Svađe braće i sestara (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Renata RR -> Svađe braće i sestara (30.1.2013 8:33:03)

http://www.ringeraja.hr/clanak/svada-brace-i-sestara_1570.html

Imate li i kod vas problem sa svađama među djecom? Kako rješavate konflikte?

Naša curka je još premalena za svađe, ali dečko ju često iz čiste dosade ljuti, pa joj uzima stvari. Za sada joj je jedina strategija obrane da viče te ga lovi po kući...[sm=smiley36.gif] [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

niky88 -> RE: Svađe braće i sestara (11.3.2013 9:36:13)

Većinom se ne petljam u njohove svađe..koje isto tako izbiju radi otimanje igračka...pustim ih nek to sami riješe..jedino ako bude gadna svađa..vika urlanje....e onda se mješam..uzmem igračku..i kažem ak se ne mogu zajedno igrat neće se nikako igrati..odmah je mir..odmah se igraju kak spada,...[sm=jezicek.gif]

Wukovarka -> RE: Svađe braće i sestara (11.4.2013 16:22:33)

Svađaju se ko pas i mačka [sm=smiley36.gif]

Čim su došle iz vrtića posvađale su se i oko najmanje igračke, riječi ili postupka.
Ili ih razdvajam kad se čupaju ili galamim da ih nadglasam, uglavnom uvijek je borbeno.

U zadnje vrijeme se ne miješam jer riješe to međusobno a ja sačuvam svoj glas [sm=smiley36.gif]

mamasita -> RE: Svađe braće i sestara (18.4.2013 14:12:02)

pa moram primjetiti da u zadnje vrijeme i nije toliko strašno,ali ova mlađa je paprić mali,pa počne starijoj seki govorit ti si glupica,onda ova njoj ti si glupa ne ti si,ti si .....znate kako to završava[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ja sam dežurni pacifist....mir,mir,mir nitko nije kriv [sm=smiley4.gif]

Stranica: [1]