|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2013.
25.4.2013 13:00:41   
RIBICA241
Hvala draga Pinkice!

Sve mi je u okviru vrijednosti jedino me brine što sam pročitala da za začeće
taj TSH mora biti između 1 i 2, a meni je 2,65

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 301
25.4.2013 13:03:25   
perlica55
Ribica 241, meni, kao laiku, se tvoji nalazi čine
super, ne razumijem o kakvoj terapiji priča tvoja
dr opće prakse user posted image  Jel imaš nekih problema sa
štitnjačom, jer po ovim nalazima krvi izgleda sve ok.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 302
25.4.2013 13:20:15   
RIBICA241
Perlice 55 nemam nikakvih problema po tom pitanju. Poslali su me na silne pretrage zbog migrena.
Više mi je dosta doktora!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 303
25.4.2013 13:29:21   
perlica55
Joj draga, vjerujem da ti se neda ići,
al što možeš, odi još kod endo. pa vidi
što će ti reć.
Mama mi imala migrene od 10.te god. života
pa sve do lani, kad je otišla u mirovinu.
Sad je ok, al znam da bi na promjenu godišnjih
doba "umirala" od bolova user posted image .

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 304
25.4.2013 13:29:26   
PinkyFunkyBirdy
Pa tvoj TSH je 2 (i nešto sitno). user posted image Nemoj brinuti zbog toga ... hrpa hormona ti djeluje na svakodnevne situacije (kao npr. na stres pa iznenada skoči) tako da je kod tebe sve super! user posted image Ova terapija se onda valjda odnosi na migrene? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 305
25.4.2013 13:30:05   
ninich
moje user posted image još nema, nema ni nikakvih simptoma ni da će doći ni trudnoće, prošli mj je kasnila 7 dana, ali kažu normalno je to uz duphastone tako.... svima kojima je došla,žao mi je bit će bolje sljedeći mjesec :))))))

želim još jednom biti mama

Neposredna veza do poruke: 306
25.4.2013 14:09:33   
*andjela*
Pinky ma idem upravo za to da mi samo potvrde na ultrazvuku...i to cu otici u subotu privatno
jer sam se svakako narucila kod svoje doktorice pocetkom maja...mislila malo na pregled al sad cu ici kao user posted image ...tako da do tad ce se taman i nesto cuti user posted image user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 307
25.4.2013 14:15:10   
winkica
Sunči pa ti si nam se javila...Isuse Bože kako mi falite vi naše stare trudilice...nema nam ni Amarnat, gdje su stare trudilice...???

Pinky moja ja se bilježim za 22.05 jer mi je user posted image jučer u 23 h sata zapaprila noć sa odvratnim bolovima.....grrrrrrrrrrr

ali eto već poznajem svoje tijelo i točno znam sve simptome koji predhode vještici...probati ću ovaj mjesec piškiti trakice pa da vidimo dali ima pomoći...malo ćemo pojačati dozu keksa i noge u zrakuser posted image ....pa ako uz sva pomagala neće ići..mislim da je vrijeme da idem na neke kontrole...vrijeme je... ja bi na inseminaciju ali ne znam kako ću to sve uskladiti sa poslom i privatnim vremenom, pošto treba stvarno vremena da se to sve iskontrolira ... tako želim svoje malo sunce da mi se više ne da čekti da prirodnim putem ostanem trudna jer očito ne ide...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 308
25.4.2013 14:38:17   
PinkyFunkyBirdy
Draga ninich, navijam da je ovaj put mala mrvica user posted image kriva za kašnjenje user posted image , a ne Duphastone! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Andjela*, sorry, zaboravim da smo već sve postale eksperti na tom području. user posted image user posted image user posted image Hrpa mladih trudnica obično trči odmah na pregled i onda se brine jer se ništa još ne vidi. Ali ti si nam već maherica i znaš što možeš kad očekivati. user posted image Želim ti pravo školsku trudnoću i obećaj da ćeš povremeno navraćati i javljati nam novosti u vezi svoje mrvice (kao što nam draga angel@ javlja). user posted image

Winkice moja milena i meni fale stare trudilice. user posted image Dio ih se već porodio, a neke su skroz odustale od RR. user posted image Samo hrabro i znaj da možeš računati na mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobit ćemo i mi svoje bemboline jednog dana. user posted image

Sad sam vidla da imamo slavljenicu koja nam se na žalost baš ne javlja, ali ako navrati neka vidi da joj želim sve najbolje. Draga Inesica SRETAN TI ROĐENDAN!!!
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 309
25.4.2013 14:38:49   
tintin
Pinky draga hvala ti, ti si zlatna.
Winkice saljem ti bezbroj zagrljaja i bas mi je zao, ali znam kako ti je budimo jake bit ćemo i mi jednog dana vesele trudnice na ovaj ili onaj nacin.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 310
25.4.2013 14:42:28   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, mislim da možemo početi skupljati datume za sljedeću listu. Javite svoje datume pa ću otvoriti odbrojavanje za svibanj.

