|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva dječja kolica imate?
19.5.2013 7:44:02   
Lotte
Stara Peg Perego Milan (nakon 10 godina samo malo izlizani točkovi)

Nova Abc design 3-tec

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu marija5)
Neposredna veza do poruke: 51
19.5.2013 9:46:30   
komarac1
Peg Perego Skate! Prezadovoljni user posted image

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 52
19.5.2013 10:36:12   
Ubrzomamica
Mi smo nasljedili peg perego pliko p3! Al kad smo otisli na more i skuzili da ih ne trebamo ni vaditi iz auta jer nema sanse da se provozamo po neravnom terenu, kupovina!!! Kupili Mura 4, a peg perego prodali! Prezadovoljni smo!!!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 53
10.6.2013 20:53:05   
FIGICA FIFINANKICA
Abc desing Cobra,odlična su

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 54
10.6.2013 20:56:28   
mali_macic
mi smo imali graco trekko i jos i njihovo jaje, super sam bila zadovoljna s njima

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 55
11.6.2013 8:51:12   
paola06
Mi smo kupili buzz 3, sva tri dijela,znači košaru,jaje Maxi cosi Pebble i sportski dio. Budući da sam prije toga bila zakleti ljubitelj Peg Perega i od svih kolica vidjela samo ta, priznajem da me buzz-u privukao atraktivan izgled, a pošto su u vrijeme kad smo ih kupovali bila snižena 20% uzeli smo njih. Peg Perego,onaj klasican dizajn (razdvojene ručke,dupli kotači) je bilo nemoguće naći u neutralnoj boji,a cijena novih modela otišla je nebu pod oblake! Iskreno,ovaj njihov novi dizajn (Book) mi i nije nešto....i tako smo kupili buzz-a,koji čeka svoju premijeru za cca.2tjuser posted image  Ovih dana ih je muž donio iz podruma,pa ih ja svaki dan rastavljam-sastavljam i čine mi se ok,kad se ufuraš sve je lako...e sad,jedina mana mogla bi biti težina,živimo u zgradi na 3 katu bez lifta,ali konstrukciju tak i tak mislim ostavljati u autu,a u stan nositi samo košaru ili jaje. Uglavnom,javim dal moja ideja drži voduuser posted image  
U užem izboru bila su još i od Bebe Conforta Loola, međutim kad sam ih vidjela uživo odustala sam,jednostavno mi nisu sjelauser posted image  

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 56
11.6.2013 8:58:45   
INES88
Rozo-smeđi maclaren za curku !

mamin frajer - 4god.

curica nam dolazi 15.06.2011

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 57
11.6.2013 9:34:23   
daze
chicco 3 u 1,crvena

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 58
11.6.2013 9:35:30   
Ella27
abc cobra i kišobran abc amigo

mamina ljubav 15.07.2012.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 59
11.6.2013 9:47:41   
emaemily
peg perego pliko switch nisam zadovoljna bas.. rasklimana nekakve kao da su stara 5 godina

(Odgovor članu Ella27)
Neposredna veza do poruke: 60
11.6.2013 9:53:20   
newmum
Chicco 2u 1 stara 4 godine, nasljedila ih od kume i predobra su! Ako Bog da izdurat će još koju bebicu!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 61
12.6.2013 15:25:55   
zara13
cam combi femily 3u1 stara 2 godine nisam zadovoljna od toga vožena godinu dana možda a kao da su 10 godina vožena,kišobran peg perego pliko mini super lagana i mclaren guest isto super lagana

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 62
6.8.2013 14:06:16   
keyt
MacLaren, techo xt, čvrsta, sigurna, amortizirana i lagana. A što je najbitnije, nečujno klize po asfaltu, upravljati se njima može i malim prstom jedne ruke. Po tome su zapravo i najpoznatija, a sve moje frendice koje su ih isprobale, a voze različite poznate proizvođače, iskreno žale što prije kupovine nisu bolje promislile.
Niti su, kako Suzn veli, snobovska, a još manje, kako Tina 21 kaže "manje kvalitetna". Njemačka je ogroma zemlja i ima mali milijun svojih proizvođača kolica, a Nijemac preferira vlastitu proizvodnju, kao što i gotovo sve Šveđanke koriste švedske Libero pelene, a btw. trenutačno su ogromni kotači u modi pa se možemo zapitati tko je onda više snob user posted image . MacLaren je britanski i vozi ga 90 posto Britanki. Ta kolica spadaju u kategoriju kvalitetnih, gradskih kolica za pristojnu cijenu, a nikako u luksuznu kao Stokke. Hrvatice voze sve i svašta jer ne postoje hrvatska kolica i imaju pravo odabrati što god požele. I u pravilu svakom su njegova kolica najbolja i najdraža. Zanima me kakva bi to kolica Hrvatice trebale gurati a da ne ispadnu snobuše?!
A što se Maclarena tiče, kolica nemaju veze s automobilskom tvrtkom McLaren, nose ime po svom autoru MacLarenu koji je izmislio formu kišobran kolica. Zato MacLaren u pravilu i ima samo kišobran kolica s toliko razvijenom tehnologijom da imaju i dva modela predviđena i za novorođenčad. Eto toliko, neću više hvaliti MacLarena, da ne bi ispalo da ih voziim đabe, a samo sam imala potrebu ispraviti netočne navode.
I da, što se tiče kotača, mi imamo "normalne" kotače jer vozimo većinom po asfaltu, a da živim u kući ili u prizemlju i non stop sam u prirodi i na neravnom terenu, vozila bih kolica s velikim gumenim kotačima. Samo još ne kužim zašto mnoge mame vole teška kolica, to mi još nije jasno, osim da se nakon šest mjeseci domognu novih, laganijih user posted image . Jer težina kolica nema nikakve veze sa sigurnošću (zakoni fizike), osim sa... nečim što ne želim izgovoriti da ne budem nepristojna.

