|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kad počnu ispadi...
13.3.2013 12:35:25   
kisica
Drage mame voljela bi vaš savjet.
Moj sin u zadnje vrijeme jako često ima ispade, tako da kad mu nešto ne paše on počne tući supruga ili mene, ili počne derat se. A jučer je bio vrhunac. Bili smo u kafiću i trebali krenuti kući, kad se počeo buniti. Taman smo lijepo razgovarali o tome kako moramo ići, i kako ćemo opet doći, kad je on namjerno iz bjesa prevrnuo cijeli stol i sve sa njega. Zaista neznam ni što reći, ni napraviti. Bio je u kazni bez crtića, ali me iznenadilo da umu je uopće tako nešto palo na pamet.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kad počnu ispadi...
13.3.2013 13:02:33   
troubled
to su uobičajene faze kad se djeca ne znaju nositi s frustracijom...primjereno reagiranje je nešto što se uči...
prevrtanjem stola je svoju frustraciju što odlazi iskazao na neprimjeren način, tek treba naučiti kako iskazati negativne osjećaje...
samo polako, strpljivo i s ljubavlju....sve će to doći na svoje user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2013 13:11:53   
snowwhite
faza u kojoj on pokazuje svoje nezadovoljstvo na njemu svojsteven i najlakši način u tom trenutku

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2013 13:17:24   
Renata RR
Trebaš mu dati do znanja (naučiti ga) koji načini izražavanja frustracije nisu prihvatljivi! Važno je da ostaneš dosljedna unatoč ispadu jer onda će s vremenom skužiti da na takav način ne može ništa postignuti

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 4
13.3.2013 15:38:16   
kisica
Bogme baš me iznenadio. Znam da imaju razne faze, i dosta smo toga prošli, i zaista nemogu reći da je neko zločesto dijete, ali to prevrtanje stola me zgrozilo.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!