|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2013.
12.2.2013 17:30:55   
*andjela*
inesic@ puno mi je zao zbog user posted image
valjda ces biti na listi trudnica u martu
ikaa jedva cekam cetvrtak da cujem vjesti valjda ce doktor vidjeti user posted image
angel@ hvala puno na zeljama valjda ce biti tako user posted image
perlice sto prije u akciju neka iduci mjesec bude tvoj...vidjecemo sta ce biti samnom ,hocu li ti se pridruziti user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 126
12.2.2013 17:59:09   
tintin
Pozdrav cure,
I ja sam ovaj ciklus prvi put koristila lh trakice, i vec sam tila reci kako to baš ne funkcionira, stalno neka blijeda druga crta, kad ono maloprije napravila i ono dvi debele crte znaci danas mi je ovulacija, 15 dan mi je ciklusa, ipak su trakice pouzdane user posted image
Ajmo cure neka ovaj mjesec bude sto više trudnica, ja vam svu sricu zelim.
Saljem veliki zagrljaj

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 127
12.2.2013 18:00:59   
ikaaa
inesic@ baš mi je žaouser posted image , ta glupa user posted image .....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 128
12.2.2013 19:28:55   
perlica55
Tintin mila, ako ti je maloprije bila
pozitivna LH trakica, znaci da O tek
slijedi u roku max. do 36 sati. Brzo u
akciju, a sutra obavezno ponoviti
gradivo. Držim fige!!! user posted image user posted image
p.s. I obavezno nakon akcije, nogice
u zrak!!!!!
Andjela nadam se Od srca da će tebi bit user posted image
ako ne, vidimo se na idućoj listi.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 129
12.2.2013 22:45:17   
tintin
Hvala Perlice user posted image na savjetu

Neposredna veza do poruke: 130
13.2.2013 18:41:46   
daxy
Evo cure i mene. Falia mi je internet ovih dana,ovaj forum i vi cure. Cure,žao mi je kojima je došla user posted image ...
Pinky,žao mi je zbog mrvice. Drži nam se.
Sutra je Valentinovo,ovulacija bila blizu ili ne,ja se bacam u akciju,nadam se da ćete i vi. user posted image user posted image user posted image . Sretno i neka nam mjesec ljubavi donese user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 131
13.2.2013 22:28:21   
*andjela*
eee cure gdje ste???
ikaa draga jel sutra ides doktoru,sretno i da nam doneses lepe vjesti....
jesam to ja iduca na listi...nadam se da cu obradovati i sebe i vas
sinoc me MM naljutio,posvadjao se sa svojima malo jer je on inace tvrdoglav i sve mora biti kako on misli i posle mu bilo krivo i onda se samo na mene istresao citavu vece za sve sam mu ja bila kriva,tako da ja danas nisam htjela nesto posebno da pricam sa njim.on sad otisao na posao,vidi se da je tuzan ali neka...moram ga nauciti malo kako da se ponasa...tako da sam malo tuzna user posted image
Od simptoma nista osim sto grudi bole...Pinky jesi ti primjecivala neku razliku na grudima kad si zatrudnila?
malo sam se prehladila,pa smrcam kad god ispirim nos,pojavi mi se malo krvi,sukrvicauser posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 132
14.2.2013 9:23:38   
RIBICA241
Dobro jutro svim trudilicama i onima koji počinju na žalost od početka.
Moja današnja situacija je sljedeća: samo me jedna cicka počela boljeti i to sa strane i od sinoć imam grčeve kao pred user posted image ,a 21 je dc i skoro svakih pola sata na wc. user posted image

Ima li tko sličnih simptoma i da li su to uopće simptomiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 133
14.2.2013 10:17:42   
perlica55
curke moje dobro jutro.
Javljate se lagano na simptomima, neka, neka.
Nadam se da su to prvi znakovi user posted image .

Andjela, ne popuštaj, najlakše je ljutit se,
e pa nek naši M vide da se i mi žene znamo ljutit user posted image user posted image user posted image .

Ovih dana nam je pauza na odbrojavanju, svejedno
obavezno javljajte novosti.

ikaa kako je prošao pregled??
Pinky mila, kako si nam ti?
Šaljem ti pp, jer ne mogu naći šta me zanima.