Trudilice:

user posted image očajnica - 10.04.
user posted image *andjela* - 20.04. - ponosna user posted image
user posted image Ljubilica - 21.04.
user posted image ninich - 23.04.
user posted image tintin - 27.04.
user posted image mamino zlateko - 28.04.
user posted image daxy - 30.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 311
25.4.2013 15:02:37   
*andjela*
Pinky user posted image user posted image koliko smo izucile mozemo i predvati...
meni na faksu ostala jos 2-3 predmeta da polozim ,medju njima i ginekologija...mislim da cu je rasturiti user posted image user posted image
drage moje naravno da cu se javljati...pa sta cu sad drugo raditi,nego odmarati se i druziti sa vama ....
Od MM kolege sa posla,zena isto trudna 5 sedmica,vjerovatno smo isto...oni su pokusavali skoro 2 godine i tek im je sad uspjelo.nisu nista koristili.ona je isla par puta na pregled a on nije...planirao je da se uskoro prekontrolise al eto upalilo im je...tako da samo je pitanje mjeseca kad je koja na redu...tako da ne gubite nadu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 312
25.4.2013 16:11:20   
Ljubilica
Pinky drago mi je da si dobro, sad user posted image pa akcija....user posted image
Ne mjerim disciplinirano bazalnu, al kad je god izmjerim mi je oko 36,4, mislim da je to nisko za trudnocu....test sam radila 2 dana nakon kasnjenja, mislim da bi pokaza trudnocu user posted image user posted image user posted image
Tokom dana vec 3 dana me stalno boli donji dio trbuha i stalno trcim na wc vidit jel dosla user posted image , kad ono nista!!!! Nikada ali nikada mi nije kasnila duze od 2 dana! Stvarno nisam pametna....user posted image

< Poruku je uredio Ljubilica -- 25.4.2013 16:12:27 >

Neposredna veza do poruke: 313
25.4.2013 16:20:49   
PinkyFunkyBirdy
Draga Ljubilice, pa to su ti trudnički grčići (zbog širenja maternice) što osjećaš! user posted image user posted image user posted image A tempica je individualna stvar - bitno je da je u drugom dijelu ciklusa veća nego u prvom dijelu, a sad koliko je to visoko ovisi od osobe do osobe. user posted image
Najbolje da ti pišneš još jedan testić ujutro s prvim urinom. Jooooj, da bar imamo čim više trudnica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 314
25.4.2013 16:28:58   
Ljubilica
Joj Pinky draga da bar....user posted image Strah me nadati se...
Ako ne dode danas i sutra, prekosutra cu piskit opet test.user posted image

Neposredna veza do poruke: 315
25.4.2013 22:57:51   
hkajo
hej evo meni opet user posted image čitam vas svaki dan,al neznam šta da napišem jer sam vam nova,a vi ste sve već pravo društvance. ovako nikad i nije kasnila,kad ovaj mjesec 10 dana kasni,nakon 2 dana kašnjenja napravim test,a onuser posted image , nakon 6 dana opet user posted image , 10 dan mi pokaže user posted image user posted image nitko sretniji od mene,a ono 11 dan razočarenje jer je user posted image došla i to onako samo flis iz mene. čitala sam okolo naokolo da to može značiti pobačaj,a sve mi se čini da je tako bilo jer mije bila sva čudna neka, tako žene moje budite strpljive i nemojte puno razmišlati o tome svemu i doći če kad se najmanje budete nadale <3 mene možeš pisati za 23.5user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 316
26.4.2013 7:32:21   
perlica55
Pinky mila, mene piši za 18.05. sad se
strvarnoooo nadamo da neće doći user posted image .
Ljubilica, kakvo je stanje danas???

< Poruku je uredio perlica55 -- 26.4.2013 7:33:18 >

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 317
26.4.2013 9:01:13   
RIBICA241
Hvala vam curke na podršci! Valjda će doći i naše vrijeme za user posted image

Ja se bilježim za 13.5.

Neposredna veza do poruke: 318
26.4.2013 11:17:09   
Ljubilica
Draga perlice jos nije dosla user posted image , stalno mi je pritisak neki dole kao da ce svaki cas!

Neposredna veza do poruke: 319
26.4.2013 11:32:27   
tintin
Hkajo zao mi je šta je stigla to ti je vjerojatno bila biokemijska, sljedeci ciklus ces uspiti zelim ti svu stici.
Ljubilica drzim fige da ne dodje napravi testic

Neposredna veza do poruke: 320
26.4.2013 11:33:20   
tintin
Pisem s moba pa sve krivo znači Hkajo svu sricu

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 321
26.4.2013 11:38:49   
perlica55
Ljubilica, user posted image user posted image user posted image  po novi testić,
pa ujutro piški ponovo, ja navijam od srca user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 322
26.4.2013 13:16:58   
ninich
još je nema :) ne nadam se puno da se baš jako ne razočaram.....prošli mjesec je došla 27...user posted image uf......

želim još jednom biti mama

Neposredna veza do poruke: 323
26.4.2013 13:33:30   
perlica55
Ninich, koliko ti inače traje ciklus??
Kad misliš radit testić??
Držim figee user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 324
26.4.2013 15:26:23   
PinkyFunkyBirdy
Ajmo curkice piškiti testiće! user posted image user posted image user posted image
Zar ne čujete kako vas dozivaju: piškite nas i bit ćemo pozitivni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam, ali i ja ih čujem, a još sam miljama daleko od T. user posted image user posted image user posted image
Idem otvoriti novo odbrojavanje jer sad već imamo puno datuma. user posted image

I, da, draga hkajo, žao mi je zbog biokemijske, ali to je prirodna selekcija i stvarno nisi mogla utjecati na to. To ti nije pobačaj jer kod pobačaja plod oživi (kuca srčeko) pa se nešto desi, a ovdje nije došlo do razvoja ploda tj. ono nikad nije oživilo i tvoje tijelo je shvatilo da nešto nije ok i samo je to riješilo. No, puno puta sam čitala da žene znaju već sljedeći mjesec zatrudniti nakon biokemijske tako da držim fige! user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 26.4.2013 15:44:07 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!