|
Tina 21 -> RE: Opišimo situaciju i osjećaje kad smo saznale da smo trudne (14.3.2013 10:04:08)
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Prvi put sam znala jer sam od 5 DPO imala upalu ko nikad do tada (na kraju je ispalo da je candida koja se razbuktala od trudničkih hormona) i kad sam vidjela jedva vidljivu drugu crticu htjela sam skakati od sreće, ali mm je bio sumnjičav ... ko da mu lažem jer on "ne vidi drugu crticu" [sm=smiley36.gif]. Drugi dan je bila jače vidljiva, ali mm je i dalje bio sumnjičav: "vidjet ćemo što će doktor reći". Za 3 dana prokrvarila - biokemijska. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Drugi put nisam imala nikakvih posebnih simptoma jedino me čudno želudac bolio i jako me iznenadile dvije jaaaako tamne crte, ali sad sam već i ja bila u strahu (skupa sa mojim sumnjičavim mm) kako će ovaj put biti no simptomi su se s danima pojačavali ... na kraju se mrva nije razvijala i završilo spontanim u 9. tj.. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Voljela bi reći da ću biti oduševljena sljedećim pozitivnim testom, ali mislim da će strah biti jači. [sm=smiley13.gif] No, to ne znači da ne želim [sm=modricrtici.gif] ili da ću prestati s pokušajima, ali vjerujem da neću biti bezbrižna sve dok neću držati moju mrvicu na rukama. [sm=smiley1.gif] Oprostite što sam sad uletila sa tužnijom verzijom, ali morala sam ju napisati jer čitajući prethodne postove netko će shvatiti da se trudnoće uvijek dešavaju od prvog pokušaja i da je uvijek sve savršeno ... no na moju veliku žalost to nije tako. [sm=smiley13.gif] Dirljiva priča,naježila sam se skroz...ne odustajte i kad se budete najmanje nadali,uspjet cete. Život je nemilosrdan i ljudima koji jako žele bebicu,njih muči i otežava im..dok mnoge majke ne cjene svoje dijete i odlučuju se na pobačaj ili se ga odreknu...sve najbolje vam želim u daljnjim pokušajima [sm=duda.gif]
|
|
|
|