Ljubomora kod djece (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Ninaa -> Ljubomora kod djece (15.3.2013 11:47:42)

Između mojih je 3 godine i ljubomorni su jedan na drugoga. Od kad se maleni rodio seka je ljubomorna i nikad nismo radili razliku među njima, još sam joj se i više posvetila i imala vrijeme samo za nju da se ne osjeli ugroženo ali opet. Nekako je navikla na nas ali kad netko dođe, privlači pažnju i nikako ne voli da ga baka ili tete uzmu. A i on je sad počeo čim je ja zagrlim ili poljubim odmah se počne ljutiti i kad ona krene prema njemu počne je tući rukicama. Znam da je to s jedne strane i normalno ali mi teško dođe, ja i seka nikad nismo tak bile ljubomorne jedna na drugu. Mislim da nigdje ne griješim kaj se tiče odgoja nego su jednostavno takvi, kakvi su vaši?

mama_25 -> RE: Ljubomora kod djece (15.3.2013 11:52:19)

joj i ja se toga plašim, te ljubomore, mada sad dok uzmem nečiju bebicu u ruke mali se ne buni, da pusu bebi ili ju pomazi..ali opet to je drugačije..

anaxx -> RE: Ljubomora kod djece (15.3.2013 11:52:52)

moji kako kada,
ponekad se svađaju i cijeli dan obojica hoće baš isti autić, od par stotina koliko ih imaju, a s druge strane ne mogu jedan bez drugoga...
pred par dana je T bio bolestan i ostao sa mnom doma, a G je išao u vrtić... kad je nakon vrtića G ušao u kuću, popodne oko 16h, T je kao iz topa otrčao do njega i zagrlio ga koliko je mogao... da ti suze dođu na oči... i tako su se grlili par minuta, dijelili puse i dogovarali što će se ići igrati....

Stranica: [1]