Sterilizator (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

Fever -> Sterilizator (13.3.2013 15:45:08)

Ako već ima ova tema slobodno ju izbrišite i prebacite ali me zanima....kad se M rodila sam posudila od rodice i koristili smo ga, ali onda na kraju mi puno mjesta zauzima i tako na kraju i dan danas operem dudu, prokuham vodu i u nju ubacim....
Sad ga ne bi uzimala ali mogu tako na taj način sterilizirat i za bebu dudu i bočicu recimo za čaj ili pak mora bit u tom sterilizatoru u kojem stoji po pola sata?!
Koja je razlika, ima li je uopće?!

Keekeelee -> RE: Sterilizator (13.3.2013 15:48:24)

Mi sve kratko prokuhamo i to je to. Mislim da nema potrebe za sterilizator.

BUMBI -> RE: Sterilizator (13.3.2013 15:49:42)

Ja imam Aventov sterilizator na struju i mozda radi nekih 5 min i onds izvadim.Sogi ima TT za mikrovalnu i taj je isto ok.
A slobodno mozes i tako ako ga ne planiras kupovati

Piturica -> RE: Sterilizator (13.3.2013 16:09:42)

ja imam aventov sterilizator, ovaj sta ide u mikrovalnu. dobila sam ga, ali jos ga nisam imala prilike koristiti. inace, nije onako veliki, kao toranj sta bi ja rekla da lice ovi na struju tako da je nizi i fino stane u mikrovalnu. i koliko sam vidjela na uputama i po snazi moje mikrovalne lijepo stavim 6 bocica unutra, moze dude, izdajalica i sve zivo i to lijepo 5 minuta upalim i onda je gotovo. i nemam pojima zasto bi mi to sve trebalo stajati jos pola sata unutra? pise da ako se ne otvara da je sterilizirano jos 24 sata.
eto.... ja se nadam da ce mi biti od pomoci. kaze mi sestra da je njoj bio odlican jer da joj od onog prokuhavanja stalno onaj kamenac na bocicama... ja nemam pojima... meni je sad prva beba pa kad pocnem koristiti cu vam moci pravu recenziju napisati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Fever -> RE: Sterilizator (13.3.2013 16:10:34)

tako san se i mislila jer bi radije investirala u baby phone nego sterilizator v[sm=smiley1.gif]

Piturica -> RE: Sterilizator (13.3.2013 16:29:39)

Fever, naruci nekome taj sterilizator. Taj aventov za mikrovalnu je 230 kn pa ono.. mislim da nije to tako strasno da si narucis nekome za poklon [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

cuba -> RE: Sterilizator (13.3.2013 17:32:19)

Bolje baby phone nego sterilizator koji ti možda neće ni trebati ukoliko budeš dojila. Dudice uvijek možeš u nekom lončiću prokuhati.

Ja imam Chicco sterilizator za mikrovalnu ali ga niti jednom nisam upotrijebila baš iz razloga što sam dojila. Ovaj moj je bio 200kn u Tintilinića.

pepeljuga -> RE: Sterilizator (13.3.2013 17:33:49)

Ja dobila još za T veliki aventov i nikad ga nisam koristila[sm=smiley1.gif]

Hladna -> RE: Sterilizator (13.3.2013 17:43:33)

slažem se sa cubom, ja sam bocice i dude svom sinu opkuhala u vodi , oko 5 minuta da je voda vrela i to je to, bezveze je bacat novce ma to

mama_25 -> RE: Sterilizator (13.3.2013 17:49:46)

I mi smo bočice i dude prali (opkuhavali) u vrućoj vodi..ionako ćes s vremenom prati sa jarom [sm=jezicek.gif]

Afrodita83 -> RE: Sterilizator (13.3.2013 17:53:31)

Ja ga nemam namjeru kupovat. šta će trebat prokuhat ću i to je to. Između ostalog smatram da ne treba oko bebe stvarat sterilnu atmosferu, to je živo biće, mora se polako navikavat na okolinu i uvjete za normalan život [sm=smiley36.gif]

sretnaz -> RE: Sterilizator (13.3.2013 18:04:58)

Sterilizator je dobro imati ako mama iz nekog razloga ne doji. Dudice je dovoljno prokuhati. A kad je beba veća bočicu se pere sa deterđentom.

mama_25 -> RE: Sterilizator (13.3.2013 18:08:29)

A što volim opuštene mamice, i sama sam takva [sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: Afrodita83

Ja ga nemam namjeru kupovat. šta će trebat prokuhat ću i to je to. Između ostalog smatram da ne treba oko bebe stvarat sterilnu atmosferu, to je živo biće, mora se polako navikavat na okolinu i uvjete za normalan život [sm=smiley36.gif]

anne -> RE: Sterilizator (13.3.2013 18:40:01)

Ne koristim.
Prve mjesece prokuhavam i to je to.

Fever -> RE: Sterilizator (13.3.2013 21:01:36)

ma od Matee stvarno iman sve i nju sam dojila 16 mj i bilo mi glupo radi duda palit sterilizator, a baby phone jedino nean a koristit će mi stvarno na duže staze pa bi to mogla nekome naručiti jer me par prijatelja pitalo šta uzet, a opet nisu vrimena baš da nekome mogu reć ja bi to i to, uglavnom fala na odgovorima!

FIGICA FIFINANKICA -> RE: Sterilizator (10.6.2013 20:53:48)

imala Chiccov na hladnu sterilizaciju

paola06 -> RE: Sterilizator (11.6.2013 8:57:16)

Figica gdje si kupila taj za hladnu sterlizaciju i kolika je cijena?
Ja sam vidjela neki dan u konzumu chiccov parni sterlizator za 350 kn,što je super cijena pa sve mislim dal da ga kupim....

Marti83 -> RE: Sterilizator (14.6.2013 10:20:44)

Ma samo prokuhaj i to je to.Sterilizator bih imala samo ako bi posudila,a pošto nemam od koga ja prokuhavala i opet je ok

evanoi -> RE: Sterilizator (14.6.2013 10:25:46)

sterilizator mi je bio super doslovno, ali da ga nisam posudila od šogorice, ne bih ga kupovala, pogotovo jer dojim, pa sam AD nadodavala samo na početku dok bebač nije ojačao. i tada, da mi ga ona nije dala, prokuhaval bih u vrućoj vodi ili hladnoj s onim nekakvim prahom za steriliz. iako nakon 2., 3. mj. se ne mora više ništa sterilizirati, bitno je bebi stvoriti imunitet.

plavka -> RE: Sterilizator (14.6.2013 10:35:57)

nisam kupovala sterilizator, već smo koristili tekučinu od chicca za sterilizaciju i odlično nam je poslužila, istu ćemo koristiti i kod ove žofike koja nam dolazi.....
tekućina tj. hladna sterilizacija odlična je i isprobana.

Stranica: [1]