Sretno curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 134
14.2.2013 11:11:32   
*andjela*
ribice neznam sta bih ti rekla to mogu biti simptomi i user posted image i user posted image ..vidis mene na primjer grudi pocnu boliti jos od ovulacije sve je to razlicito od jedne do druge naravno da navijamo da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hhaha perlice tako je,moramo ih nauciti malo kako da se ponasaju

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 135
14.2.2013 11:57:45   
RIBICA241
Hvala draga andjela! Nadam se da si u pravu. I tebi želim što prije user posted image
Jučer mi je temperatura bila 36,5, a danas je 37

Svima želim puno ++++

< Poruku je uredio RIBICA241 -- 14.2.2013 12:05:16 >

Neposredna veza do poruke: 136
14.2.2013 15:13:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga inesic@, žao mi je zbog glupe user posted image . Drži se draga. Bit će plusić ubrzo. user posted image user posted image user posted image
Gdje nam je ikaaa s novostima? user posted image

Trudilice:

user posted image ikaaa - ???
user posted image *andjela* - 20.02.
user posted image bebac24 - 20.02.
user posted image RIBICA241 - 21.02.
user posted image FingerJ - 22.02.
user posted image winkica - 28.02.
user posted image tintin - 28.02.
user posted image daxy - 28.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 137
14.2.2013 15:22:40   
PinkyFunkyBirdy
Draga *andjela*, pitala si me za grudi ... pa malo su mi potamnile bradavice i malo se jače nadzirale žile po njima, ali nije to bilo jako kao što sam očekivala.

Ribice, draga, meni se to čine kao pravi simptomi. user posted image Nadam se da ćeš nam to i potvrditi.

Perlice, ja sam svaki dan sve bolje, ali još lagano krvarim (više je smeđkasto nego crveno), ali ono što me počelo brinuti je to što sam čitala da ako nešto "ostane" da beta ne padne ispod 5 i nije mi dao vrag mira pa sam jutros pišnila test i deeeeeebelo je pozitivan što znači da je beta još visoka. user posted image Sad me to brine iako si mislim da je stvarno nešto ostalo da bi imala jaka krvarenja s ugrušcima i bolove i temperaturu, a ja to ništa nemam. user posted image Zna li koja od vas koliko treba da beta padne nakon kiretaže? user posted image Moja je bila dosta visoka (prije 2 tjedna je bila oko 25000) pa je možda u tome stvar. Uh, samo se brinem.
Draga moja, nisam dobila nikakvu pp. Probaj najprije negdje sastrane napisati pa samo kopirati jer ako dugo pišeš onda se odlogira.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 138
14.2.2013 15:44:51   
perlica55
Pinky drago mi je da si bolje.
Ne znam ti to za betu, al mi se čini
da je kratko vrijeme da se spusti ispod
5, i sigurno bi imala bolove.
A da nazoveš ginića pa ga pitaš?!

PP ne funkcionira. Uglavnom, čekam
za 2/3 dana O. MM od utorka 7 dana
pije antibiotik jer ima upalu pluća.
Uz to je jučer (zbog antib.) dobio
gljivice vjerojatno Candidu i sad treba 7 dana
3 x dnevno mazati spol. organ.
Misliš li da bi trbali preskočiti pokusavanje
ovaj mjesec?!
Šta bi ti napravila??
Sorry ako sam predetaljnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 139
14.2.2013 16:09:58   
PinkyFunkyBirdy
Uh, Perlice, pa zašto si nije kupio i neke probiotike? Ja sam odmah počela i probiotike piti čim sam kupovala i antibiotike. Što da ti kažem: ja sam isto imala O na vratima nakon ne znam 2 ili 3 mjeseca i rekla mi je ginićka da ne smijemo u akciju. S jedinom razlikom da sam ja bila ta koja ima Candidu. user posted image Na žalost propustili smo taj ciklus. user posted image
Candida ne sprečava i ne utječe na zatrudnjivanje i trudnoću, ali je jako neugodna i gotovo svi lijekovi protiv nje se ne smiju koristiti u trudnoći.
Postoje prirodni lijekovi za koje sam čula: LGG jogurt i češnjak (iscijeđeni) pa da TM umače stvarčicu i ako ti dobiš da umočiš tampon u jedno od toga dvojega i staviš da djeluje preko noći, ali vjeruj mi na riječ da je to strašno neugodna gljiva (ja sam jedva sjedila koliko me sve svrbilo i peckalo).
Izvaži si pozitivne i negativne strane i moraš sama odlučiti s tim da će ti večina ljudi (a ginekolozi pogotovo) reći da pričekaš, no je znam kako je to kad tako nestrpljivo čekaš O i onda te ta napast napadne. user posted image
Uz tebe sam kako god ti odlučila, ali budi spremna da ćeš ju i ti najvjerojatnije dobiti ako idete u akciju.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 140
14.2.2013 17:25:13   
ikaaa
evo me drage moje....moje vijesti baš nisu naj,naj.....onako kako sam i očekivala na žalostuser posted image ....nisam trudnauser posted image , bio je to samo jedan od onih dugih ciklusa u godini(ginić mi je rekao da je to anovolucijski ciklus,user posted image tako da nemam pojma o tome pa sam sva pod dojmom mislim si još i touser posted image ), naravno stvorila se je tu i jedna cista koja je sve to kočila....ali ginić kaže da je sve to ok i da radimo user posted image i ovaj mjesec tamo oko 19-20tog.....drage moje toliko sam umorna od toga svega, odlazaka doktorima, pa po jedan nalaz, pa po drugi nalaz, Ogulin-Karlovac-Zagreb, već autoputom mogu i žmireći da dođemuser posted image ....umorna sam od toga svega i jednostavno mislim da ću se ovaj mjesec malkoc odmoriti od brojanja plodnih dana user posted image , praćenja sluziuser posted image , osluškivanja svih mogućih simtoma na moguću user posted image i jednostavno konačno možda pokušam uživati u ...........user posted image
drage moje kako ste mi vi?Ribica, anđela navijam za vas, drage moje svaka user posted image može imati drugačije simptome...stoga dok god user posted image ne dođe postoji mogućnost...user posted image
pinkica moja draga pa kako si mi ti? mila jesi li bolje?user posted image
perlica žao mi zbog gljivica....ja i mm smo se uspjeli riješiti ih se tako što smo se ,,parili,, svaku noć na kamilici ili na sijenu....i uspijeli smo se toga riješiti,....netrebaš se puno isparavati oko5-6min, 5-6dana...nama je pomoglo....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 141
14.2.2013 18:40:11   
perlica55
Ikaaa žao mi je draga. Vjerujem da
si umorna od svega i zato se dobro
odmori idućih 5 dana, a onda u akciju user posted image

