Maškare (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Renata RR -> Maškare (1.2.2013 18:57:38)

Stižu maškare... Jesu li vaši mališani već odabrali kostime? Da li ćete ih sami izraditi ili kupiti?

Naš dečko želi biti robot, znači puno posla za nas jer nigdje nisam vidjela da ima za kupiti kostim...[sm=zmeden.gif]

MaTana -> RE: Maškare (1.2.2013 19:03:37)

Bubica zeli biti princeza, isto kao i prosle godine... Lani sam kupila kostim i valja joj i ove tako da ove godine prolazim jeftino... Za sljedecu cemo vidjeti, ali vjerojatno cu joj siti, kao sto sam i sebi sasila 3 kostima, vjestica, vila i princeza...

cuba -> RE: Maškare (1.2.2013 19:44:58)

Imamo kostim od prošle godine na Ninja kornjaču pa ćemo ga iskoristiti i ove godine. Još je mali i ne doživljava još te maškare.

BUMBI -> RE: Maškare (1.2.2013 19:53:18)

Joj,D već mjesec dana ispituje kada će biti mašakre[sm=smiley36.gif] i dogovora se s prijateljim u vrtiću tko će šta biti.Danas smo i saznali da su maškare u vrtiću 12.2[sm=bravo.gif] i već počinje odbrojavanje.
Nemam nekog dara za praviti sama,a i on nema tu želju baš.
Sad će biti Ninja,pa sutra kreće u potragu za kostimom[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Maškare (1.2.2013 19:55:10)

Bumbi, imaš Njinju u Interšpara, mislim da je oko 100kn kostim pa pogledajte[sm=smiley2.gif]

pepeljuga -> RE: Maškare (1.2.2013 21:01:02)

Moji su ima deset dana već maskirani stalno,od ninje kornjače preko batmana i spidermana[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: Maškare (1.2.2013 21:04:39)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Moji su ima deset dana već maskirani stalno,od ninje kornjače preko batmana i spidermana[sm=smiley36.gif]

Tvoji su onda gori od D[sm=smiley36.gif]
Ok,pogledam i u sparu onda

pincirotvajler -> RE: Maškare (2.2.2013 7:44:13)

d uopće nekuži još,pa se ni nezamaramo stim

danery -> RE: Maškare (2.2.2013 11:14:16)

renata,uzmi kutiju,izreži rupe za ruke i glavu,oblijepi srebrtnim papirom ili folijom (bolje papir za poklone,foliju će oguliti),na glavu isto tako,pa dodatno ukrasi....
ima u knjizi DJEČJE AKTIVNOSTI KROZ GODINU zgodnih ideja....
ovo stvarno nije teško napraviti,a može ti i on sam pomoći....
iskod kutija crna majica i hlače,i da viš' robota....

mariola -> RE: Maškare (4.2.2013 7:50:48)

Mi (Toni) je jučer dobio nagradu za najbolju maškaru [sm=smiley1.gif]
Bio je dinosaur[sm=smiley1.gif]
Kaže on da je bio najopasniji i da su ga se svi plašili[sm=smiley36.gif]
Kad nas se maškaraju u vrtiću petkom, zadnja tri,prošli T nije biojer smobili u Lici, ovaj sad je bio dinosaur isto kao i jučer u hotelu di imje svake godine organizirano isto zadnje tri nedjelje. Za drugi tjedan mu je spremno odjelo Robin Hooda. Sve od lani, sam je tako odlučio jer nigdje nismo našli maškaru na Meda Brunda[sm=smiley36.gif]
U drugi utorak kad je povorka idu s vrtićem, bit će bomboni [sm=smiley1.gif]

Renata RR -> RE: Maškare (4.2.2013 9:19:37)

Hvala danery na savjetu! Takvo nešto smo i planirali...[sm=smiley1.gif]

monstrum -> RE: Maškare (13.3.2013 8:41:20)

Ove godine moja ljepotica je bila maleni leptirić sa ogromnim šarenim krilima i s puno šljokica i bila je presretna.

Stranica: [1]