|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   smeđi iscjedak i duphastone
24.2.2013 15:06:48   
ninich
Cure, molim Vas pomoć ako je koja imala slično iskustvo, jer doista sam očajna i ne znam kome se obratiti.....
Ovo mi je drugi mjesec kako pijem duphastone tablete, pijem ih od 12-og dana ciklusa pa pijem 14 dana i onda stanem,prošli mjesec sam treći dan dobila mengu i sve ok, ali ovaj mjesec je drugačije, prestala sam ih piti u srijedu i jučer sam trebala dobiti, ali umjesto menge se pojavio smeđi iscjedak uz par kalpljica sukrvice....kasnije ništa, noć ništa, danas opet....jeli moguće da je došlo do trudnoće??? inače pijem duphaston za regulaciju ciklusa i poticanje ovulacije...ako sam fulala temu, selite, ali mi plizzzz pomozite jer ne znam što se događa,a tako jako se nadam trudnoći....user posted image user posted image user posted image user posted image

želim još jednom biti mama
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: smeđi iscjedak i duphastone
24.2.2013 15:36:32   
Renata RR
Sukrvica može biti znak trudnoće, obično se pojavljuje tjedan dana prije termina menstruacije, ako su ti ciklusi redoviti. Ona je znak za ugnježdenje oplođenog jajašca.
Za duphastone ne znam jer ga nikada nisam uzimala.

Želim ti da je u pitanju user posted image !

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 2
26.2.2013 10:50:31   
ribicatt
Moguce je da je duphaston pomogao itekako jer to je progesteron koji se inace naziva 'cuvar trudnoce' jer pomaze mehanizmu u tijelu da zadrzi u sebi strano tijelo. Uz to poboljsava cikluse,smanjuje bolove i u trudnocama grceve!
Svakako ti zelim da je to trudnoca i slobodno nastavi pit uz dogovor s lijecnikom. Ne mogu stetiti,samo koristiti!

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
5.3.2013 16:30:58   
ninich
da Vam se javim,... ipak je bila lažna uzbuna došla je vještica, ali idemo dalje, valjda će i ona jednom izostati

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 4
12.10.2013 13:05:56   
musaka
Pozdrav, ginekolog mi je prepisao duphaston tablete za reguliranje ciklusa, kako nisam obavezna piti ih iz razloga sto o omeni ovisi zelim li regulirati ciklus ili ne, odlucila sam ih ne piti, nazalost prekasno jer sam ih vec kupila u ljekarni, i to 2 kutije user posted image pa se nadam da postoji neko ko ih je voljan kupiti od mene po vrlo povoljnoj cijeni :D Ljep pozdrav :)

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 5
22.12.2013 18:04:50   
zelja1
meni bude taj iscjedak, sukrvica uvijek prije menge pa 2 dana poslije dobijem, iako sam se par puta i ja zbrecnula :)

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 6
30.1.2014 15:19:45   
Anoniman
ja evo pred mengu al mi plodni dani izleda pred mengu jer imam bijelog pranja i ljeplivosti puno pa mi je malo cudno nikako mi se nisu dani poklapali kako sam izracunala na kalendaru za plodne dane skroz kontra

(Odgovor članu zelja1)
  Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!