još nisam odlučila što ću, jojjjjj!!
Nikad nisam imala glupe gljive, pa
ne znam šta me čeka, zato mi je
žao propustiti O. Vidit ću kako će MM
bit za koji dan, pa ćemo zajedno
odlučiti!!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 142
14.2.2013 21:39:02   
tintin
Ikaa draga zao mi je šta je tako ispalo, viruj mi znam taj osjecaj kad ti je puna kapa svega, i meni je, al šta cemo
takva nam je sudbina, al sigurna sam da ćemo mi sve biti jednog dana okrugleuser posted image
Perlica zao mi zbog glupih gljivica, al ja se nadam da ces nam sljedeci mjesec biti na odbrojavanju.
Pinky saljem zagrljaj cuvaj se draga.
Ostale cure od srca vam zelim da vam ti simptomi ukazuju na trudnocu.
Pusa svima

Neposredna veza do poruke: 143
14.2.2013 22:49:32   
esperancita
Drage moje, vidim sve nas nekakvi problemi muče....držite se, tek smo na pola mjeseca, možda nam netko i dobre vijesti u ovom odbrojavanju donese...user posted image user posted image user posted image ...
Moja user posted image lagano završava, i iako sam si rekla da ću ovaj put malo manje o svemu razmišljati, opet sam označila cijeli kalendar, kada trakice, kada odnosi, kada test....user posted image user posted image user posted image
Ipak iduću srijedu idem na redovan pregled, pa možda nešto više saznam, nadam se da će sve biti ok...
Puno vas pozdravljam i držim fige curama koje još odbrojavaju....

< Poruku je uredio esperancita -- 14.2.2013 22:50:19 >

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 144
14.2.2013 23:36:40   
*andjela*
e da se i ja javim
ikaa draga zao mi je...user posted image ...vjerujem da ti je dosadilo da se uzalud trudis...probaj malo da ne mislis o tome da se okrenes drugim stvarima,naravno da nije lako...tako i ja pokusavam kad je neko sa mnom ne razmisljam uopste o tome a cim ostanem sama i udjem na RR samo citam temu-do teme.al sta cemo...to je jace od nas
Ribice navijam puno za tebe user posted image user posted image i zelim ti od srca isto sto i sebi sama user posted image
Hvala Pinky ja primjetim bas izrazene plave vene po grudima,al to sam cini mi se i prije primjecivala,imam neki cudan osjecaj neznam jel me prije bole grudi il svrbe,kao neka vatra u njima...jos da dodam malo smrcam al nista strasno samo to uglavnom al kad god ispirim nos pojavljuje mi se i malo sukrvice...a citala sam da je to moguce,mada opet ne bih da se zavaram user posted image
a neznam sta bih ti rekla za betu najbolje da se konsultujes sa doktorom za svaki slucaj
Tintinuser posted image user posted image user posted image
Esperancita user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image perlicauser posted image user posted image

