam da ti je to sve koma, ali budi jaka i ne vjeruj samo jednom ljecniku! Saljem ti veliki zagrljaj!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 8:25:20
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga slazem se sa Ljubilicom otidji po jos jedno misljenje, a iako bude tako taj desni jajnik iako je policistican danas potpomugnutom oplodnjom mozes uspiti, ne odma tako daleko razmisljati o posvojenju, prvo razne postupke s kojima ces sigurno uspjeti, ali ja ti od srca zelim da to sve rjesis, tu smo uz tebe., saljem veliki zagrljaj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 11:11:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja daxy kao prvo moraš se smiriti. Znam da je takvo nešto jako teško za čuti, ali vjeruj mi draga da to sve još ništa nije 100%. Ako hoćeš uzmi mene za primjer i kada se na UZV nije vidjelo što je trebalo biti tu (kad mi uopće nisu vidjeli plod, a bio je tu i srčeko je tuklo) i primjer žene s policističnim jajnicima koja po nekoliko mjeseci NEMA ovulacije niti menge niti ničega osim čekanja (a opet sam uspjela dvaput dobiti plusić). Znači najprije odi po drugo mišljenje ... jajnik je vjerojatno negdje zavučen pa se ne vidi (pogotovo ako ti ovaj ima malo slabiji UZV), a i ako drugi jajnik stvarno je policističan (što uopće ne mora biti slučaj jer svakoj ženi povremeno ne pukne folikul pa ostane kao cistica na jajniku koja naravno nestane tijekom vremena i jedna cista ne znači policističnost) postoje različite težine policističnih jajnika tako da draga moja ništa još nije sigurno. Nemoj se ništa žalostiti jer čak i da ispadne tako loše (A NEĆE!!!) draga tintin ti je napisala - postoje liječničke metode da zatrudniš. Ako mogu muškarcu koji uopće ne izbacuje spermu izvući spermiće iz sjemenika (ili kako se već zovu njihove vrećice ) onda draga moja mogu i tebe učiniti ponosnom trudnicom. Tu sam ako imaš kakvih pitanja. Joooooj, Ljubilice dal si piškila??? Toliko sam nestrpljiva da ako treba ja ću piškiti umjesto tebe. Pliz javi nam rezultat.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 13:05:14
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica čekamo tvoj javi nam kad ćeš piškiti!!! Draga Daxy, žao mi je što si se uzrujala zbog svega. Drži se hrabro i nemoj odmah misliti crno!!! Važno je da odmah odeš napraviti nalaz spolnih hormona (3.-5.dc) koji će ti najbolje pokazati pravu dijagnozu. Budući je UVZ pregled isključivo subjektivno mišljenje doktora koji ga radi, a krvne pretrage su tu za potvrdit dijagnozu!! Jesi do sada radila krv. pretrage??? Žene koje imaju samo jedan jajnik isto ostaju trudne i dobiju bebice, jer taj jajnik preuzima funkciju ovog kojeg nema. Zato mila moja, glavu gore, od plakanja nikakve koristi!!! Šaljem ti veliki
< Poruku je uredio perlica55 -- 27.4.2013 13:08:21 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 14:13:15
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam svima na podršci. Ginekolog je bia super i sve mi je lijepo objasnio. Svakako hoću i želim drugo mišljenje,odnosno peto! On je četvrti ginekolog koji ne može nać taj jajnik . On je reka da je jajnik policističnog izgleda,ima na njemu više cistica,pokaza mi je i sama san ih vidila sigurno 6 ili 7. Za tu dijagnozu moraju oba jajnika biti takva i hormoni ukazivati na to. Nadajmo se da neće biti tako. Kaže i da mi ne može za lijevi ništa predviđati,ali možda je srasta s nekim tkivom i da se abdominalna sonda može lijepo približiti svakom tkivu i nać ga ako je negdje zaluta odnosno prirastao tamo gdje mu nije mjesto. Ona moja ginekologica se još ne vraća s bolovanja,kad se vrati otić ću i kod nje s ovim šta mi je ovaj da,pa da me uputi na pretrage. Prije toga ću još napravit UZV abdominalnom sondom. Ovaj ima dobar ultrazvuk,ali nema tu abdominalnu sondu,pa mi je preporučia drugog doktora. Sad ne mogu platit i taj pregled i ultrazvuk,ali sljedeći mjesec obavezno idem. Najvažnije mi je da utvrdimo ima li ga uopće i jeli ima (nedajBože) nešto na njemu. Kad ga nitko nije vidio do sada,nitko ne može znati u kakvom je stanju. Ako ga nema,šta sad ne mogu ga izmisit! Samo da znam na čemu sam,eto to želim! Sigurno bih bila još gore primila vijest da nisam prošli ciklus imala O. To me jako tješi,jer znam da je bila jednom od dva puta od kad koristim trakice. Sad sam puno bolje kad sam to prespavala,znam da je stanje kakvo je i nema mi druge nego se boriti s tim! Vi ste mi podrška i hvala vam na tome! Nemojte se ljutit na mene,pratim vas i znam šta se događa sa svakom od vas,ali mi je teže pisati s mobitela svakoj posebno. Znajte da sam i ja uz vas i hvala još jednom što ste vi uz mene. Tisuću zagrljaja vam šaljem!
