Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2013 8:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 8:55:48
|
|
|
|
seraphyme
|
da, to me jako nervira. npr miceku jako lijepo pristaje crvena i jedva mu mogu naći crvenu majicu il košulju
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 9:02:19
|
|
|
|
Tina 21
|
Roza boja me najviše mami u ducan...za curicu volim i bijelu boju,ljubičastu,crvenu...početnu robicu sam imala vecinom u zelenoj,narančastoj i žutoj boji jer B.nije htjela pokazati spol,uvijek bi nogicu stavila i sakrila spol,a ja sam htjela kupovati i diviti se kao i vecina trudnica...tako da sam spol saznala mj.dana prije termina. I kad sam krenula u kupnju,nastao je raspašoj,baš sam si izguštala.. Da se nadovežem...meni je žao što neke dječje stvari nema u veličinama za nas velike...sad su izašle Skechers plišane patike,smao je podplat gumeni...umjesto jezika ima plišanca,meni su pree i naravno ima samo brojeva za djecu
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 9:14:34
|
|
|
|
sretnaz
|
Moj dečko je većinom u plavom jer je jako puno robice dobio. A dobila sam već korištenu vreću za spavanje, rozu i smiješan mi je u njoj, ali mi ne smeta. Nervira me da je teško naći robicu u neutralnim bojama. Znala sam da je dečko, ali sam ipak kupovala zeleno i žuto.... mora biti i za drugu bebu i što ako je curica?
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 9:19:49
|
|
|
|
mariola
|
Moji imaju svakakvih boja. Volim boju ciklame pa cura ima puno toga u toj boji, od kolica pa na dalje al inače ne kupujem tako da njemu mora biti plavo njoj rozo.
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 9:49:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja isto to ne volim. Volim da imaju svakakvih boja. D si sam bira šta će kupiti,a i ima i roza majica i ljubičastih majica i baš mu lijepo stoje
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 10:10:59
|
|
|
|
Tina 21
|
meni je skroz slatko ako dečkić ima roza majcu,zašto ne? Ove zime sam vidjela da su i dečkići nosili čizmice ko one Ugsse..mislim da bi i moj,ali imam curicu :)a ne može ni ona stalo u rozome biti..za sad ja biram odjeću jer je mala,a kasnije cemo vidjeti..
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 11:44:14
|
|
|
|
mama_25
|
Ajme kako mome lijepo stoji crvena boja i što god nađem u toj boji kupim mu..mada sam čula komentar za dudu a zar crvena nije samo za curice, neka je moj će ju imati i točka
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 12:10:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja sam poludia sa tom podjelom ovih dana, sestra mi se treba poroditi svaki dan i naravno ja sva sretna u sopingu ali ne znam koju boju. A vecina je ili iskljucivo plavo ili rozo i to tako lijepo odjevni predmeti a ovi izmedju su tako obicni da mi je doslo da placem. Pa svi znamo kako krasnih stvari ima se u rozoj boji, pa tek te body kosuljice na kragnu za decke, hlacice na tregere.
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 13:08:45
|
|
|
|
Two hearts
|
Ja ni u tome ne pravim razliku,malac nosi sve osim rozog,a curka baš sve boje
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 13:10:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
Saznala sam prije nekih desetak minuta da sam ipak trebala kupovati te body kosuljice i kravatice Ide tetka sutra u soping
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 13:13:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moja curka ce prvih par miseci biti u plavom
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 13:18:02
|
|
|
|
Tina 21
|
smješni su s tim podjelma...i moja B.ako je u nečem rozom,znaju pitati,a jel curica ili dečko? A mala je imala i trakicu na glavi..
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 14:07:35
|
|
|
|
Keekeelee
|
Ne sviđa mi se to, i koliko sam god izbjegavala kupiti plavo, sad vidim doma ipak prevladava plava boja
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 14:23:20
|
|
|
|
Tina 21
|
Sve,samo ne narančasto...nikako je ne volim u niti jednom smislu
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 14:26:11
|
|
|
|
mama_25
|
mi smo kupovali i zelenu, žutu, crvenu, šarenu odjeću tako da ako ovaj put bude curka opet sve može i njoj
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 14:32:11
|
|
|
|
Keekeelee
|
Pa mama25 i nama je bio takav plan koji očito nije uspio
|
|
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 15:43:48
|
|
|
|
anne
|
Ne sviđa mi se to. Nažalost takodobim od drugih, ali što ja kupujem pazim da je drugih boja.
|
|
|
RE: Dečki plavo, curice roza 14.3.2013 15:56:58
|
|
|
|
mama_25
|
govorim onak bar za početak, prvih par mjeseci..a poslije znam hello kitty i te fore ne volim tu podjelu..recimo majice sa štrumfićima plave i roze
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!