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 63
6.8.2013 16:35:44   
cuba
keyt legendouser posted image user posted image
Za drugog malog frajera smo kupili Maclaren quest koja idu od rođenja.
Jednostavno sam prezadovoljna sa njima. Toliko su lagana za voziti i praktična, doslovno ih sa jednom rukom rastavim i sklopim a u drugoj držim D. Stanu u portapak bez problema. Vrijede svake lipeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 64
8.8.2013 17:50:00   
tenkic
što se kolica više drndaju, beba će u njima bolje spavati user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 65
10.9.2013 18:04:37   
pol83
evo našo sam "cool" dječja kolica, nisu uopće skupa kakva znaju biti:
https://www.platimanje.com/ponuda/zagreb/901-kunert-djecja-kolica-3u1-poklon-pribor-model-vip-za-samo-1-999-kn.html

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 66
11.9.2013 14:23:07   
MKata
Od prvih kolica nam je jedino košara u dobrom stanju i nju ćemo sad iskoristiti jer ćemo dobiti jesensku bebu, a za kasnije moramo kupiti nova. Kako vam se čine http://www.britax-roemer.com/strollers/overview-strollers/b-agile-4 ? Jel netko imao??

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu pol83)
Neposredna veza do poruke: 67
11.9.2013 15:04:17   
danery
MKata,
ja imam britaxice,odlična su,možeš spuštati po volji u razne položaje.....čvrsta,stabilna,lagana za sklopiti,ne zauzimaju puno mjesta,super za gurati,košara dosta velika za kupovinu,lako se rastave za pranje...ma sve pohvale,zato preporučam kupovinu ako ste ih upikirali

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 68
11.9.2013 16:59:14   
MKata
Hvala danery... :)
Mislim da ćemo kupiti takva, jedino moram provjeriti koliko mjesta zauzimaju u mom autu.

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 69
20.9.2013 14:27:52   
mamino zlateko
cure jel moze pitanje? jel ko imao ova kolica? ako ima ko iskusan,molila bih iskustva

http://www.magicbaby.hr/images/detailed/5/8521_naran%C4%8Dasta_WEB.jpg

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 70
3.11.2013 11:59:08   
leot
Nisam htjela otvarati temu ova mi se cini prikladna.
Meni se jako svidaju stokke kolica i trazim polovna za kupiti,nebi nova jer su jako skupa.
Ako netko ima stokke kolica a zeli ih prodati molim vas da se javite pp.

Takoder ne zanina da li netko ina mima kolica i iskustva.

Hval vam unaprijed svima
kiss

Neposredna veza do poruke: 71
7.11.2013 13:57:49   
mamicaaaaa
Pozdrav, zanima me ako netko ima iskustva sa Kunert kolicima, naime europski su proizvod i zadovoljavaju sve europske standarde, te imaju garanciju 2 godine. Koliko sam uspjela istražiti po netu, tek su nedavno stigla u Hrvatsku i prodaju se samo putem web shopa, znači nema maloprodaje gdje se može doći pogledati. Prodaju se kao 3 u 1 i po povoljnim cijenama. Ima više modela i jako puno boja na izbor. Našla sam i str. gdje se prodaju http://djecjakolica.eu/ Bila bih zahvalna ako je netko nešto čuo o njima, jer mi se sviđaju, ali nije mi dovoljno vidjeti samo sliku na netu. Hvala puno

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 72
5.12.2013 14:50:35   
elvis44n
Mi imamo Bebetto Pascal 3u1 i fenomenalna su, a ima ih sad kod nas u HR za kupiti preko shopa po puno povoljnijim cijenam od nečeg u tom rangu, ima veliki izbor modela... http://djecjakolica.eu/

Neposredna veza do poruke: 73
10.12.2013 11:11:59   
Kate1980
A mi smo kupili origami:):):) samo klik i sam se složiuser posted image
Kupili u Americi a sad ga ima i u eu:) www.pikolin.si ; predobar je:)

(Odgovor članu elvis44n)
Neposredna veza do poruke: 74
15.12.2013 21:01:38   
djecja kolica
Bok , evo molim Vas za malu pomoć,s obzirom da svakodnevno čitamo
razne postove u kojima ljudi traže stvarna iskustva vlasnika raznih kolica
te da smo i sami prošli pakao izbora dječjih kolica,surfanja,pretraživanja
web-a,pročitali stotine stranice komentara,iskustava,dobrih i loših strana....
Odlučili smo svoja iskustva i iskustva svih Vas koji ste nam voljni pomoći
staviti na jedno mjesto kako bi olakšali svim budućim roditeljima.

Zato bi zamolili sve koji mogu odvojiti malo vremena i poslati nam na mail
djecja.kolica.iskustva@gmail.com i svoja iskustva bili bi Vam zahvalni i mi i svi
novi roditelji kojima će te pomoći u izboru.

Ako nemate vremena ulaziti u neke dublje recenzije nema problema ,
dovoljno je da nam pošaljete model i ono što Vam se na njima sviđa
ili ne sviđa , a mi ćemo sve to ukomponirati u jednu cjelinu i objaviti.

Hvala !

Ako nam se još neka mama ili tata želi pridružiti u stvaranju stranice bit će nam drago i dobro ste došli !

(Odgovor članu Kate1980)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!