< Poruku je uredio *andjela* -- 14.2.2013 23:40:10 >

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu esperancita)
Neposredna veza do poruke: 145
15.2.2013 12:33:48   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, žao mi je što ipak nije mala mrvica u pitanju, ali drži se draga ... bit će ubrzo, sigurna sam. user posted image user posted image user posted image Da, čitala sam da većina žena ima u nekom razgoblju anovulatorne cikluse tj. kad folikul koji sadrži jajnu stanicu ne pukne već ostane kao cista na jajniku i žena prokrvari nakon određenog broja dana (većinom redovno kako i ima cikluse), ali zapravo do ovulacije nije došlo jer folikul nije otpustio jajnu stanicu. Bez brige, u takvim slučajevima cista ubrzo pukne ili se raspadne (često već i za vrijeme menge) pa jajnik može normalno funkcionirati već sljedeći ciklus (ili za dva pošto se jajnici izmjenjuju u proizvodnji jajnih stanica).
Na žalost kod mene ti se to cijelo vrijeme dešava: folikul raste, ali nikad do stadija pucanja i ostaje cista ... i tako mjesec, dva (ponekad i više) zaredom s tim da ja nemam krvarenja sve dok do O stvarno i ne dođe. I zato imam jajnike pune cista, tj. policistične jajnike. Tvoja situacija je sasvim normalna tako da možeš biti mirna. user posted image
Pitala si me kako sam. Dosta sam dobro: ništa me ne boli, psihički sam sasvim ok, mogu raditi sve bez ikakvih problema jedino što još imam lagano iscjedak i sukrvicu, ali pretpostavljam da je to normalno. Vidjet ćemo što će doktor reći u srijedu kad idem na kontrolu. user posted image

Perlice, draga, postoji šansa i da ne dobiš gljivice, ali to ovisi o tvom organizmu i imunitetu. Ako ti je imunitet jak tijelo će suzbiti razvoj gljivica. Možeš navaliti na probiotike (jogurt LGG), češnjak, kiselo zelje i sl. da si ojačaš imunitet pa može biti da tvoje tijelo neće dozvoliti razvoj gljivica. user posted image

Ajde curke moje, ubrzo će krenuti serija testića ... hoćemo pluseve! Hoćemo pluseve! Bebači primajte se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 146
15.2.2013 12:39:40   
Lol@
Pozdrav veeeeliki cure moje drage stare i nove trudilice user posted image

Kako ste mi? Nisam jos prelistala forum da vidim stanje :) ali u svakom slucaju koga je posjetila user posted image nek ne gubi nadu,svima zelim puno srece!

Pinky kak si mi ti? user posted image user posted image

Winkice user posted image user posted image user posted image

Ja sam neko vrijeme odmarala od RR i svih napetosti hoce biti nece biti,malo sam se angazirala oko zaspolenja pa sad cekam ... a inace user posted image mi kasni 5 dana,test nisam jos radila...iskreno nakon svega strah me jos uvijek uraditi ga.

Svima velika pusa!

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 147
15.2.2013 13:01:40   
PinkyFunkyBirdy
Draga Lol@, pa gdje si nam ti dosada? user posted image Što se kod tebe izdešavalo? user posted image
Ako nećeš praviti testić, dal imaš barem kakvih simptoma?
Ne znam koliko si čitala prošle postove, ali ukratko: zatrudnila sam, ali se mrvica nije razvijala i imala sam spontani te sam morala na kiretažu. user posted image Još sam ovaj tjedan na bolovanju i sljedeći tjedan se vraćam na staro.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 148
15.2.2013 13:07:06   
Lol@
A draga Pinky pa nisam imala pojma da ti se to desilo....jako mi je zao i razumijem te kako ti je ali drzi se...nema se sta drugo....ja vjerujem da ce ipak s vremenom sve doci na svoje...iako nekako tesko se to ikad zaboravi...zelim ti sto brzi oporavak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kod mene simptoma...pa imam povremeno mucninu a ja sam to pripisivala pms-u user posted image a u isto vrijeme grci me u stomaku kao da cu dobiti tako da nisam pametna a zaista nemam volje za razocarenja vise..zato sam se bila i izmakla sa RR jer sam se dala sva u to da bude bebica i onda sam shvatila da sam postala preopterecena i da mi treba odmor od svega

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 149
15.2.2013 13:13:12   
perlica55
Perlica je zvala ginekologa, joj kako se čovjek smijao user posted image
Kaže mi pa gđo. draga vi sami i pitate i odgovarate user posted image

Uglavnom rekao je da bi se trebala strpiti, ali...
ako ne želim, da se bacimo u akciju, te 2 dana nakon O
da uzmem Canisten vaginalete i stavljam ih 3 noći prije spavanja.
Odmah mi je lakše user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će MM biti bolje za koji dan,
jer je jadničak user posted image  slomljen od kašlja i tempice..
Srećom pa  mi je Lh trakice i danas negativna (9.dc)

Trudilice bliže vam se polako datumi,
ima li kakvih novitete??

Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!