Prehrana s godinu dana (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

ciba -> Prehrana s godinu dana (13.3.2013 13:31:26)

Sta vasi kikaci jedu u toj dobi,eto Mata mi ima godinu i jede sve,jedino jos nišmo probali grah,al sad cemo i to,sve voli i nikad mu nista nije zasmetalo,eto tako pitam jel imam susjedu koja mi je oci htijela iskopat kad sam rekla da je M s 9 mj.papo sarmu i pire,a da ne pricam o cvarcima i špeku..on jednostavno uziva u hrani a ja uzivam kak ga gledam kad tak lijepo papa ;-)

Renata RR -> RE: Prehrana s godinu dana (24.4.2013 20:29:18)

Od prve godine jede skoro sve... Jedino joj još nisam dala da pije mlijeko, ali jede ga u grisu i ostaloj hrani (još uvijek se dojimo prije spavanja, odvikavanje od dojenja još nije uspjelo). Salame i paštete joj još ne dajem, pa ni čips i smoki ili margarin i slične bezkorisne stvari. Za sada joj sve odgovara, mala je pravi gurman.

Kazimira -> RE: Prehrana s godinu dana (24.4.2013 21:21:29)

evo moj K danas punih godinu dana i jede sve.....komad torte je slistio samo tako, a imali smo show u peleni jer je jučer jeo grah[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]........jeo je i jaja, jagode, med, mlijeko već dugo u linima.....kremšnite, saft, šnenokle, a o slanini, vrhnju, siru, jogurtu i kruhu da ne pričam........velika je sreća, maše rukama, kad ide papati [sm=bravo.gif]

seraphyme -> RE: Prehrana s godinu dana (24.4.2013 21:46:37)

micek je s godinu dana jeo sve od ovog što kuham. ne voli meso, paštetu, i hrenovke pljuje, margarin jako voli, osobito s medom. nisam se nikad egzaktno držala kalendara prehrane, pročitam na teglici od koliko je mj i davala mu. prva hrana sa 8 mj je bio baš grah i obožava ga. doduše, ja ga super skuham [sm=jezicek.gif]

Džeje -> RE: Prehrana s godinu dana (25.4.2013 21:30:06)

mojoj bebici je uskoro godina dana i nema neki dobar apetit,šta vi najčešće dajete svojoj djeci ove dobi??

Renata RR -> RE: Prehrana s godinu dana (26.4.2013 11:12:16)

Moja je najsretnija kada može sama jesti i brljati...[sm=smiley36.gif] Pripremi joj hranu koju može uzimati i sama npr. kuhane mahune, tikvice, žemljicu, bananu... S 1 godinom može već sve jesti.

Džeje -> RE: Prehrana s godinu dana (28.4.2013 13:08:58)

probaću i to da joj pustim da sama jede,a hoće sve jesti alo to je dva tri zalogajčića i više neće,nije neka izjelica.Hvala [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]