Mješanje u odgoj djece (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Tanjica Tanja -> Mješanje u odgoj djece (15.3.2013 8:38:07)

Jel Vam se njegovi ili vaši roditelji mješaju u odgoj? Meni moja sveki cijelo vrijeme diže tlak sa kontriranjem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Uvijek je njeno ispravnije...... Kako je kod Vas?

mama_25 -> RE: Mješanje u odgoj djece (15.3.2013 8:50:31)

pridružujem se, ja sam za nju najveća nemajka [sm=hudicek1.gif]
kod nje ti je šta pedijatri znaju, šta ja znam, pa i ona je odgajala djecu [sm=hudicek1.gif]
ali sad je lakše kad ne živimo skupa, preporodila sam se...a svojoj sam rekla da se ne miješa, i suzdržava se, ali jedva [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Tina 21 -> RE: Mješanje u odgoj djece (15.3.2013 9:12:48)

Ubija me u pojam riječ nemajka jer je i ja dosta čujem..ili mačeha,e onda poludim...ne može mala od 8mj.jesti kruh,čokoladu i kojekakve grickalice,još sam i proti hodalice pa me i tu živciraju..Nekad ne skočim odmah kad B.zaplače,pa iste sekunde ispadnem nemarna.. Od kad nju imamo,naučila sam ne biti tiho i ne trpjeti na svoj račun,pogotovo ne u vezi nje,sve van velim..sviđalo se to nekome ili ne...ili neko se prema meni odnosi super,kao da nije ništa,a po drugoj strani čujem da sam profinjena,da pretjerujem.glumim...kosa mi se na to diže [sm=hudicek1.gif]...Moje dijete,moj odgoj! Ja i dragi smo je stvorili,mi cemo je i odgojiti!

Stvarno si pogodila temu :))))

svrcica -> RE: Mješanje u odgoj djece (15.3.2013 9:57:51)

Joj, imam i ja takvih situacija, ali isto velim kaj mislim i gotovo. Moje dijete, moj odgoj. Jednom sam poludila kad je mali bacio jabuku i ja velim da sad više neće dobit, a ona mu svejedno da i onda malome jabuka padne na pod i onda mu više ne da. Mislim, to je čista provokacija. Ja pokušavam dijete naučit da hranu ne smije bacat na pod, a ona mu da čisto da bude po njenom, a ne po mome. Njoj je bilo žao malome ne dat da papa, pa kak joj nije bilo žao kad je jabuka pala na pod, pa mu je više nije dala? Mislim da sam to čak i prešutila onda iako nisam trebala, ali više ne šutim i bolje me slušaju i poštuju.

mamasita -> RE: Mješanje u odgoj djece (27.4.2013 21:04:31)

nemamo takvih problema,doduše znaju me i sveki i mama iznanaditi ponekada ali kroz jedno uho unutra kroz drugo van i dalje po mom[sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]