|
Jully -> RE: Platnene pelene (2.2.2014 1:20:48)
|
Vidim da ti nitko ne odgovara, ali vjeruj mi nije zato što više nitko ne koristi platnene pelene [sm=smiley1.gif] srećom ima nas sve više. Ja na žalost nisam probala bambino mio, ali imam iskustva sa platnenima. Imam flafi obične x1 i od velurax2. Počeli smo ih koristiti tek oko prvog rođendana jer imam visokog štrklju, pa su mu do sada bile previše široke između nogu. Imamo natura fited pelenicex10 i njihove kaveriće za noć i prezadovoljna sam. Kamarisov kaverić mi ne valja, pored naturinog je kao najlonska vreča. Glavne su nam closeparent pop in x20. Njih nosimo u vrtiću, a za po doma maknem uložak od bambusa i mijenjam tetre (slično kao kod bambino mio). Prvih 2 mjeseca sam koristila pampersice jer nisam imala podršku za platnene. I dalje mi zvocaju, svi osim moje mame, ali sam postala imuna na to. Za početak sam šivala sama pelenice od flanela sa izrezom za pupkić i strašno mi je žao što neke nije nikada obukao [sm=smiley19.gif] U neke koje sam mu ja šivala još stane i upravo se spemam ponovno baciti na šivanje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|