smeđi iscjedak i duphastone (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

ninich -> smeđi iscjedak i duphastone (24.2.2013 15:06:48)

Cure, molim Vas pomoć ako je koja imala slično iskustvo, jer doista sam očajna i ne znam kome se obratiti.....
Ovo mi je drugi mjesec kako pijem duphastone tablete, pijem ih od 12-og dana ciklusa pa pijem 14 dana i onda stanem,prošli mjesec sam treći dan dobila mengu i sve ok, ali ovaj mjesec je drugačije, prestala sam ih piti u srijedu i jučer sam trebala dobiti, ali umjesto menge se pojavio smeđi iscjedak uz par kalpljica sukrvice....kasnije ništa, noć ništa, danas opet....jeli moguće da je došlo do trudnoće??? inače pijem duphaston za regulaciju ciklusa i poticanje ovulacije...ako sam fulala temu, selite, ali mi plizzzz pomozite jer ne znam što se događa,a tako jako se nadam trudnoći....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Renata RR -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (24.2.2013 15:36:32)

Sukrvica može biti znak trudnoće, obično se pojavljuje tjedan dana prije termina menstruacije, ako su ti ciklusi redoviti. Ona je znak za ugnježdenje oplođenog jajašca.
Za duphastone ne znam jer ga nikada nisam uzimala.

Želim ti da je u pitanju [sm=nosecka.gif]!

ribicatt -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (26.2.2013 10:50:31)

Moguce je da je duphaston pomogao itekako jer to je progesteron koji se inace naziva 'cuvar trudnoce' jer pomaze mehanizmu u tijelu da zadrzi u sebi strano tijelo. Uz to poboljsava cikluse,smanjuje bolove i u trudnocama grceve!
Svakako ti zelim da je to trudnoca i slobodno nastavi pit uz dogovor s lijecnikom. Ne mogu stetiti,samo koristiti!

ninich -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (5.3.2013 16:30:58)

da Vam se javim,... ipak je bila lažna uzbuna došla je vještica, ali idemo dalje, valjda će i ona jednom izostati

musaka -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (12.10.2013 13:05:56)

Pozdrav, ginekolog mi je prepisao duphaston tablete za reguliranje ciklusa, kako nisam obavezna piti ih iz razloga sto o omeni ovisi zelim li regulirati ciklus ili ne, odlucila sam ih ne piti, nazalost prekasno jer sam ih vec kupila u ljekarni, i to 2 kutije [sm=smiley23.gif] pa se nadam da postoji neko ko ih je voljan kupiti od mene po vrlo povoljnoj cijeni :D Ljep pozdrav :)

zelja1 -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (22.12.2013 18:04:50)

meni bude taj iscjedak, sukrvica uvijek prije menge pa 2 dana poslije dobijem, iako sam se par puta i ja zbrecnula :)

Anoniman -> RE: smeđi iscjedak i duphastone (30.1.2014 15:19:45)

ja evo pred mengu al mi plodni dani izleda pred mengu jer imam bijelog pranja i ljeplivosti puno pa mi je malo cudno nikako mi se nisu dani poklapali kako sam izracunala na kalendaru za plodne dane skroz kontra

Stranica: [1]