|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Plivanje za bebe dobro za motoriku
12.3.2013 19:21:47   
niky88
Plivanje omogućava bebama dugotrajno poboljšanje osjećaja ravnoteže i tijela.

Psiholozi sa Islanda su u svom istraživanju poredili tridesetosmero djece.

Polovina djece je u vremenu između dva i sedam mjeseci starosti išla redovno sa roditeljima na plivanje za bebe.
Ostatak beba nije išlo na plivanje, ali su se u ostalim kriterijima mogli porediti sa grupom beba koje su išle plivati.

U dobu od pet godina, naučnici su ispitivali motoričke mogućnosti djece.
Djeca su trebala ići na prstićima, balansirati na jednoj nozi, penjati se na konopac ili nešto hvatati.

Primjećeno je da djeca koja su išla na plivanje za bebe puno bolje rade vježbe, da je njihov osjećaj ravnoteže puno bolji kao i mogućnost hvatanja stvari.

Pored lijepe fizičke aktivnosti, druženja sa drugom djecom, razvijanja socijalnih kontakata itd., ovo je još jedan od razloga koji roditelje može ubijediti u pozitivno djelovanje plivanja za razvoj bebe.

David 2008.
Lena 2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Plivanje za bebe dobro za motoriku
12.3.2013 19:25:31   
tenkic
Nakon drugog plivanja moja beba je propuzala.
Nakon trećeg brblja ko luda.
Sve me strah što će biti nakon idućeg plivanja user posted image
Istina prije plivanja nije imala nikakvih motoričkih problema, štoviše pedijatrica je rekla da ima super motoriku....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu niky88)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2013 7:02:45   
cuba
Meni je to plivanje sa bebama superuser posted image
Samo šteta što kod nas toga nema..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2013 7:25:50   
ruwenzor
N je krenula sa 8 mj (sad ima 21mj), jako voli vodu i tete instruktorice, to je genijalno i preporučam svakome tko ima mogućnosti, super je gledati kak klinci na bazenu uživaju

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!