Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

kristina23 -> Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (12.3.2013 21:43:20)

Ja sam rodila prije 3 mjeseca,ali nisam jos krenula vjezbati jer sam vec izgubila 12 kg,a dobila sam bila 18 :)
Sto se tice strija,imam ih i previse,ali kada vidim svoga andela to me previse ne brine <3

Kony -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (12.3.2013 22:07:28)

I ja ih imam muce me samo u ljetu 10dana dok sam na moru. Ne vježbam jer bi bila ravna kao stup.

pticica -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (12.3.2013 22:11:04)

ja sam prelijena za vjezbanje, ne zamaram se s tim......strija nemam.....viska kg imam, al sta je tu je[sm=smiley36.gif]

kristina23 -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (12.3.2013 22:57:15)

Kony ti se vide jako? Su izblijedile ili je ostala i koja crvena?
Pticica nemoj se zamarati s viskom kila,mozda ih skines s vremenom :)

cuba -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:16:29)

Nisam vježbala nakon poroda, kilice su otišle jako brzo, većina već u bolnici a ostatak kroz par mjeseci dojenjem i šetnjama sa bebom.
Strija sam dobila ali jako malo i s vremenom su izblijedile i ne dolaze do izražaja.

ruwenzor -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:21:54)

Ako ne računam domaće mama&beba vježbe, počela sam 6mj nakon poroda, ali ne radi kila nego zato jer volim sport. Nakon 1,5god imala sam manje kg nego prije trudnoće ali drugačije raspoređenih [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (nije mi se struk vratio u normalu)

vandax -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:25:01)

Srećom se nisam jako udebljala u trudnoći tako da sam na staroj kilaži, a strije nisam dobila. Ipak bi trebala skinuti koju kilicu, barem 5.

kristina23 -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:29:22)

Koje vjezbe koristis? Jeste li koristile kreme u trudnoci protiv stija ili je to vise genetski? :)

mama_25 -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:37:20)

Ja sam koristila ono ulje od dm-a protiv strija babylove mama, i biobazu i svejedno dobila strije posvuda [sm=smiley19.gif] što se tiče vježbanja poslije poroda nisam imala potrebu jer su se kile same topile, brzo sam došla na staru kilažu!!

Renata RR -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 7:58:46)

Vježbala sam na početku, sada sam se malo ulijenila.

Nisam dobila skoro ni jednu striju, od prve trudnoće mi je ostalo par njih na dojkama.

snowwhite -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:01:41)

ja sam jedna OGROMNA lijenčina za vježbanje

BUMBI -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:01:51)

Nisam vjezbala ni nakon jednog poroda

snowwhite -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:02:55)

strije sam dobila i to zadnja 2 tj trudnoće,do tad sam imala jednu jediniu,a onda sam u dva dana dobila 100[sm=smiley13.gif]

cuba -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:08:05)

IZVORNA PORUKA: kristina23

Koje vjezbe koristis? Jeste li koristile kreme u trudnoci protiv stija ili je to vise genetski? :)

U prvoj trudnoći sam koristila od Elancyl-a kremu a u ovoj trudnoći Mustelu. Sada sam u 35tjednu i ne vidim niti jednu novu već su se ove postojeće raširile, naravno sukladno sa rastućim stomakom.

Za struk su ipak najbolji trbušnjaci, za guzu čučnjevi, za noge/bokove - leći na jedan bok i podizati nogu pa tako i na drugi bok (10ak puta obje noge). Inače za cijelo tijelo trčanje / plivanje najbolje tjelovježbe.

snowwhite -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:21:55)

koristila sam ulje,u prvoj trudnoći od eucerina u drugoj biobaza losion

medoKartonski -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:30:26)

Vježbala sam da, kao prošlo svršeno vrijeme ... vježbala nakon mjesec - dva nakon poroda ... vježbala trbušnjake, i ostala razočarana što ne vidim nikakve rezultate i odustala ...
A strije, da ... dobila sam ih 5 dana prije poroda :((

medoKartonski -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 8:31:20)

Čini mi se da što se tiče strija ovisi o genetici i o samoj koži, mazala sam se ali svejedno sam ih dobila. Valjda je takva koža

kristina23 -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 14:05:54)

morati ću i ja početi raditi trbušnjake da malo zategnem trbuh i čučnjeve za noge..da ličim na nešto prije ljeta.. hehe[sm=smiley9.gif]

Keekeelee -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 14:24:45)

Joooj, imam strija ko u priči [sm=smiley13.gif] I ne vježbam još, samo puuuuuno šećemo. Ispred zgrade je nasip, pa čim nije jako nepovoljno vrijeme - pičimo! [sm=smiley1.gif]

snowwhite -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 14:27:22)

ja se nadam da će isto koja kila dolje sad kad počnu aktivnosti vani (vrt,košnja travnjaka,cvijeće,šetnnja)

pepeljuga -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 14:30:10)

4 trudnoća a strija nemam

Keekeelee -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 18:04:36)

Kak to uspjevaš pepeljuga? Mažeš se, ne bude ti veliki trbuh? Odaj nam tajnu svog uspjeha! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

anne -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (13.3.2013 18:30:42)

Ja strije dobila po trbuhu sa svakim.
Istina baš se i nisam redovito mazala...[sm=smiley13.gif]
Planiram početi vježbati da se bar malo učvrstim...

gwen -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (14.3.2013 0:44:51)

Pa, ne vježbam baš nešto puno, a strija sam dobila dosta po trbuhu. Srećom, nisu jako vidljive.

sretnaz -> RE: Drage mame vježbate li nakon poroda? Jeste li dobile strije? (14.3.2013 0:53:08)

Ne vježbam i kile su se istopile, ali nisam ih ni dobila puno. Strije srećom nisam dobila a trbuh mi je baš bio velik! Ali smeta me trbuh, imam neki višak kože, ne znam to opisati. Možda su se mišići opustili. [sm=smiley13.gif]

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>