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 14:29:59
|
|
|
|
daxy
|
Eh da,vadila jesam neke hormone prije godinu dana,ali to je bilo u sklopu nekih drugih pretraga koje sam radila zbog hipofize (slučajno su na CTu snimili "nešto" na njoj,nekakvu iskrivljenost neznam kako drugačije da vam to objasnim,nije klasičnog izgleda) pa su me uputili na pretrage,između ostalog i MR i hormone pa i neke spolne,al ne znam točno koje i sve je bilo uredno. Izgleda da mi je to urođena mana,ali moram opet za godinu dana snimit da budemo 200% sigurni da to je to i da nema nikakvih promjena.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 19:31:37
|
|
|
|
ninich
|
došla danas...ja stvarno više ne znam šta da radim...
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 20:55:50
|
|
|
|
perlica55
|
Ninich draga, jako mi je žao. Sad malo tuguj, a onda u novo odbrojavanje, nema nam druge
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 21:15:03
|
|
|
|
Bucika001
|
draga daxy...moja kolegica je imala vanmaternicnu,ustanovili su da joj jedan jajovod nije prohodan,i izvadili su joj ga...mislila je da joj se svijet rusi...da nikda nece ostati trudna...i draga,da ti kazem,treba roditi u 6.mjesecu..ne brini,vjeruj..
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 27.4.2013 22:04:55
|
|
|
|
tintin
|
Ninich draga zao mi je, nadam se da će te u svibnju preskociti glupa znam kako ti je, ali bitno je samo hrabro naprid, tu smo uz tebe.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 12:14:13
|
|
|
|
*andjela*
|
Drage moje,kako ste mi,nama se laptop pokvario...na popravci je...pa nemogu da pratim stalno Juce sam bila na Uzv potvrdjena je trudnoca,al je jos rano 5 sedmica...pijem folnu jedem voce,odmaram MM je presretan... za dve sedmice idem na kontrolu uzv i trebam raditi nalaze kompletnu krvnu sliku,suk,urin...itd ljubim vas sve redom
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 13:37:32
|
|
|
|
perlica55
|
andjela draga, fino uživaj u trudnoći, čuvaj sebe i ... Javljaj nam se obavezno Čini mi se da si nam ti jedina trudnica u travnju, a mi ostale idemo u novo odbrojavanje i nadamo se
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 14:43:35
|
|
|
|
mamino zlateko
|
I moja glupaca dosla jucer ujutro... pinky piši me za 26.5
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 15:44:45
|
|
|
|
tintin
|
Mamino zlateko zao mi je, zelim ti svu sricu u svibnju.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 16:24:58
|
|
|
|
perlica55
|
Mamino zlateko źao mi je, sretno na idućem odbrojavanju!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 17:22:09
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje ninich i mamino zlateko, jako mi je žao što je vještica stigla. Držite mi se! Ljubilice draga, pa igraš se s našim živcima. Ja sam toliko nestrpljiva da čujem da si dobila pozitivan testić da je to strašno. Javi nam se pliiiiizzzzzz! Draga tintin kakvo je stanje kod tebe? Trudilice: očajnica - 10.04. *andjela* - 20.04. - ponosna Ljubilica - 21.04. tintin - 27.04. daxy - 30.04.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!