Bučino ulje u kašicama? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

Sunshine28 -> Bučino ulje u kašicama? (19.3.2013 14:31:18)

Mi gotovo uopce ne koristimo ulje u prehrani,a kada to činimo to je par kapi extra djevičanskog bučinog ulja....e sada mogu li to ulje stavljati u kašice umjesto maslinovog?

LorVer -> RE: Bučino ulje u kašicama? (19.3.2013 14:38:34)

Ja kolko znam samo da bucino ulje ide u hladna jela. Mi ga koristimo samo za salate.
A sad Sany, za kasice ti nemam pojma. Mozda se netko javi ko to koristi. [sm=smiley1.gif]

Renata RR -> RE: Bučino ulje u kašicama? (19.3.2013 14:43:22)

Pa mogla bi, ali na kraju.. Ono je jako zdravo. Da li će biti fino, to ne znam...[sm=smiley1.gif]

ruwenzor -> RE: Bučino ulje u kašicama? (20.3.2013 7:36:15)

Mi ga puno koristimo, i to ne samo za salate nego i kod kuhanja, stavljam ga u tijesto za kruh, čak i neke kolače. Prošli vk sam radila kolač s bučinim kad su nam došli frendovi na kavu, smazali su cijeli protvan za pola sata
Nije tak zdravo kad se zagrije ko kad je hladno al je zdravije kuhati/peći s njim neg s maslinovim ili suncokretovim/sojinim, ali tak je sa svakim uljem, gubi na vrijednosti kad ga se zagrije.
Niki sam odmalena dodavala po kap-dva maslinovog ili bučinog u kašice, ovisi o tome kaj je bilo u kašici

Sunshine28 -> RE: Bučino ulje u kašicama? (21.3.2013 18:01:17)

u koje si kašice stavljala bučino?

ruwenzor -> RE: Bučino ulje u kašicama? (22.3.2013 7:13:24)

ma bilo je sto kombinacija, ovisi kaj sam imala taj dan od friškog povrća
bila je neka žitarica (riža, proso, ječam, hajdina kaša, amarant...) + meso (piletina, puretina, teletina, kunić...) + povrće (mrkva, pastrnjak, peršin, tikvica, buča, kukuruz, grašak, brokula, cvjetača...) + bučino ili maslinovo ulje, jedino ak je bila riba je bilo isključivo maslinovo ulje, tu mi bučino nije pasalo

Stranica: [1]