|
ribicatt -> RE: Klokanice, slingovi, marame (5.9.2013 16:05:58)
|
Ja znam samo razliku izmedu klokanice i marame a to je da u klokanicu ugl ne bi smjele bebe ispod 3mj osim ako postoji drzac za glavu,jer je to kao ruksak u kojem beba moze bit okrenuta uspravno prema van il prema mami a u nekima cak i na ledima,nogice,a marama je bolja,nju omotas oko sebe i namjestis tako da bebu mozes staviti po lezecki kao kad ju drzis a da su ti ruke slobodne,a isto mozes i kasnije bebu omotati maramom i oko sebe tako da stoji uspravno,al to opet ne ispod 3mj dok sama ne drzi glavu... Kako se tocno omotava,nemam pojma jer te marame imaju po 5metara pa ti treba netko pokazati kako se tocno zamotava. Ja klokanicu imam i prakticna mi je kasnije kad je beba veca da ju stavim u to i napr vjesam ves,prosetam oko kuce ili kad kolica parkiram ispred ducana da s bebicom mogu po trgovini hodati i gurati ona trgovacka kolica napr. Ali to sluzi na kratke setnje jer je tezina poprilicna,zato je muzu ponekad slade s time setati nego da gura kolica stalno pa cu ja to njemu rado uvaliti kad pozeli :) setati. Druge razlike bi i ja voljela znat al vidim da nitko ne pise a ja bi si cak i nabavila maramu radi dojenja u javnosti itd jer je za to jako prakticna ali ....sling,obicna,mai-tai bo...koja je bolja...
|
|
|
|